KOCIA CHATKA zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 14, 2013 12:58 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Sonia odkleiła sobie plaster.Rana w porządku,na razie się nią nie interesuje.Głodna była tak,że myślałam że zje miskę.Po za tym zachowuje się jakby nic się nie stało,szaleje w boksie.
Łezek coś dzisiaj bardzo wyciszony(tak jakby to on miał sterylke),chwilę posiedział na oknie, a potem położył się na kanapce koło grzejnika.
Pinezka bawi się razem z Nutką.
Amelka z Miśkiem stęsknieni za mizianiem.Amelka nie odstępowała mnie na krok, no i zdominowała Miśka,bo jak tylko zbliżał się do mnie to "pacała"go łapką. On przed nią ucieka.
Misiek to super kociak,tylko niestety boi się innych kotów i może dlatego czasami jest "niemiły".

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Czw mar 14, 2013 15:51 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

już widziałam wolno chodzące brzuchate kotki :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw mar 14, 2013 16:58 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

I Karolek vel Nosek pojechał do domu :) pewnie w szoku jesteście,ale ja również :)
Nosek to nie Nosek tylko Puszek :)
ma 6 lat i miał swój domek w Będzinie i dziś jego Panie go znalazły i przyjechały do mnie po Puszka
od razu je poznał, wtulił się w ramiona.....piękne zakończenie bajki :)
Puszek był wychowywany przez Sunie i stąd to jego warczenie :) to podobno był kot obronny :)
a podgryzanie nóg to taka zabawa, córka tej Pani tak się z nim bawiła :)

ale mam rotacje tych kotów :)

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Czw mar 14, 2013 17:35 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Super ekstra :ok: :ok: :ok: :ok: ale jak Panie go znalazły i jak to sie stało, że im zginął i trafił do schroniska oraz jak dawno miało to miejsce?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Czw mar 14, 2013 17:55 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Mara S pisze:Super ekstra :ok: :ok: :ok: :ok: ale jak Panie go znalazły i jak to sie stało, że im zginął i trafił do schroniska oraz jak dawno miało to miejsce?

zginął im w listopadzie,on wychodził sobie na klatke schodową i chodził tak piętro wyżej i kiedyś ktoś z sąsiadów musiał zostawić otwarte drzwi i on wyszedł sobie
dziewczyny go szukały,ale nie udawało się, a dziś młodsza córka zobaczyła jego zdjęcie na stronie schroniska i rozpoznała w nim Puszka, jak przyjechały to trochę wątpiłam,żeby po takim czasie coś takiego,ale udało się i były pewne,że to ich kot, w końcu nie taki młody,żeby nie poznać
popłakane,a ja z nimi, wzruszające to było
a na mnie też tak patrzył ten nasz Nosek.......
super,że się doczekał swoich "starych" dużych

Anett84

Post » Czw mar 14, 2013 18:25 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

ale super wieści :ok:
szybko koty brane przez Ciebie znajdują domki
bierz szybko następnego :lol:
może Łezusia? przynajmniej miałby ogródek do wychodzenia
wiosna się robi :lol: przywiąże się do na szelkach, na długiej smyczy (już tak widziałam kota) i niech siedzi na dworze
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw mar 14, 2013 19:08 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Szok po prostu z tym Noskiem 8O Ale miał przygodę, ważne, że wszystko dobrze się skończyło :ok: Anetka, bierz Łezka "na warsztat", może jemu też się poszczęści (zanim te "brzuchate" się zaczną kocić).

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw mar 14, 2013 19:21 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Pytała Pani kiedyś co u Józia. Widuję go często w oknie jak wygląda. Jego Pani poszła już do pracy, do malutkiego Emila przyjeżdżają na zmianę 2 babcie, jedna przywozi ze sobą swoje 3 pieski, tak że Józio ma wesoło. Jak będzie już ciepło planują go przyzwyczajać do wychodzenia z domu, choć do tej pory nie przejawia ochoty. W domu mu ciepło, to co ma marznąć na dworze.
Obrazek

mir.ka

Post » Czw mar 14, 2013 19:23 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Dziękuję za wieści, Józio to był mój ulubieniec :D Cieszę się, że dobrze mu się wiedzie.

Iwona11

Post » Czw mar 14, 2013 19:28 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Puszek znany jako Nosek.

Dziś odebrałam swojego kotka od Pani Anety, jesteśmy bardzo szczęśliwi a i Pusio poznał swój dom, zaraz skoczył na stół prosząc o pieszczoty którymi jego wcześniej zabawiałam. Następnie zwiedził swoją ukochaną szafę. Nawet sunia Puszka chciała witać, lecz się jej nie udało ponieważ jest w złej kondycji gdy się już podleczy na pewno będą figlować jak kiedyś :D . Jak na razie nie możemy nacieszyć się jego obecnością a co do choroby jego łezki nam się cisną w oczy.
Jeszcze raz chcieli byśmy podziękować za opiekę, a co tydzień będzie wrzucać jego zdjęcia do końca kuracji.

skutnikklaudia

Od: Czw mar 14, 2013 19:14

Post » Czw mar 14, 2013 19:34 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Prawdziwy happy end :ryk: Aż trudno uwierzyć, w to co się przytrafiło Puszkowi znanemu jako Nosek :ok: Cieszymy się razem z Tobą :D

Iwona11

Post » Czw mar 14, 2013 19:52 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

skutnikklaudia pisze:Puszek znany jako Nosek.

Dziś odebrałam swojego kotka od Pani Anety, jesteśmy bardzo szczęśliwi a i Pusio poznał swój dom, zaraz skoczył na stół prosząc o pieszczoty którymi jego wcześniej zabawiałam. Następnie zwiedził swoją ukochaną szafę. Nawet sunia Puszka chciała witać, lecz się jej nie udało ponieważ jest w złej kondycji gdy się już podleczy na pewno będą figlować jak kiedyś :D . Jak na razie nie możemy nacieszyć się jego obecnością a co do choroby jego łezki nam się cisną w oczy.
Jeszcze raz chcieli byśmy podziękować za opiekę, a co tydzień będzie wrzucać jego zdjęcia do końca kuracji.

Witamy serdecznie :D
No po prostu niesamowita historia, aż nie chce się wierzyć :wink: to czekamy na dalsze relacje o Puszku :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw mar 14, 2013 20:18 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

:piwa: Fantastyczne wieści o Puszku/Nosku :piwa: ale się cieszę :D
Anetko :ok:
Przywieźliśmy tabletki dla Nutki, do weta możemy ją zabrac dopiero w weekend, więc rozmawiałam z wetem i wzięłam do soboty kontynuację.

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Czw mar 14, 2013 20:22 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

skutnikklaudia pisze:Puszek znany jako Nosek.

ja również witam na forum :)
wszyscy są przeszczęśliwi z powodu Puszka :)
zapraszamy do śledzenia naszego wątku :)

Anett84

Post » Czw mar 14, 2013 21:35 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Pozdrowienia od Buni obecnie Emilki z nowego domku - 9 marca minał rok od adopcji Buni :D

ObrazekxObrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

[poprzednia][następna]