Przeczytałam to o 13:56 gdy już zaczynałam wszystko wyłączać i byłam w trakcie przebierania się… Szybciutko wróciłaśNITKA/KARINKA pisze:Wróciłam![]()
Trzymamu kciuki i łapki
![]()
![]()
![]()

Bardzo dziękuję – było mi miło, że się zdążyłaś odezwać….

Jechałam w dość dobrym nastroju, czułam powiew wiosny, śpiewały ptaki, było całkiem ciepło i ślicznie świeciło słońce.

Jechałam prawie od jednej pętli 18 do końca trasy na drugiej pętli a wcześniej autobusem…. Zdążyłam na czas.
Potem już zaczął padać deszcz…
Za do tej pory trzymane kciuki bardzo dziękuję!Myszolandia pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kciuki i łapki nadal bardzo się przydadzą i poproszę o jeszcze i na to i coś innego o czymś kiedyś też wspomnę….
Teraz czekam – mam zadzwonić za 14 dni roboczych czyli po majówce…

…………….
Zdjęcie dotarło

Pstryga i Nero wzajemnie się czarują:

Nareszcie udało mi się zobaczyć i uchwycić brzusio do góry…
Następnym razem może z bliska dasz radę złapać Petulkę………….
…….
Wczoraj tak jak planowałam byłam w biurze obsługi T-mobile…. Niczego nie załatwiłam - Wszystko dobrze działa, pan średnio na tym się zna, mam iść do serwisu Nokia i może to jest wina starego oprogramowania – przy nowym może lepiej będzie działało.
Do zrobienia czegokolwiek mam sobie dokupić kabelek do podłączenia do komputera..…
Niestety wg niego – potwierdziła się wiadomość, że mam dostęp i widzę jedynie do 50 ostatnio odebranych i 50 ostatnio wysłanych SMS…. Po co w takim razie telefon ma taką dużą pamięć – tego zupełnie nie rozumiem…
….
Dziś w drodze do domu skorzystałam z pobytu w centrum i poszłam do serwisu Nokia.
Faktycznie coś dziwnego dzieje się z moim ekranem dotykowym i wogóle z działaniem telefonu...– mam przynieść telefon do naprawy ale do tego się przygotować - stracę wszystko co tam mam więc powinnam to sobie zabezpieczyć.
Kupiłam kabelek – nawet niedrogi oryginalny 22,- Nokia USB do połączenia telefonu i komputera - jest strasznie krótki –
- mam spróbować sobie zaktualizować oprogramowanie za pośrednictwem komputera stacjonarnego skoro nie chcę korzystać z internetu w telefonie przy abonamencie nie obejmującym dobrego dostępu do Internetu.
- mam sobie przegrać to co chcę na komputer stacjonarny….
A najpierw odszukać w instrukcji od której strony do tego się zabrać… - dokładniej bo narazie coś próbowałam ale nic z tego nie rozumiem i komputer wcale nie widzi podłączonego telefonu

Czeka mnie dodatkowa techniczna zabawa…
Znalazlam to: http://www.nokia.com/pl-pl/pomoc/produk ... -pobrania/
Mam na to czas do poniedziałku - serwis jak wszystko czynny oczywiście do 18:00 od poniedziałku do piątku czyli muszę kolejny raz wcześnie albo normalnie jak inni wyjść z pracy żeby tam zdążyć...a narazie oczy mi się zamykają i ktoś obok mnie ślicznie mruuuuczy….

Śpijcie zdrowo i spokojnie a znowu padający za oknem deszcz temu sprzyja

Dobranoc!