Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:U nas lało wczoraj wieczorem (późnym), jak wracałam. A rano, jak wstałam, nie lało, dopiero jak wyszłam spod dachu karmić koty, zaczęło. Nie cierpię ulew, aczkolwiek ta zapobiegła wycieczce niedzielnej sąsiadowi, który nie lubi bezdomniaków i nie spotkaliśmy się.
iwoo1 pisze:U nas dzisiaj zimno, padało wczoraj wieczorem i w nocy. Ale deszczyk bardzo potrzebny, ziemia sucha, wszystko będzie rosło w oczach. Ma być cieplej w przyszłym tygodniu, więc pogoda na razie ok![]()
Będziesz miała pięknie w ogródku, tym bardziej że Ringuś dopilnował wszystkiego![]()
Nie znam się, ale coś mi się zdaje, że piwonie mogą w tym roku nie zakwitnąć, dopiero na przyszły rok.
Hannah12 pisze:wieści z P-Ń.
W nocy i rano podało, teraz pochmurno i chłodno,
iwoo1 pisze:coś mi się zdaje, że piwonie mogą w tym roku nie zakwitnąć, dopiero na przyszły rok.
Karolek(ona) pisze:Kto ma blisko do Ikei? bywa tam i nie byłaby to dla niego wyprawa ??
Aaaśka pisze:Cześć Vipku i dziewczyny! Nie myślałyście o przenosinach http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46&t=152457?
Łatwiej by było Was znaleźć takim cichym podczytywaczom, jak ja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Marmotka, pibon, puszatek, raiya, Silverblue i 42 gości