Te łapusie i brzuszeczki... Wszystko piękne u Myszeczki lecz Piotrello nie sfocony młody Szkodnik ulubiony. Ciotka Ty się nie opieprzaj dawaj fotki, będziesz lepsza
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./ =================================== Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:
Niechaj los Tobie sprzyja, niosąc powodzenie, idź przez życie z dobrocią w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz, silna poczuciem bezpieczeństwa i szczęścia, niech każdy obrót kalejdoskopu życia przynosi Ci radość.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Ostatnio edytowano Wto mar 12, 2013 12:39 przez Caragh, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
A ja chcę zainspirować właścicielkę wątku i podrzucam zdjęcie :
Ujrzeć Mysię w takiej wersji - bezcenne
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger ...A tu znajdziesz nasz koci wątek:http://tiny.pl/hk6cq
Wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń - wszyściutkich
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger ...A tu znajdziesz nasz koci wątek:http://tiny.pl/hk6cq
Sylwia 100 lat, 100 lat. Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia, zwłaszcza te ukryte głęboko w sercu (nigdy nie wypowiedziane)
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Ło rety,jestem zaoszołomiona i wzruszona Co za piękne życzonka i to jeszcze ile ich ,jejku jestem taka uradowana,że mam ochotę wsiąść w beleco i do każdego z Was pojechać i wycmokać osobiście Po prostu dziękuję