Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 26, 2013 17:38 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Oj , może nie spodobać . :? I na nic argumenty o depilacji , eleganckich kobietach itd.
A może to teraz taka moda : we futrze na plażę ?

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt kwi 26, 2013 17:39 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

agusialublin pisze:
Ewa L. pisze:Wymiętosiłam całą :twisted: nie ma.
Dobrze skubaniutka się kamufluje. :ryk: :ryk: :ryk:

no tak, znaczy sie trzeba ogolić :mrgreen:
tylko nie wiem czy to się kotusi spodoba :mrgreen:

Chyba nie - ona przywiązana do swojej garderoby. :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt kwi 26, 2013 17:40 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

barbarados pisze:Oj , może nie spodobać . :? I na nic argumenty o depilacji , eleganckich kobietach itd.

Musimy spróbować może tak szybko nas nie pogonią :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 26, 2013 17:42 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

No Kotos moze isc na plaze nudystow bo brzuchol ma ogolony :D Takze nadaje sie :ok:
Tylko gorzej bedzie z Mackiem. ten to ma futra tyle zeby przyodzial pol wojska ;)
Ostatnio edytowano Pt kwi 26, 2013 17:43 przez AgaS1987, łącznie edytowano 1 raz

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Pt kwi 26, 2013 17:42 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Ewa L. pisze:
barbarados pisze:Oj , może nie spodobać . :? I na nic argumenty o depilacji , eleganckich kobietach itd.

Musimy spróbować może tak szybko nas nie pogonią :wink:

to chociaż nóżki i pod paszkami niech sie ogolą :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt kwi 26, 2013 17:45 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Pomyślimy!
Z pazurkami jest bitwa a z nóżkami i paszkami to już regularna wojna!!!! :twisted:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 26, 2013 17:48 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

U nas duzy obcina nam pazurki NA ŚPIOCHA :D

znacy sie obcina jak jestesmy zaspane, nie wiezgamy wtedy łapkami :D

ocywiście opróc mnie :mrgreen: nie ze mną takie numery Duzy :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Pt kwi 26, 2013 17:49 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Musze sie pochwalic!
Kotos zrobil qpala! :oops:
A juz myslalam, ze bede robila lewatywe!
Dzieki Bogu wystarczylo napoic kota duza iloscia wody i troche parafiny dodac i wylazlo to cholerstwo :D
No wszyscy jestesmy szczesliwi!

AgaS1987

Post » Pt kwi 26, 2013 17:50 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

AgaS1987 pisze:Musze sie pochwalic!
Dzieki Bogu wystarczylo napoic kota duza iloscia wody i troche parafiny dodac i wylazlo to cholerstwo :D

a to za kupala Kotosia :ok: niech mu na zdrowie wyjdzie :D
Obrazek

agusialublin

Post » Pt kwi 26, 2013 17:52 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

To bardzo się cieszę - od razu jej będzie lepiej! :ok:
Brawo Kotosiu - dzielna dziewczynka :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 26, 2013 17:53 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Na godzinkę albo dwie muszę się pożegnać ale wieczorkiem będę. :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt kwi 26, 2013 17:54 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

a propos parafiny. Tak na przyszłosć zapytam W aptece można kupić? i jak kotu podawać?
u mnie wszystkie trzy kupale walą bez bez problemów. problem jest jak jedno siedzi w kuwecie a drugiemu w tej samej chwili się chce :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Pt kwi 26, 2013 17:55 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

Dziekuje dobre Ciocie
Kotoch lzejszy :D

Ewcia to do pozniej :)

AgaS1987

Post » Pt kwi 26, 2013 17:57 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

agusialublin pisze:

a propos parafiny. Tak na przyszłosć zapytam W aptece można kupić? i jak kotu podawać?
u mnie wszystkie trzy kupale walą bez bez problemów. problem jest jak jedno siedzi w kuwecie a drugiemu w tej samej chwili się chce :mrgreen:

No to musisz miec duzo kuwet zeby wszystkie mogly korzystac w jednej chwili ;)
Parafine kupuje normalnie w aptece. koszuje okolo 3 zl.
A podaje roznie. Kotoch uwielbia ją pić prosto w butelki 8O
Ale jak mi sie nie chce trzymac to leje ją do miseczki(troszke) i on wylizuje. Albo z jedzeniem mokrym mieszam(ale to bardziej dla Macka bo on nie wypije parafiny) :roll:
:D

AgaS1987

Post » Pt kwi 26, 2013 18:00 Re: Zuzia i Pola - moje najlepsze przyjaciółki - cz.2

AgaS1987 pisze:
agusialublin pisze:

No to musisz miec duzo kuwet zeby wszystkie mogly korzystac w jednej chwili ;)
Parafine kupuje normalnie w aptece. koszuje okolo 3 zl.
A podaje roznie. Kotoch uwielbia ją pić prosto w butelki 8O
Ale jak mi sie nie chce trzymac to leje ją do miseczki(troszke) i on wylizuje. Albo z jedzeniem mokrym mieszam(ale to bardziej dla Macka bo on nie wypije parafiny) :roll:
:D

i normalnie sie po niej załatwiają? Pysion czasami ma przytwardą kupkę. Może by mu trochę podać? ale czy nie będzie miał po niej srakuli?

Swoją drogą czy Wy też tak macie ze jak któreś z kociaków idzie do kuwety to Wy za nim? i gapicie się na kupę jakby była co najmniej brylantem?
Obrazek

agusialublin

[poprzednia][następna]