Stokrotka

Moderator: Estraven
gpolomska pisze:Irysku (a przy okazji - Animusku) - jest takie coś jak www.wstaw.org - nie trzeba nawet się rejestrować; może dzięki temu będzie mogły bez niczyjej pomocy i czekania sobie bardzo szybko fotki wrzucać...
A ja już spać uciekam - do 2-3 pośpię, a później się zacznie tupanie kota, a od 4 będzie już ostra walka o "jeszcze 5 minut". Miłej nocki...

Animus pisze:http://www.wstaw.org/w/1RR5/ - tylko tak potrafię![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I
Blekitny.Irys pisze:Animus Twój mąż ma rację - owczarki są fantastyczne. Sonia jest bardzo odważna, kocha bezgranicznie. Rok temu uratowała nas (tzn. siebie, Stokrotkę i mnie ) przed atakiem rozwścieczonego pitbula. Kocha koty - myje je, śpi z nimi.
Stokrotka - uśmiechnięty pies, baaardzo mądra.
Sonia to mój pies, Stokrotka - męża. Tak nas między siebie podzieliły![]()
Kropeczka - mądra, piękna kota. Zawsze blisko człowieka - teraz śpi na biurku obok monitora.
Irys - wytworny, spokojny arystokrata. Bardzo niezależny a mimo to lubi być w pobliżu dużych.
Chaber - półdiablę, brat-łata, wybrał sobie mnie.
I wreszcie Foksa - najbardziej kochana, wolno jej WSZYSTKO. Mówimy na nią Foksa Ukochana.
Kocham te moje futrzaki

a Sonia to takie moje niespełnione marzenie (i nie będzie, bo domu z ogrodem raczej się nie dorobię, a w mieszkaniu na kota jest ledwo miejsce; poza tym czasu na spacery brak póki co).[urlgpolomska pisze:Ale oglądania - SUPER! Kochane futrzaczki![]()
![]()
a Sonia to takie moje niespełnione marzenie (i nie będzie, bo domu z ogrodem raczej się nie dorobię, a w mieszkaniu na kota jest ledwo miejsce; poza tym czasu na spacery brak póki co).
Animus, jak dodajesz fotkę, to po lewej masz takie okienko z linkami (chyba ze trzy jeden pod drugim) - jak weźmiesz ten ostatni zaczynający się od, to wyjdzie Ci taka miniaturka jak Iryskowi
- Kod: Zaznacz cały
[url
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 16 gości