Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
koci_mietek pisze:Witam
moze ktos podac link do strony lub dane do odliczena 1% na kocia chatke?
dawniej bylo to na 1 stronie watku a teraz nie ma, dane z zeszlego roku nie wiem czy sa jeszcze aktualne
Pozdrawiam
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 11.03.2013r. do 17.03.2013 r.
11.03. pon. rano brak wiecz. Teresa
12.03. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
13.03. środa rano depo wiecz. Teresa
14.03. czwartek rano Beatka wiecz. Mara
15.03. piątek rano Mirka wiecz. Kasia
16.03.sobota rano brak wiecz. Kasia
17.03 niedziela rano Iwonka wiecz. Marta
skutnikklaudia pisze:Puszek znany jako Nosek.
Dziś odebrałam swojego kotka od Pani Anety, jesteśmy bardzo szczęśliwi a i Pusio poznał swój dom, zaraz skoczył na stół prosząc o pieszczoty którymi jego wcześniej zabawiałam. Następnie zwiedził swoją ukochaną szafę. Nawet sunia Puszka chciała witać, lecz się jej nie udało ponieważ jest w złej kondycji gdy się już podleczy na pewno będą figlować jak kiedyś. Jak na razie nie możemy nacieszyć się jego obecnością a co do choroby jego łezki nam się cisną w oczy.
Jeszcze raz chcieli byśmy podziękować za opiekę, a co tydzień będzie wrzucać jego zdjęcia do końca kuracji.
The Szops pisze:
Cudna kluseczkaWidac, że dobrze się koteczce powodzi
![]()
Przyznaję się, ze nie pamiętam kotki BuniA może Benia? Była taka kotunia, którą przywiozłyśmy z Marą z Będzina i miała siostrę Isię.
masKotka? pisze:Sonia dostała środek p/bólowy, ale nie bez walkipodrapała mnie.
Nutka faktycznie sama zjada tabletki - nie wierzyłam
Pinezce przeczyściłam uszy i zakropiłam, ale oczu już nie.
Jeśli nadal nie będzie nikogo na jutro rano, to ja wpadnę, bo z Sonią trzeba jechać do weta, ale w takim razie prosiłabym, żeby ktoś za mnie wskoczył wieczorem, bo nie ogarnę.
terenia1 pisze:No wszystkie znaki wskazują na toże AMELKA jutro pojedzie do domu
MarKotek pisze:pamiętajcie proszę ze Piracik szuka domu-już bardzo długo
gdyby ktoś do was się zglosil pytal...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 86 gości