Myślę, żeby wziąć udział w konkursie Najpiękniejsi

Moderator: Estraven
MalgWroclaw pisze:Jeśli Cię to pocieszy, to u nas chłodek i pada.
Sihaja pisze:Suuper
Myślę, żeby wziąć udział w konkursie NajpiękniejsiSesję zdjęciową dziś robiłam
puszatek pisze:u nas super pogoda, bez upalnego słońca i bez deszczu![]()
Ewa L. pisze:puszatek pisze:u nas super pogoda, bez upalnego słońca i bez deszczu![]()
Warszawka po drodze więc wszystko przed wami![]()
Oczywiście życzę ci żeby choć u ciebie nie padało
isabell36 pisze:Ewa L. pisze:puszatek pisze:u nas super pogoda, bez upalnego słońca i bez deszczu![]()
Warszawka po drodze więc wszystko przed wami![]()
Oczywiście życzę ci żeby choć u ciebie nie padało
nad morzem do 16 było piękniebyłam z młodą na zakupach - boję się reakcji Tz - ta jak usłyszy, ile wydałyśmy i że kupiłam kolejne buty
ale kosztowały jedynie 30 zł i tak się na mnie patrzyły, że nie mogłam ich zostawić w tym złym sklepie
![]()
teraz pada ale nie jest tak źle - 10 stopni i bezwietrznie to piękna pogoda jak na morze
Ewa L. pisze:Izuniu a skąd dokładnie jesteś?
Ewa L. pisze:Witaj Basiu!
Ja już też odwaliłam dzisiaj pranko bo przyniosłam szmaty z roboty tzw. strój firmowy.A obecnie utknęłam w martwym punkcie. Powinnam ogarnąć chałupkę ale tak strasznie mi się nie chce już nic robić że tęsknie spoglądam w stronę łóżka czy nie położyć się choć na chwilę.
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Witaj Basiu!
Ja już też odwaliłam dzisiaj pranko bo przyniosłam szmaty z roboty tzw. strój firmowy.A obecnie utknęłam w martwym punkcie. Powinnam ogarnąć chałupkę ale tak strasznie mi się nie chce już nic robić że tęsknie spoglądam w stronę łóżka czy nie położyć się choć na chwilę.
rada moja jest taka POŁOŻYĆ SIE NA CHWILKĘ![]()
![]()
A NAWET DWIE
![]()
![]()
Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Witaj Basiu!
![]()
A NAWET DWIE
![]()
![]()
Kusisz,kusisz
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Witaj Basiu!
![]()
A NAWET DWIE
![]()
![]()
Kusisz,kusisz
nawet nie wiesz jak ja bym chciała sie teraz połozyć, chociaż na minutkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 405 gości