Tosia&Bazyl... / odchudzamy Bazyla ;D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 06, 2013 5:36 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

:evil: Moje koty nie lubią poniedziałków :evil:

Na dowód tego nicponiowały w nocy jak nigdy (2 skonfiskowane piłeczki i 3 upolowane muszki w sypialni)
Usnęłam na dobre dopiero o 3... pewnie podstępem chciały, żebym zaspała do pracy... ale niestety, o 6 trzeba było wstawać :?
I standardowo, Bazyl teraz odeśpi, a ja będę w pracy ledwo przytomna...
ale im wybaczę, bo taką fotę sobie dały w słońcu pstryknąć wczoraj
Obrazek
..........................♥Tosia&Bazyl♥.........................
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

Zapraszamy: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=162710 cz. VI

NatjaSNB

Od: Czw lis 08, 2012 10:03

Post » Pon maja 06, 2013 7:30 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

ale fajowa ta fota,doskonale się komponuje z Twoim banerkiem :piwa:
WIdać jakie to już poważne Koooootyyyyyyy :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon maja 06, 2013 8:04 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Kurczę, jak Ty je rozróżniasz? Mi by się udało chyba tylko po oczkach - Tosia zawsze jest bardziej "zdziwiona" :mrgreen:
♥ Tosia ♥ razem od 24.11.12
klik -> http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=165788

Obrazek Obrazek

vanesia1

Od: Sob gru 08, 2012 12:38

Post » Pon maja 06, 2013 13:21 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Witam piękne Koty i Dużą :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Pon maja 06, 2013 16:32 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Ja też nie cierpię poniedziałków.
Ależ one wyrosły! Cudeńka.
Na kwiatki to bym nie liczyła, one chyba z tego nie wyrosną. Koty dzielimy na te które uwielbiają kwiaty (ale nie paczeć :twisted: )
i na te które tylko paczą. I tak im zostaje na całe życie :ryk:
Klara uwielbiała kwiaty, pasła się jak mały konik. W wyniku czego posiadam tylko storczyki i choje, bo tych nie jadała.
Szajka chyba też lubi wszystkie kwiatki, storczyki i choję też, na razie nie gryzie tylko po nich skacze :twisted:
:( Kurczę a dlaczego Bazyl tylko dla Tosi, kto pokocha Szajkę? :(
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Od: Pt kwi 12, 2013 21:10

Post » Pon maja 06, 2013 16:42 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

ab. pisze:Ja też nie cierpię poniedziałków.
Ależ one wyrosły! Cudeńka.
Na kwiatki to bym nie liczyła, one chyba z tego nie wyrosną. Koty dzielimy na te które uwielbiają kwiaty (ale nie paczeć :twisted: )
i na te które tylko paczą. I tak im zostaje na całe życie :ryk:
Klara uwielbiała kwiaty, pasła się jak mały konik. W wyniku czego posiadam tylko storczyki i choje, bo tych nie jadała.
Szajka chyba też lubi wszystkie kwiatki, storczyki i choję też, na razie nie gryzie tylko po nich skacze :twisted:
:( Kurczę a dlaczego Bazyl tylko dla Tosi, kto pokocha Szajkę? :(

Bo się teściowe dogadały :mrgreen:
Nie martw nic, u nas na forum pełno jest przystojniaków :ryk:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Pon maja 06, 2013 16:47 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

NatjaSNB pisze::evil: Moje koty nie lubią poniedziałków :evil:

Na dowód tego nicponiowały w nocy jak nigdy (2 skonfiskowane piłeczki i 3 upolowane muszki w sypialni)
Usnęłam na dobre dopiero o 3... pewnie podstępem chciały, żebym zaspała do pracy... ale niestety, o 6 trzeba było wstawać :?
I standardowo, Bazyl teraz odeśpi, a ja będę w pracy ledwo przytomna...
ale im wybaczę, bo taką fotę sobie dały w słońcu pstryknąć wczoraj
Obrazek

też się zastanawiałam jak TY je rozróżniasz :mrgreen:

oczka niesamowite :1luvu:

ja też nie pamiętam kiedy przespałam całą noc odkąd jest kociarnia :D standardzik to u mnie 4 rano pobudka na śniadanko :D a później tak około 8 zaczyna sie jazda :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pon maja 06, 2013 17:03 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Tosia na troszkę mniejszą główkę od Bazyla. :D
Bazyl często ma jęzorek na wierzchu. :D
Czymś jeszcze się różnią?
Obrazek Obrazek
Klarunia [*] 06.2004 - 10.02.2013 czekaj na mnie za TM BARF-ujemy od września 2013r.

ab.

Post » Pon maja 06, 2013 18:33 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Tosia cała jest mniejsza... ma tez okrągłe oczy... co podobno dyskwalifikuje ją już na starcie na wystawach ;)
Wygląda na takiego małego ciapciaka :mrgreen:
Ja tam uważam, że wręcz przeciwnie... jest przez to jeszcze cudowniejsza :1luvu:
Bazyl ma oczy migdałki, jest sporo większy, ma potężny ogon... ogólnie to już chyba jak matka poznaje bliźniaki... ja nawet w kuwecie pod daszkiem widzę, który kot tam jest ;)

ab. ja myślę, że jak online, to Bazyl da radę z dwiema :twisted:

Sihaja, witamy :piwa:
Myszolandia masz rację, nie zauważyłam podobieństwa do mojej sygnaturki :mrgreen:

Przed chwilą oba zrobiły kupki... oczywiście pełna inspekcja z naszej strony... no i jedna malutka granulka żwirku wydawała mi się lekko różowa... jakby we krwi... dosłownie 0,02mm... mąż mówi, że to tylko mokry żwirek bo siku też robiły... za małe, żeby stwierdzić... ale aż mi serce zamarło :cry:
ObrazekObrazek
'I had been told that the training procedure with cats was difficult. It's not. Mine had me trained in two days.'

NatjaSNB

Post » Pon maja 06, 2013 20:10 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

To pewnie siku :D
Szajka właśnie robi siusiu w kuwecie, a po domaga się nagrody :twisted:
Potrafi wejść do środka i udawać, że coś zrobiła i miauczy, że nagroda się należy :twisted:
Mam nadzieję, że czarna Tosia nie będzie miała nic przeciwko?
Przyglądam się oczkom mojego belzebuba i chyba sa migdałki?
Obrazek Obrazek

ab.

Post » Pon maja 06, 2013 20:32 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

A gdzie tam, Tosia Bazyla uwielbia ale samolubem nie jest :piwa:
Moja robiła z kuwetą podobny numer, nawet pisałam o tym w swoim wątku, czego te futra nie wymyślą :mrgreen:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Pon maja 06, 2013 20:48 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Dobra, to baby ustaliły, może ja jednak Bazyla zapytam :ryk:
Aniu, nie przeniesiecie się z Tosią tutaj do nowego działu? Taka nasza kocia dzielnica "gotowych na wszystko" :mrgreen: :piwa:
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Pon maja 06, 2013 20:58 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Bardzo chętnie, tylko chyba nie wiem jak.. :oops:

Obrazek Obrazek

vanesia1

Post » Pon maja 06, 2013 21:18 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Jest tu watek rezydentow (na samej gorze dzialu, przyklejony) i tam zglos chec przeniesienia :)
ObrazekObrazek

NatjaSNB

Post » Pon maja 06, 2013 21:23 Re: Tosia&Bazyl... malutka wreszcie zdrowa! ... nasza histor

Zgłoszone, oczekujcie nas niebawem :mrgreen:

Obrazek Obrazek

vanesia1

[poprzednia][następna]