Nasza Duża wróciła i nareszcie uruchomiła komputer Duża kaszle i smarka zupełnie jak przed wyjazdem Duduś się obraził na oboje i do Dużej jeszcze się odzywa, ale jak Duży do niego zagadał to się formalnie odwrócił Bardzo się bardzo cieszymy, że łazienka pusta !!!!!!!! i może wzorków na Fasolce ubędzie Principessa
Fasolko, życzymy Wam wszystkim Wesołych świąt - Tobie, Florce, Pralci, Frani i Waszej Dużej! Fajnie, że Miziak ma już dom!!! To najlepszy prezent na Święta A u nas mała zmiana, bo wyadoptował się Meluś, ale wróciłaz adopcji Amneris (jej Duża ciężko zachorowała ). Czyli nadal jest nas 8 Sabcia matematyk
Miau. Nasza duża nie umie liczyć, Sabciu. Tylko liczy zawsze, ile kotów było na śniadaniu. Dzisiaj było osiem. I jeszcze duża mówi, że jakby ktoś się stęsknił za śniegiem, to właśnie zaczyna padać. Fasolka
Fasolko, koniecznie pilnuj swojej Dużej, żeby się Wam nie przepracowała bo zbyt wiele kotów na Niej polega... Nasza coś wściekła, bo jak była wyjechana to zadzwoniła do niej pewna znajoma znajomej i zapytała co mają robić, bo zmarła teściowa i został 8-letni kot, a oni wszyscy mają psy Duża wie, co by zrobiła, ale klęła pod nosem, że ... generalnie do d...y A ja dziś o mało co gołębia bym złapała Duża coś mamroce, że jeszcze szyba była, ale ja wiem swoje P
Radosnych i Pogodnych Świąt Wielkanocnych życzą Monika, Borys i Yoko.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger ...A tu znajdziesz nasz koci wątek:http://tiny.pl/hk6cq
Śnieg nam wszystkim popsuł szyki, przykrył jajka i koszyki a kurczaczkom zmarzły nóżki, więc się tulą do rzeżuszki, lecz choć śnieg nam pada w święta i pogoda taka wstrętna my święconym się dzielimy i radości wszem życzymy.
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Fasolko, myślisz że z okazji tych świąt też nasze ludzie raz przemówią do nas po kociemu??? Wyobraź sobie, że nasza dziś nas uprała Teraz siedzi i się martwi, czy nam nie zaszkodziła Duduś teraz chodzi i wywołuje w niej poczucie winy, aż śmietany dostał A śnieg pada, no i nie możemy wyjść na balkon Principessa