Kot-najlepszy przyjaciel.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 29, 2013 17:37 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Jolu!
Ślicznie dziękujemy. Właśnie dostałam paczkę od Halinki i jestem w trakcie zawieszania.Są prześliczne!!!! :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt mar 29, 2013 20:07 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Zgodnie z obietnicą spowiadam się jak to było:
Dość wczesnym rankiem [ jak na listonosza oczywiście ] zadzwonił do drzwi listonosz. Przyniósł przesyłkę z Wrocławia od wiiwii.Przesyłka zawierała fanty zakupione na kocim bazarku do którego link wkleiłam kilka postów wcześniej.Paczka została komisyjnie rozpakowana. W skład komisji weszły : ja jako przewodnicząca , zastępca przewodniczącej Pola i drugi zastępca przewodniczącej Zuzia.Po rozpakowaniu zawartości przesyłki zaczęło się szaleństwo.Baranki stały się hitem!!! :D
Obrazek
Obrazek
Pierwsze podejście Zuzi z lekką dozą nieśmiałości.......
Obrazek
niestety baranek uciekł :roll: ale wrócił na miejsce :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 20:21 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Pola za to przeżywała znacznie większy dylemat. Nie bardzo wiedziała czym się najpierw pobawić bo to i baranek był pociągający i piłeczka fajna , za myszką też by się poleciało. Oj co tu wybrać a wszystkim naraz się nie da :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
baranka też musiała sobie wybrać pod kolor oczu :ryk:
Obrazek
a tak robi podchody udając że jej wcale nie ma 8O
Obrazek :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 20:47 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Po tych wszystkich harcach i barankowych wygibańcach koteczki były tak zmordowane że zapadły w zasłużony sen. U rodziców czekała mnie kolejna miła niespodzianka. Dostarczono kolejne dwie przesyłki - halinkowe firanki i poddupniczki dla Zuzi i Poli na parapet co by koteczką dupeczki nie zmarzły.
Paczki trafiły do rodziców ponieważ mamy takiego roznosiciela przesyłek który pomny swoich nieudanych prób zastania mnie w domu zaczął zawozić je do moich rodziców i już tak mu zostało.
Na poniższych zdjęciach prezentuję halinkowe firanki [bo nie mogłam się powstrzymać aby ich nie założyć] oraz kolorowe poddupniczki.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 21:50 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

No, faktycznie, dziewczynki zachwycone i to mocno :D ładnie się bawią...ciekawe, czy też moje będą zainteresowane, bo Rambo napewno, on bawi się wszystkim co zobaczy, jamniś targał do domu kawałek patyka, potem o nim zapomniał, więc Rambuś wziął go w obroty, nawet nieżle mu to szło :ryk:

Firanki super :1luvu:
Naprawdę śliczne i ładnie wyglądają na oknie, tak sobie myślę, że w naturze pewnie są jeszcze piękniejsze!

Zdrowych, spokojnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych!
Obrazek
Obrazek
...Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi:
iść przez życie nie czyniąc hałasu...
Ernest Hemingway

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Pt mar 29, 2013 21:54 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

No , dziewczyny się muszą sklonować , tyle zabawek ! :wink: A moja zaraza wpadła na pomysł , jak sie bawić wszystkim na raz . Piłeczkę schowała pod brzuszkiem ,jedna myszkę obgryzała a drugą miała obok . I warczała na konkurencję , która chciała zobaczyć , co ona tam chowa :mrgreen:
Firanki super ! Chyba też się skuszę .

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pt mar 29, 2013 21:59 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Oj tak - są cudne!
Zamówiłam następne nr.1 D.
Co do zabawek to jest szansa że nie tylko Rambuś się zainteresuje. Zuzia generalnie nie przejawia chęci do zabawy zabawkami z wyjątkiem swojej wędki i czasami polciowej piłeczki. Bardzo mnie zaskoczyła tym że tak ładnie się bawiła nie zważając na to że patrzę i cykam fotki. 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 22:01 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

barbarados pisze:No , dziewczyny się muszą sklonować , tyle zabawek ! :wink: A moja zaraza wpadła na pomysł , jak sie bawić wszystkim na raz . Piłeczkę schowała pod brzuszkiem ,jedna myszkę obgryzała a drugą miała obok . I warczała na konkurencję , która chciała zobaczyć , co ona tam chowa :mrgreen:
Firanki super ! Chyba też się skuszę .

Na jednej fotce Pola też chowa pod sobą baranka a zajmuje się piłeczką - piłka jest fajna bo ma w sobie dzwoneczek :ryk:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 22:03 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

A jak wam się podoba różowy poddupniczek? 8O
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 22:10 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Ja osobiście nie lubię różowego :oops:Ale pasuje do mieszkania :D Ale to się ma kotom podobać . One na tym śpią . Podoba im się ?

barbarados

Post » Pt mar 29, 2013 22:27 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

Ja osobiście lubię różowy - na starość mi się tak zrobiło :ryk:
Zuzia woli poduchy od Mileny a Pola chętnie kładzie się na tym - jutro wkleję fotkę to pokarzę.Każda ma swoje upodobania. Jak to mówię jeden woli ogórki a inny ogrodnika córki :mrgreen:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 22:48 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

No i o to chodzi , żeby było urozmaicenie ! :ryk: Hm ... ogrodnik , mówisz ? :mrgreen: A lubi koty ?
Czekam na zdjęcia :D

barbarados

Post » Pt mar 29, 2013 23:00 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

No pewnie :ryk: :ryk: :ryk: przecież w każdym przyzwoitym ogrodzie MUSI być kot!!!! :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt mar 29, 2013 23:04 Re: Kot-najlepszy przyjaciel.

A , to jak najbardziej ! :ryk:

barbarados

[poprzednia][następna]