Kinnia pisze:Tak..... właśnie tak myslę .... trudno Morelowa, uraziłam, obraziłam ....trudno..... uważam, że mój syn ma czasami rację....

Nie wiem w czym Twój syn ma rację.
A jak i co wyglada w realu to wszyscy wiemy. Codziennie od nowa.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kinnia pisze:Tak..... właśnie tak myslę .... trudno Morelowa, uraziłam, obraziłam ....trudno..... uważam, że mój syn ma czasami rację....
Kinnia pisze:łooooooł
albo padła sieć.....albo wystraszyłam wszystkich........................hyyyyyyyy....... ciekawe.....
dobra to sobie popiszę.....
Gang dzisiaj odmówił współpracy zupełnie i całkowicie...... sama sobie jedz....my nie będziemy ...... bo ....nie będziemy ......
nie mam pojęcia co się dziej ale mam pewne podejrzenia ......niestety nie dotycza one dobrej cioci, która nocami dokarmia frykasami stado i dla tego nie chcą jeść.... tylko dotycza stanu psychicznego futer (fizyczny jest bez zarzutu). One sa smutne przeraźliwie po prostu. Smutne koszmarnie i coraz bardziej.
Ichigo jest dziwnie spokojny. To jest taki spokój przez wycofanie..... niepokoi mnie to bo nie wiem czym to jest spowodowane czy to kolejny krok w adaptacji czy mam doczynienia z choróbskiem. Nie wiem ale jest to wyraźna zmiana.
Kinnia pisze:dzisiaj nie mam siły nawet pisać .....
dobranoc
Kinnia pisze:dokładnie tak .... nic dodać nic ująć ......
vanesia1 pisze:Kinnia pisze:dokładnie tak .... nic dodać nic ująć ......
Przykro mi bardzoczy coś (poza adopcją) można zrobić żeby pomóc?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, puszatek i 122 gości