Wróciłam od weta ,w uszach świerzb ,do łapki nie ma co się przyczepić ,ładnie chodzi ,może ociupinkę utyka ,ale też nie zawsze , nie jest to powód żeby ją prześwietlać . Za to jutro robimy morfologię z biochemią i testy i tu was proszę o kciuki. W drodze powrotnej złapał nas deszcz
testy ujemne na wyniki morfologi czekamy ,pewnie popołudniu będą Kicia nadal je byle jak i tylko kuraka gotowanego ,w lecznicy zachowuje się super ,żadnych problemów ,wyluzowana. Tylko brać i kochać .
Za wynik testów za pozostałe nadal Wiesz, że wszędzie na FB możesz dopisywać komentarze - w albumie też. Aha - jesteś administratorem czyli z wydarzeniem też możesz robić wszystko
Dzwoniła do mnie pani z FB w sprawie koteczki ,stara się o rękę innego kociaka ,ale gdyby go nie dostała to może moją bidunię by wzięła . Tyle że ja do domu bez zabezpieczeń też nie chcę oddać jednak nie martwię się na zapas.
Czyli ktoś czyta może wydarzenie może album Jaka jest pełna nazwa tych testów - w kierunku czego - chciałam przekopiować Twój wpis w komentarzu pod albumem ale sama tego nie rozumiem