Trzy baby i dwa rude... wesoła gromadka.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 13, 2013 10:23 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją!

anulka111 pisze:i mnie maja byc cm x cm i basta, mielonego nie rusza,wiekszych kawalkow tez nie-wychowaly sobie obsluge :ryk:

To wielkie, :ok: panienki jedzą tylko nawet nie pól na pół cm. :roll:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Śro kwi 17, 2013 11:40 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

Moje koty są szczęśliwe! Nie dość że mają dostęp do balkonu na cały dzień, to jeszcze przyleciały jaskółki :ryk: Zachwycone i skupione próbują polować. Tylko po co jest ta cholerna siatka :evil:
Tylko już są kłopoty z Fifulcem, a właściwie z jego sierścią :x Znowu się kołtuni, bym musiała czesać go 2 razy dziennie. Może macie pomysł na jakiś puder dla niego? Już wczoraj chciałam użyć kartoflanki :evil: A jeszcze jest kłopot bo ten drań nie chce się czesać. Zdecydowanie nie chce. :evil: TZ musi go trzymać, podkarmiać, drapać po główce - to wtedy usiedzi z 5 minut. Już nawet mnie kusiło by mu podać coś ogłupiającego :oops: :oops: Tylko szkoda mi go, bo będzie się strasznie męczył później. Nawet nie wiem jak on reaguje na takie leki. Nigdy nawet nie miał przy mnie narkozy, bo trafił do mnie wykastrowany :wink:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Śro kwi 17, 2013 14:59 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

Witajcie Słonka :1luvu:
o matko foty mnie powaliły nic tylko sie ślinić na widok Twoich Kociastych ,wszystkie sa śliczne ale wiesz Rudziszony to mogła bym żreć łyżkami :oops:
Nie mam pomysłu na śierść Fifulca mój Fifulec gładkowłosy jest i ma bardzo krótką sieść taka inną troszkę 8O może napisz do Kogos kto wystawia Koty zazwyczaj wiedza co zastosować na kudłaczy coby włoski ładne były :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt kwi 19, 2013 12:13 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

Kociama pisze:Witajcie Słonka :1luvu:
o matko foty mnie powaliły nic tylko sie ślinić na widok Twoich Kociastych ,wszystkie sa śliczne ale wiesz Rudziszony to mogła bym żreć łyżkami :oops:
Nie mam pomysłu na śierść Fifulca mój Fifulec gładkowłosy jest i ma bardzo krótką sieść taka inną troszkę 8O może napisz do Kogos kto wystawia Koty zazwyczaj wiedza co zastosować na kudłaczy coby włoski ładne były :D

Witaj!
Masz rację, rude są cudne i uparte i wredne. :lol: Ale w końcu to w nich kochamy najbardziej :lol: Fajnie, że zaglądasz, ale czemu nie piszesz jak sie miewasz?

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Pt kwi 19, 2013 14:18 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

Kocie Przykazania:
1 - Uczyń świat miejscem zabawy.
2- Jeżeli czujesz się ignorowany, połóż się na klawiaturze komputera, a na pewno zostaniesz dostrzeżony.
3 - Kiedy jesteś głodny, miaucz głośno. W końcu ktoś cię nakarmi, żebyś się zamknął.
4 - Zawsze szukaj dobrze nasłonecznionych miejsc do spania.
5 - Śpij często.
6 - Kiedy nabroisz - po prostu mrucz i wyglądaj słodko.
7 - Różnorodność dodaje życiu pikanterii. Jednego dnia ignoruj ludzi, następnego nie dawaj im spokoju.
8 -Wspinaj się na samą górę. Do tego właśnie służą zasłony.
9 -Ciekawość to pierwszy stopień do… świetnej zabawy.
10 - Życie bywa skomplikowane, więc lepiej się zdrzemnąć.
11- Zostaw po sobie jakiś ślad dla przyszłych pokoleń. W ostateczności "podlej" wszystkie kąty.
12 - Zawsze okazuj swoją wielkoduszność. Jeżeli coś upolujesz, połóż to na łóżku swojej pani, żeby wiedziała, że o nią dbasz.
13 - Jeżeli nie wcelujesz do kuwety, przykryj czymś swoje "dzieło".
14 - Skarpetki twojego pana nadają się do tego doskonale.
15 - Jeżeli masz coś naprawdę ważnego do powiedzenia, zrób to w środku nocy - kiedy upewnisz się, ze wszyscy śpią. To najlepszy sposób, aby skupić na sobie zasłużoną uwagę

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Pt kwi 19, 2013 16:36 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

Piękne! :lol: :ok:
Witajcie Gosiu z koteczkami!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob kwi 20, 2013 10:10 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

kalair pisze:Piękne! :lol: :ok:
Witajcie Gosiu z koteczkami!

Witaj Bożenko :piwa:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Sob kwi 20, 2013 10:13 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

Obrazek

Pod łóżkiem siedzi Zojka. Jak coś robię w kuchni to Zojka nie przyjdzie jeść. I zanoszę jej wtedy kolacyjkę do pokoju. Cwana, a łakoma Pysia czeka wiec na tą kolację Zojki z wielce miłą minką :evil: Nie bawi ją to komitywa Dużej z mendą

Obrazek

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Sob kwi 20, 2013 10:43 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

Fajny opis :D

Moje intensywnie gubia podszerstek,trzeba czesac,pomaga db puder do wlosow mam takie z wystaw i stosuje....super czyszcza futro. Jedz Tosiula na wystawe i kup sobie :D
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Sob kwi 20, 2013 14:34 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

Mikuniu! :D :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie kwi 21, 2013 12:41 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

tosiula ,poprosiłam cię o wizytę PA. zgodziłaś się ,a teraz nawet mi nie odpiszesz na pw. czemu ? tak było by prościej ,nie czekała bym bez sensu. :cry:
w każdym bądź razie już ci dziękuję .
i przepraszam za zaśmiecanie.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie kwi 21, 2013 14:06 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

Zapraszam na wierszyk
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon kwi 22, 2013 10:02 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

dorcia44 pisze:tosiula ,poprosiłam cię o wizytę PA. zgodziłaś się ,a teraz nawet mi nie odpiszesz na pw. czemu ? tak było by prościej ,nie czekała bym bez sensu. :cry:
w każdym bądź razie już ci dziękuję .
i przepraszam za zaśmiecanie.

ale przecież odpisałam, odpisywałam za każdym razem, nie wiem o co Ci chodzi? trafiłaś akurat na moment kiedy pracowałam po całych dniach, tłumaczyłam Ci przecież.

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Pon kwi 22, 2013 10:03 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

MaryLux pisze:Zapraszam na wierszyk
Inka

już pędzimy czytać :P

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Pon kwi 22, 2013 10:06 Re: Trzy baby i dwa rude...Koty mnie biją! Foty są!

kalair pisze:Mikuniu! :D :1luvu:

Piękna jestem prawda Ciociu, najpiękniejsza :1luvu: I taka milutka jestem :1luvu: Duża zawsze mówi: jak mozna było taka fajną koteczkę wyrzucić z domu? ale może i dobrze, bo teraz jest z nami...fajnie, nie Ciociu :1luvu:
MIka

Dwie baby i rudy ...

tosiula

[poprzednia][następna]