Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:Masz rację, ale z tego wynika, że adoptujący po raz pierwszy, jako grupa zwiększonego ryzyka, powinni być regularnie kontrolowani i tylko pod tym warunkiem mogliby dostawać zwierzę.
puskas1 pisze:Przeczytałam gdzieś, że największą karą dla złego człowieka jest sprawić, aby stał się dobry.
Ewa L. pisze:Moim zdaniem w takich przypadkach policja powinna opublikować dane osobowe takiego śmiecia celem napiętnowania go i uchronienia pozostałych przed udostępnieniem mu zwierząt - fundacje ,schroniska, DT, sklepy zoologiczne....
Szenila pisze:Katia80 pisze:zuzia96 pisze:Czy jest wśród forumowiczów może jakiś psycholog lub inny specjalista, który podpowie nam jak rozpoznawać zachowania psychopatyczne? I czy w ogóle można rozpoznać, skoro potwór potrafi się tak kamuflować?
Nie jestem, ale z tego, co czytałam o osobowości psychopatycznej, to ciężko taką osobę zdiagnozować nawet klinicznie
Mój TŻ (psychiatra) twierdzi, że nie byłby w stanie określić, czy/która z nowo poznanych osób jest psychopatą.
Co mnostwo porzadnych ludzi zniecheci,a na psychopate i tak nie dasz rady go wylowicmziel52 pisze:Masz rację, ale z tego wynika, że adoptujący po raz pierwszy, jako grupa zwiększonego ryzyka, powinni być regularnie kontrolowani i tylko pod tym warunkiem mogliby dostawać zwierzę.
mziel52 pisze:Masz rację, ale z tego wynika, że adoptujący po raz pierwszy, jako grupa zwiększonego ryzyka, powinni być regularnie kontrolowani i tylko pod tym warunkiem mogliby dostawać zwierzę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, fruzelina i 639 gości