Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
mone4ka pisze:niestety za 600 zł,nie kupisz rasowego kociaka perskiego,chociaż nigdy nic nie wiadomoale koty starsze tez sie potafią bawic to zalezy od charakteru kota
koty w ieku 4,5,6,7,8 lat to jeszcze nie takie staruszki,a kity w kwiecie wieku z wyrobionym juz charakterkiem( leniwe,rozbrykane). Zajżyj na wątek Mopki "persiczki" młoda wiekiem i milusia.
Eoina pisze:Jeśli chodzi o Mopkę to raczej nie odważę się juz jechać do schronu, po ostatnie wizycie stwierdziłam że nigdy więcej :/
Czekam na wiosenne kociaki, może gdzieś się znajdzie jakiś tańszy:)
mone4ka pisze:Eoina pisze:Jeśli chodzi o Mopkę to raczej nie odważę się juz jechać do schronu, po ostatnie wizycie stwierdziłam że nigdy więcej :/
mopka przebywa w DT nie w schronie.(ale 100% nie daje) z tego co sie orietuje to bedziesz miala najpierw PA,a jak wszystko bedzie ok wtedy transport można organizowac. Z góry ją skreślasz,a nawet się o nią nie zapytałaś. Czyli jednak szukasz kociaka?Może warto zmienić tytuł wątku na "Adoptuje kociaka perskiego" wtedy nie bedą Ci polecać starszych kotów.
Eoina pisze:mone4ka pisze:niestety za 600 zł,nie kupisz rasowego kociaka perskiego,chociaż nigdy nic nie wiadomoale koty starsze tez sie potafią bawic to zalezy od charakteru kota
koty w ieku 4,5,6,7,8 lat to jeszcze nie takie staruszki,a kity w kwiecie wieku z wyrobionym juz charakterkiem( leniwe,rozbrykane). Zajżyj na wątek Mopki "persiczki" młoda wiekiem i milusia.
Na tym żeby kociak był młody nie zależy mi tylko ze względu na zabawę, ale też dlatego że dorosłe koty są już "wychowane" i mogą mieć np.jakieś drażniące nawyki itp a młodziaka można wychować tak jak sie chce
Jeśli chodzi o Mopkę to raczej nie odważę się juz jechać do schronu, po ostatnie wizycie stwierdziłam że nigdy więcej :/
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości