Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:Obejrzałam 54 jest ładna i bardzo pomysłowa, zresztą tam nie ma brzydkich firan
Ewa L. pisze:AnnAArczyK pisze:Obejrzałam 54 jest ładna i bardzo pomysłowa, zresztą tam nie ma brzydkich firan
Była dzisiaj u mnie moja mama pooglądać zdjęcia firanek. Zachwycała się wszystkimi i zapisała mi parę nr którymi jest szczególnie zainteresowana 3,12,15,25,35,38,51,56. Ja - ale to już na przyszłość - mam ochotę na 55 [tą z kryształkami ] albo 56 [z gipiurką ].Aż żałuję że mam tylko dwa okna
AnnAArczyK pisze:Idę tam zobaczyć:)
Ewa L. pisze:Czy wasze koty też tak mają? Co tydzień w piątek lub sobotę robimy kuwetkowe generalne porządki. Wymieniamy całkowicie żwirek,dokładnie czyścimy kuwetki i wypełniamy czyściutkim i pachnącym żwireczkiem. Od rana dziewczynki ściskają dupki i pęcherzyki żeby nic nie wyleciało a gdy tylko wypucuję kuwetki lecą jedna przez drugą i siusiają i kupkają ile wlezie i pancia ma znowu sprzątanko. Spryciule z tych moich kocich dziewczynek![]()
Sihaja pisze:Cześć dziewczyny
Będziecie mieć nowe firanki do wdrapywania się
MaryLux pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=151593 to wątek do brojenia
viewtopic.php?f=1&t=142187 a to do podziwiania
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Marmotka, muza_51 i 25 gości