Nim6..EMIR z guzem w uchu-po operacji, jest DOM u fifi2005!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 16, 2013 17:13 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

No właśnie Goyka, ja też raczej za Emirkiem, szczególnie po tym jak przeczytałam, że po operacji ma stan zapalny..... :(

fifi2005

Od: Nie sie 26, 2012 18:28

Post » Czw maja 16, 2013 20:56 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Dwupak dobra rzecz... :twisted:
Emirek jest strasznie słodki.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw maja 16, 2013 21:20 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Emirek dziś troszkę lepiej.
Uszko wczoraj było bardzo brzydkie i oczko po tej samej stronie też :(
Emirek dostał antybiotyk i dziś już było lepiej :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Czw maja 16, 2013 22:12 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Martwie się o Emirka :(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw maja 16, 2013 22:28 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

to wspaniale, że Emirek ma szansę na dom tymczasowy :)
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Czw maja 16, 2013 22:31 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

wibryska pisze:to wspaniale, że Emirek ma szansę na dom tymczasowy :)

Nooo poki co mam wrazenie ze Fifi go wezmie
:ok: :ok: teraz szczegolnie potrzebuje opieki nasz chorasek. Gdyby nie brak kastracji moglaby tez brac pod uwage Dyziulka... :( on tez taki bidny nie umiem ocenic ktory bardziej potrzebuje dt
Obrazek

Goyka

Post » Czw maja 16, 2013 22:35 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

fifi2005 pisze:Chciałam dać DT jednemu z pilnie potrzebujących koteczków. :D Walczę z myślami któremu, bo obserwuję już Emirka od paru tygodni i nie dawno zainteresowałam się Stefanem z wątku poniżej:
viewtopic.php?f=13&t=152644

Zastanawiam się który z nich jest bardziej potrzebujący i ma mniejsze szanse na adopcję, jak myślicie?

P.S. Kot musi być przyjacielski w stosunku do innych kotów, nieagresywny do dzieci i nie chodzi tutaj o zgodę na męczenie kotów przez nie, ale nie atakowanie, kiedy przechodzą obok. Wygląda na to, że obaj są tacy, chociaż Ruru bardziej poleciła mi Emirka, bo lepiej go zna.

Super by było Iza, którego byś nie wybrała to świetnie,
tak jak pisałam Ci na PW, Stefanka nie znam,
natomiast
na pewno, Emirek do innych kotów jest super- on z rodziny wielokotnej
więc z kotyma czuje się najlepiej...
co do dzieci nie wiem, ale on w ogóle agresywny nie jest, spokojny kot bardzo, nieśmiały,
tyle, że teraz po tym wszystkim, zmianach, zabiegach, klatkach, kujkach,
to może być zmęczony, zestresowany...czasu potrzebować, spokoju, miłości
troskliwy, doświadczony dom by się bardzo przydał
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw maja 16, 2013 22:56 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Coz dodac :ok: :ok: za przeprowadzke Emirka do Fifi jak najszybsza :twisted:
Obrazek

Goyka

Post » Czw maja 16, 2013 23:29 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Może jednak dwupak fifi2005 weźmiesz :wink: Emirek to moja miłość wielka (bo burasek) prowadzę jego wydarzenie najlepiej jak potrafię. Nie mam niestety tym razem szczęścia i domku póki co nie znalazłam. I bardzo nad tym ubolewam :( A to taki wyjątkowy kocio.

A Stefciu też bieda, ma 8 lat, wywalił go wnuczek po śmierci babci na klatkę schodową, ale mieszkanie oczywiście przyjął z radością tylko bez przynależności. Dokarmiali go przez dłuższy czas sąsiedzi i tak koczował biduś wystraszony, oczywiście do domu nikt Stefcia nie wpuścił :evil: Też zrobiłam mu na prośbę andorki wydarzenie i też cisza z domkiem niestety.
Napisałam Stefciowi wierszyk na fb:

"Nie ma już Stefciu swej Pani, odeszła cichutko do nieba,
został samotny biedaczek, i domu kotkowi potrzeba.
Czy można tak kota traktować?Pozbywać,wyrzucać jak grata!
Czy ktoś Go jeszcze pokocha, da szczęście na długie lata?
Stefanek wie, że tak będzie.I czeka, być może na Ciebie.
Bo ktoś nad Nim ciągle czuwa. To Pani, która jest w niebie."
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pt maja 17, 2013 8:01 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

a gdzie teraz przebywa Stefcio?
Obrazek

Goyka

Post » Pt maja 17, 2013 9:44 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Stefciu też w siedzibie Kotyliona. Trzymam :ok: za chłopaków, ale Emirkowi bardzo potrzebny domek.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Post » Pt maja 17, 2013 10:14 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

no właśnie Emirek chorutki więc jemu dt bardzo się przyda!! fifi zabieraj go szybciutko
Obrazek

Goyka

Post » Pt maja 17, 2013 11:46 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Emirek już za długo mieszkał w schronie, faktycznie przydałby mu się dom , tym bardziej ze był taki chory

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Pt maja 17, 2013 12:04 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

Stefanek nie jest w lokalu Kotyliona (dzisiaj tam byłam),
przynajmniej nie tam gdzie Dyzio, Majka, Oskar i Wojtuś.
Ostatnio edytowano Pt maja 17, 2013 13:02 przez wibryska, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

wibryska

Od: Nie gru 17, 2006 18:41

Post » Pt maja 17, 2013 12:50 Re: Nim6..EMIR burasek z guzem w uchu-po operacji, potrzebny

wibryska pisze:Stefanek nie jest w lokalu Kotyliona (wiem, bo dzisiaj tam byłam),
chyba że mają jeszcze jeden lokal ;)

Jest pod opieką Kotyliona, ale nie wiem dokładnie w której siedzibie. W razie czego, można poczytać wątek (banerek w moim podpisie)
Obrazek

Ernest Hemingway

ewan

[poprzednia][następna]