Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilianna J-wie pisze:Nie zazdroszczę sytuacji z tą karmą,sama mam kota na niej od 2 lat i faktycznie całkiem prawdopodobne,że będzie na niej do końca życia,co zmniejsza mu szanse na adopcje.Nie każdego na to stać a i obowiązków więcej niż przy zdrowym.Zamienniki karm tu nie pomogą,ewentualnie karma z Hillsa i/d ale nie wszystkie koty chcą ją jeść,choć podobno jest lepsza od Royala
lidka02 pisze:morelowa pisze:A jesteś pewna, że tej karmy nie można zastąpić czymś? Nie ma na forum wątku 'o tej chorobie'? Może 'zrób' pytanie, może są zorientowani...
Próbowaliśmy i kończyło się to pobytem kota u weta na lekach dożylnich bo tak go zaraz przelatuje ..
Dostałam z fb karme 2.5 kilo inne opakowanie i skałd paczka jest z fioletem SCHONKOST gASTRO INTENSINAL UCIESZYŁAM SIĘ I NIC , NIE MOŻE JEJ JEŚĆ BO MA ROZWOLNIENIE A JAK DALEJ BYM PODAWAŁA TO PRZECHODZI W BIEGUNKE...Wet mówi że może być tak że będzie musiał być na tej karmie naszej gastro intensinal do końca bo ma ją już ok 5 miesięcy i nie ma żadnej poprawy...Dla mnie to duży kłopot...
puszatek pisze:a jaka była do tej pory
ale dzis jeszcze bardziej nalidka02 pisze:puszatek pisze:a jaka była do tej pory
Też barowa![]()
puszatek pisze:u nas też taka, że tylko się upić...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, fruzelina, Google [Bot] i 806 gości