Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:puszatek pisze:moje bardzo lubią Sanabelleteraz jedzą pstrąga, poprzednio kupiłam jagnięcinę
To chyba dobra karma nie jakoś mało mi tego schodzi
vailet pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:moje bardzo lubią Sanabelleteraz jedzą pstrąga, poprzednio kupiłam jagnięcinę
Cześć Lidzia, po Sanabelle sr.... mimo że to dobra karma. Już więcej nie kupię. Piękne rudaskiU mnie ta karma jest olewana. Nie zawsze to co droższe kotom smakuje i służy.
Kinnia pisze:oooooo ale rudości .... cudne.....
lidka02 pisze:vailet pisze:lidka02 pisze:puszatek pisze:moje bardzo lubią Sanabelleteraz jedzą pstrąga, poprzednio kupiłam jagnięcinę
Cześć Lidzia, po Sanabelle sr.... mimo że to dobra karma. Już więcej nie kupię. Piękne rudaskiU mnie ta karma jest olewana. Nie zawsze to co droższe kotom smakuje i służy.
Moje muszą ją polubić nie ma że nie![]()
lidka02 pisze:Co do rudka to tak to ten co mnie tak zjechalii za co za to że nie chciałam żeby jechał pociagiem w te i wete
puszatek pisze:skoro Cię wzywają to może mają dla nich ............ domki
AnnAArczyK pisze:puszatek pisze:skoro Cię wzywają to może mają dla nich ............ domki
Pewnie mają![]()
![]()
..............wille z basenami
stąd to wezwanie
![]()
A te, co dla nich nie mają, ochoczo wezmą na własne utrzymanie, aaa i Lidzia jeszcze dostanie medal za pomoc tym bidom:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 788 gości