Plamka vel Szpileczka :)ZAGINĘŁA!!!;(Gdzie jesteś,łobuziaro!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 08, 2013 17:11 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

Aikowo będziesz miała prawdziwą laleczkę w domu Obrazek
Plamka jest nieziemska i bardzo się cieszę, że w końcu ktoś się na niej poznał.
Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon kwi 08, 2013 17:27 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

no, ja licze na to, ze Plama sie z rowiesniczka zakumpluje raz dwa :)

Monis-laleczke? :ryk: :ryk: z wygladu moze i tak, bo bez watpienia jest piekna, ma w sobie "to cos". Ale na pewno -i niech nikt nie mysli- ze to kota jak zabawka- ze non stop mozna ja tulic i miziac, bo- choc owszem, lubi to- to potrafi sie tez pozloscic jak ma dosc :ok: Potrafi rzadzic czlowiekiem :mrgreen:

Jest bardzo ufna, nie boi sie obcych, cholernie wszystkiego ciekawa, wlezie wszedzie. :roll:

Tylko czy ty wiesz, czy masz swiadomosc, co to sie bedzie dzialo?! 2 szalone, zwariowane kocice w domu, pod jednym dachem :ryk: :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon kwi 08, 2013 17:53 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

aikowo pisze:Oczywiście co jakiś czas będę zdawać relację.
Niestety zdjęć nie umiem wklejać ale z pewnością jakaś dobra dusza mi z tym pomoże.

Plamka zamieszka w podwarszawskiej wsi w domu w którym może sobie mieszkać lub wedle życzenia wychodzić :)
Działka jest duża a ulica przy niej nie specjalnie ruchliwa więc mam nadzieję że Plamce nic się nie stanie....

Zamieszka w domu gdzie zwierzęta już są:
Koty:
Luna kotka mniej więcej w wieku Plamki i z takim samym temperamentem. Mam nadzieję, że dziewczyny się polubią bo to ma być przede wszystkim dla Luny towarzystwo.
Ruda kotka która jest z nami 10 lat i jej jedynym zajęciem jest jedzenie i wylegiwanie się na piecu. Mimo że ma możliwość wychodzenia woli siedzieć w domu i patrzeć na wszystkich z pogardą.
Psy:
Golden w typie kaukaza/leonbergera znajda którą ściągnęłam z drogi jak jeszcze był psim dzieckiem. Stróż podwórka który w domu myśli że jest maltańczykiem i ładuje się bezczelnie na kolana. Jedyne ryzyko ze strony wielko psa to przygniecenie, jest mało subtelny i nie patrzy gdzie się kładzie:)
Pixel piesek który ma w sobie sporo z teriera, zabrany z okolicznego schroniska w którym tak naprawdę horroru schronu nie zaznał bo skradł serce jednego z opiekunów i mieszkał w biurze schronu. Tak już zostało - piesek ma w sobie to coś że każdego serce skradnie mimo że urody nie ma przedniej :). Pixel kotków się boi i schodzi im z drogi.
Psie tymczasy które zawsze są u nas obecnie Maja towarzyski miniwilczur który kotki zaczepia do zabawy. Do tej pory (a sporo się tego przewinęło) żaden z tymczasowych piesków kotków nie jadał - mam nadzieję że na krwiożerczy egzemplarz nie trafie. A jeżeli tak to niestety piesek będzie mieszkać na dworze wydzielonej części podwórka.
ufff się rozpisałam :)

Witaj :):):)

Bedzesz miała wesoło w domu :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon kwi 08, 2013 17:59 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

Kociara82 pisze:(...)
Monis-laleczke? :ryk: :ryk: z wygladu moze i tak, bo bez watpienia jest piekna, ma w sobie "to cos". Ale na pewno -i niech nikt nie mysli- ze to kota jak zabawka- ze non stop mozna ja tulic i miziac, bo- choc owszem, lubi to- to potrafi sie tez pozloscic jak ma dosc :ok: Potrafi rzadzic czlowiekiem :mrgreen:
(...)
:

Laleczka z wyglądu w środku może sobie być nawet małym :
Obrazek
diablątkiem.
Plamka jest jedyna w swoim rodzaju.
W końcu dziewczyny z taką urodą muszą mieć charrrakter :mrgreen: .
Niech się jej wiedzie - warta jest Plamcia tego co najlepsze.
A jak widzę taki właśnie domek jej się "przytrafił" :wink: .
Gratuluję - Plamce- Domkowi i Tobie- znalazłaś jej DOM z DUSZĄ Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pon kwi 08, 2013 18:05 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

Monika_Krk pisze:
Kociara82 pisze:(...)
(...)
:

Laleczka z wyglądu w środku może sobie być nawet małym :
Obrazek
diablątkiem.
Plamka jest jedyna w swoim rodzaju.
W końcu dziewczyny z taką urodą muszą mieć charrrakter :mrgreen: .
Niech się jej wiedzie - warta jest Plamcia tego co najlepsze.
A jak widzę taki właśnie domek jej się "przytrafił" :wink: .
Gratuluję - Plamce- Domkowi i Tobie- znalazłaś jej DOM z DUSZĄ Obrazek

Kochana Moniu tu była praca zespołowa :ok: :piwa: ,bo Ty piekny tekst , Dana,b wiele ogł , Kociara fotki i założenie watku ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon kwi 08, 2013 19:40 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

Damy rade z dwoma adhadowcami :)
niech się bawią ze sobą
Bo teraz to Luna na Pixelka poluje a on się bardzo boi :(

aikowo

Od: Pon lis 24, 2008 14:31

Post » Pon kwi 08, 2013 23:21 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

oj, bedziecie mieli demolke w kocim wykonaniu i to nieraz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Najwazniejsze, zeby miala zapewniona bardzo dobra opieke i bezpieczenstwo. Bo na pewno bedzie u was szczesliwa, zwlaszcza, jak bedzie miala rowiesnice do towarzystwa i wariactw :D

I radze uwazac, zalozyc "mlodej" jakas czerwona obrozke czy cos, bo jeszcze ja ktos zauroczy.... ;) albo to ona predzej na kogos urok rzuci :D Jestem pewna, ze mnostwo osob bedzie chcialo ja wam ukrasc :ryk: Wystarczy raz na Plamke spojrzec... i skrada kota serce z predkoscia swiatla :ok:

Kociara82

Post » Wto kwi 09, 2013 15:37 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

Mam nadzieję że Plamka spakowana :)
U nas w domu wszyscy nie mogą się doczekać nowego mieszkańca :)

aikowo

Od: Pon lis 24, 2008 14:31

Post » Wto kwi 09, 2013 15:53 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

Justa&Zwierzaki - Danab- Kociara - racja i "wespół w zespół" hop :
Obrazek

braaaawo :mrgreen:

Monika_Krk

Post » Wto kwi 09, 2013 18:44 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

Jutro wielki dzień dla Plamki :ok: , przed chwilka wróciłam od niej , wymiziałam ją a tak pięknie się tuliła do reki :lol: ( zaniosłam tez mięso dla pozostałych mieszkańców )
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto kwi 09, 2013 20:02 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

Wszystkiego najlepszego Plameczko na nowej drodze życia :ok: :ok: :ok: Cieszę się bardzo, że zamieszkasz niedaleko mnie :D
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto kwi 09, 2013 22:59 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

juz tesknie... :roll:
Plamciu, bylas fantastyczna kotunia juz pierwszego dnia, gdy Cie zobaczylam :) Od razu wiedzialam, ze jestes naprawde jedyna w swoim rodzaju. I mam nadzieje, ze w nowym domu pokazesz, ze nadal jestes tak samo fantastyczna, jak tamtego dnia, i ze taka kota w domu to prawdziwy skarb :ok: :1luvu:
Buuuuuuziam Cie moja sliczna :*
Badz mega szczesliwa :) Moze nawet ci sie w glowce z tego szczescia poprzewraca-ale nie szkodzi :) Najwazniejsze, bys byla szczesliwa, bezpieczna i zdrowa :ok:

bulba-to jak?... :wink: Moze wizyta poadopcyjna w Twoim wykonaniu? ;)
Mojego chrzesniaka-Manka juz poznalas osobiscie, teraz moze poznasz moja chrzesnice-Plamcie :D

Kociara82

Post » Śro kwi 10, 2013 7:24 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

Powodzenia Plamciu!!
Szczęśliwej drogi:)czekamy na wiadomości, czy wszystko w porządku po podróży:D

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro kwi 10, 2013 13:12 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę i smutek-wkrótce wyrusza do D

dajcie koniecznie znac, jak tylko mloda dojedzie na miejsce. To dluga podroz, a ona nie lubi, bardzo nie lubi podrozowac.

Kociara82

Post » Śro kwi 10, 2013 17:48 Re: Plamka-lek na nudę,chandrę,smutek-pojechała do DS do aik

Plamciu :ok: :ok: szerokiej drogi, sloneczko kochane :1luvu: Fajny domek Ci sie trafil, mysle, ze bedziesz zadowolona :ok:

Kociara82

[poprzednia][następna]