Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nastka pisze:
Mam przykrą widomośc-po głosowaniu całej rodzinki Amelek został wyeliminowanyGłówny powód to,ze za duży
![]()
Mam nadzieje,że kocurek szybko znajdzie nowy domek trzymam za niego kciuki-bede go polecać wszystkim znajomym może ktoś się skusi
![]()
nastka pisze:Własnie się dowiedziałam ,że kicie musze odebrać sama albo ktoś z mojej rodziny...a to jak na razie nie będzie możliwe![]()
![]()
Nie bardzo wiem, dlaczego Cię to zaskakuje, że powinnaś odebrać kota sama
Nikt "od Ciebie" nie może odebrać kotki w najbliższym czasie, czy nie jest to wogóle możliwe? Jeśli wogóle to chyba będzie też problem z normalną opieką nad kotką...
No a tak na pocieszenie dodam, że z Katowic do TG jedzie się komunikacją publiczną... Dojazd jest w mojej ocenie dogodny...
Nastka nie przesadzaj
Jeśli wogóle to chyba będzie też problem z normalną opieką nad kotką... Przecież to wymaga mobliności jednak pewnej...
...ale myśle ,ze damy rade-w ciągu najblizych 2-3 tygodni
I dlatego chciałbym wiedzieć, czy problem transportowy nie powtórzy się gdy na przykład kotka zachoruje. A tak się składa, że schroniskowe koty "lubią" zachorować zaraz po przeprowadzce.
Nie przesadzaj. Dziewczyna zasygnalizowała tylko, że że musi mieć czas na transport, a ty od razu z grubej ruryascalithion pisze:Kid, nie chodzi o odbiór kota tylko, głównie chodzi o to, co będzie potem, jeśli kot np. zachoruje...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 165 gości