Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś. cz.3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 10, 2013 21:17 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

I słusznie zrobiłaś. Warto walczyć o takie stworzenie :ok:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro kwi 10, 2013 21:42 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dzięki :)
Ale może skończę już o Kacperku, bo rano przyjdzie Zuzia i mnie pogoni za zaśmiecanie :oops:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Śro kwi 10, 2013 21:44 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Eeee....Zuza nie z tych co przeganiają :D :D :D :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 10, 2013 21:53 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Zuziu , czy ja dobrze widze ? Jamniś chce zasadzić patyczek w doniczce ? Urodzony ogrodnik ! 8)
Kacperek ślicznie wygląda na nowych krzesłach :D Trafiłaś w gust kota ! :wink:
EVA2406 wspaniały rudzielec ! Warto walczyć o każde życie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro kwi 10, 2013 22:07 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Zuza już przyszła, nie czekała do rana :ryk:

Witajcie dziewczyny wieczorową porą :D

Ewo, czy wszystkie Kacperki muszą przejść piekło, żeby potem znalazły to swoje wymarzone i bezpieczne miejsce na ziemi?

My z mężem też walczyliśmy o naszego Kacpra...prawie 7 miesięcy, najpierw była walka o życie, potem o powrót do zdrowia...a przez ten czas po mojej głowie krążyły mordercze myśli na temat tej osoby, która pozwoliła mu odejść z jego domu...zresztą pisałam o tym wcześniej...
Teraz Ewo możemy się tylko cieszyć naszymi Kacperkami :1luvu:
I przyznaję, teraz Twój Kacperek wygląda pięknie:)
Ale jak spojrzałam na fotkę takiego chorutkiego, to mnie ścisnęło w gardle...

Kocham ludzi, którzy ze zdechlaczka potrafią zrobić "nowego kota" :ok:

A kąpiel Cudaczek zniósł dobrze, była bez szamponu, w zasadzie to tylko spłukałam go ciepłą wodą , żeby mu się zrobiło ciepło i starannie wysuszyłam :D
I teraz tak sobie myślę, czy on specjalnie nie polazł do stawku, bo ryby już się wybudziły i pływają, więc może go zainteresowały, nie wiem...

Miraclle:)

Basiu, ja ze strachu to bym mu dała i trzy śniadanka:)
Tak się wystraszyłam i zdenerwowałam, ale jest wszystko dobrze, z wieczorka też się bawił i zjadł dwie kolacje, jedną u mnie na drugą naciągnął brata :ryk:

Monika Mróz:)

Moniko, bardzo się starałam :wink: żeby się udało :ok:

I mogłam bym Wam pokazać Timorkę, ale ona jest jeszcze taka nie uczesana, bez ubranka o makijażu nie wspomnę, więc nie wiem czy będzie co oglądać :mrgreen: :ryk:
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Śro kwi 10, 2013 22:08 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Ewa L. pisze:Eeee....Zuza nie z tych co przeganiają :D :D :D :wink:

Masz rację, Burasia nie przegoniłam to TAKICH GOŚCI JAK WY tym bardziej NIE :1luvu:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro kwi 10, 2013 22:10 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

barbarados pisze:Zuziu , czy ja dobrze widze ? Jamniś chce zasadzić patyczek w doniczce ? Urodzony ogrodnik ! 8)
Kacperek ślicznie wygląda na nowych krzesłach :D Trafiłaś w gust kota ! :wink:
EVA2406 wspaniały rudzielec ! Warto walczyć o każde życie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Oczywista oczywistość, że miał taki zamiar, tylko się rozmyślił :wink: :ryk:
Kacperkowi wszystko się podoba, ona ma charakter po mnie, to dobry, mądry i zdolny kotek :wink: :wink:
I zgadzam się z Tobą, że trzeba walczyć o życie każdego :ok:
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro kwi 10, 2013 22:55 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Nie chcecie Timorki oglądać? Nie?

No to Wam....pokażę:)

Prawie Mona Lisa... :ryk:
ObrazekObrazek
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro kwi 10, 2013 23:04 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Cudny lew salonowy. Wypisz wymaluj jak żywa. :ok: :ok: :ok:
A te oczy - Zuza - znów chylę przed tobą czoła. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Ewa L.

Post » Śro kwi 10, 2013 23:05 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

:love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love: super ! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

barbarados

Post » Śro kwi 10, 2013 23:11 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

:oops: :oops:
Dzięki :1luvu:
Chyba dzisiejsza środa dla mnie jednak nie była taka zła :wink: żle się zaczęła, ale dobrze się kończy:)
Dobrej nocki:)
Obrazek
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Post » Śro kwi 10, 2013 23:13 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Do lepszego jutra :ok:

barbarados

Post » Śro kwi 10, 2013 23:14 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Dobrej nocki :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw kwi 11, 2013 6:34 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

AnnAArczyK pisze:Nie chcecie Timorki oglądać? Nie?

No to Wam....pokażę:)

Prawie Mona Lisa... :ryk:
ObrazekObrazek

P I Ę K N A !!!!!! :1luvu:
A ta głębia oczu .... kunszt artystki widać "gołym okiem" :ok: :ok:

Różnica między moją Timorką a Zuzy jest taka jak między kotem rasowym a tym w typie rasy :wink:
Timorka Zuzanny - widać podobieństwo do modelu, wszystkie charakterystyczne dla kocicy cechy
moja ..... jest w typie Timorki :( brak tych małych detali, które decydują o wspaniałości dzieła ...

Dzięki Zuzko,
wiedziałam, że będzie piękny obraz, bo - jak widać - wszystko potrafisz namalować :D
..... chapeau bas 8O
"Aby mieć właściwe spojrzenie na własną pozycję w życiu,człowiek powinien posiadać psa, który będzie go uwielbiał,i kota, który będzie go ignorował"/ D. Bruce
Obrazek
Szarusia [*]; Roki [*]; Kiciucha [*]; Santa [*]2011; Tinka [*]2013; Timorka [*]2013; Azira [*]2015; Cynamon [*] 2019; Fituś [*] 2020; Tola [*] 09.2020; Tosia[*] 04.2021; Tysia [*] 12.2021; Dziunia [*] 02.2024.

Kotina

Od: Czw sty 26, 2012 15:52

Post » Czw kwi 11, 2013 7:42 Re: Dwie Dziewczyny, Pan Pers, Rambo bezogoniasty i Jamniś.

Jestem mile zaskoczona tym obrazem, początkowo myślałam, że to zdjęcie tego samego kotka. Super, masz talent artystyczny. :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

[poprzednia][następna]