A może to teraz taka moda : we futrze na plażę ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ewa L. pisze:Wymiętosiłam całąnie ma.
Dobrze skubaniutka się kamufluje.![]()
![]()
no tak, znaczy sie trzeba ogolić![]()
tylko nie wiem czy to się kotusi spodoba
barbarados pisze:Oj , może nie spodobać .I na nic argumenty o depilacji , eleganckich kobietach itd.
Ewa L. pisze:barbarados pisze:Oj , może nie spodobać .I na nic argumenty o depilacji , eleganckich kobietach itd.
Musimy spróbować może tak szybko nas nie pogonią
AgaS1987 pisze:Musze sie pochwalic!
Kotos zrobil qpala!![]()
A juz myslalam, ze bede robila lewatywe!
Dzieki Bogu wystarczylo napoic kota duza iloscia wody i troche parafiny dodac i wylazlo to cholerstwo
No wszyscy jestesmy szczesliwi!
AgaS1987 pisze:Musze sie pochwalic!
Kotos zrobil qpala!![]()
Dzieki Bogu wystarczylo napoic kota duza iloscia wody i troche parafiny dodac i wylazlo to cholerstwo
agusialublin pisze:AgaS1987 pisze:Musze sie pochwalic!
Kotos zrobil qpala!![]()
a propos parafiny. Tak na przyszłosć zapytam W aptece można kupić? i jak kotu podawać?
u mnie wszystkie trzy kupale walą bez bez problemów. problem jest jak jedno siedzi w kuwecie a drugiemu w tej samej chwili się chce
AgaS1987 pisze:agusialublin pisze:AgaS1987 pisze:Musze sie pochwalic!
Kotos zrobil qpala!![]()
a propos parafiny. Tak na przyszłosć zapytam W aptece można kupić? i jak kotu podawać?
u mnie wszystkie trzy kupale walą bez bez problemów. problem jest jak jedno siedzi w kuwecie a drugiemu w tej samej chwili się chce
No to musisz miec duzo kuwet zeby wszystkie mogly korzystac w jednej chwili
Parafine kupuje normalnie w aptece. koszuje okolo 3 zl.
A podaje roznie. Kotoch uwielbia ją pić prosto w butelki![]()
Ale jak mi sie nie chce trzymac to leje ją do miseczki(troszke) i on wylizuje. Albo z jedzeniem mokrym mieszam(ale to bardziej dla Macka bo on nie wypije parafiny)![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Nul, Tygrysiątko, Yahoo [Bot], zuza i 106 gości