kussad pisze: Wyszło i tak bardzo dużoJa wielokrotnie chciałam zrobić małemu w ciekawej sytuacji jakieś zdjęcie, wzięłam do ręki aparat i okazywało się, że jest przede mną w całkiem innym pomieszczeniu
Oj to Twoje wstawanie o takiej porzeJuż znikam - koniec przerwy "na herbatkę"
Ooo,dzięki Ewuś

Moje Szczęście długo tak leżała sobie
Uwielbiam jak się tak wije w tym słoneczku ,mam ją ochotę zjeść wtedy
Caragh pisze:Myszolandia pisze:No tak ,tak ,ja nie od dziś wiem,że masz dobre serducho![]()
![]()
Pomówienia!![]()
Spytaj kogo chcesz, nikt Ci nie potwierdzi!![]()
![]()
wymiękłam

Monika_Krk pisze:Ou Mysi też słońce wiosenne zakrada się na pokoje.
Kot w smugach słonecznych jest piękny, a jak tym kotem dodatkowo jest Mysia
to już jest arcydzieło.
U nas też wiosna . "Znów nam ubyło lat (...)"
haha dzięki Moniś

Jak jutro też będzie takie słoneczko to będę z aparatem za nią latać

ale cudownie sobie leżysz

O ja też mam lenia też,dobrze,ze na popołudniówce luz nikt się nie kręci
kalair pisze:Witanko Mysiulek!

rudy kociak pisze:O kurczaki! Myszka ale masz fajne solariumz komórki to z komórki,ale widać co trzeba
hehe,ona ma raj prz tym łóżku
a jak fajnie się wygrzewała na łóżku młodego ,wczoraj wstawiałam,ale dzisiaj tak słodko się wyłożyła,tylko do pracy wychodziłam i już nie miałam czasu jej pstryknąć
Kociara82 pisze:Mysiu, korzystaj ze slonka, korzystajSlyszalam, ze lada dzien ma byc nawet kolo 15 stopni (+) a potem znowu ma wrocic zima
litosci! Ja juz sobie buty trekingowe kupilam majac nadzieje, ze na wiosne wiecej spacerow bede robic, jeszcze tylko kijki sobie sprawic musze, a tu sie dowiaduje, ze zima wraca
MileczkaNa pierwszej focie masz takie nieco grozne spojrzenie, ale nie szkodzi, i tak Cie koffam, Milciu
mi się coś obiło,że w sobotę mają być zimno i śnieżyce

Ja bym się nie zdziwiła jak z jajkami święcić będziemy szli w śnieg
bulba pisze:Mysiu, jutro ponoć piękna pogoda, a później znów załamanie. A więc wygrzej jutro brzusio na słoneczku
o właśnie tak jak mówisz Kaśś

MaryLux pisze:Wcelebrytczyłam się, dziecko się nie chciało uczyć.