Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zima mija,a zmian ni majaaana pisze:anulka111 pisze:Teraz to chyba w stylu-"Nadzieja umiera ostatnia" lub "Wiosna idzie-czas na zmiany"
Zima, zima i zmian ni ma.
potwierdzam!!!!!Femka pisze:moje nogi są pięknie wymodelowane i długieMarcelibu kłamała
Femka pisze:ana pisze:a jak się potoczyły losy kotów adoptowanych od KM, wstawionych do sklepu zoologicznego przy supermarkecie?
kotka odeszła niedługo po zabraniu jej, natomiast co do kocurka nie wiem, ponieważ nie mam w tej chwili kontaktu z annskr.
Serniczek pisze:potwierdzam!!!!!Femka pisze:moje nogi są pięknie wymodelowane i długieMarcelibu kłamała
cała reszta też niczegowata-ciacho w sęsie.
dawać mi tu zdjęcia psio- kocie,rasras.bo bedę musiała współczuć Twoim kota i psą
anulka111 pisze:Teraz to chyba w stylu-"Nadzieja umiera ostatnia" lub "Wiosna idzie-czas na zmiany"
Femka pisze:Serniczek pisze:potwierdzam!!!!!Femka pisze:moje nogi są pięknie wymodelowane i długieMarcelibu kłamała
cała reszta też niczegowata-ciacho w sęsie.
dawać mi tu zdjęcia psio- kocie,rasras.bo bedę musiała współczuć Twoim kota i psą
Sernik, jakim cudem mogłaś zobaczyć moje nogi, jak miałam kieckę do kostek?
Femka pisze:nie musi być na PW
Agn trzymała tam kocie zwłoki.
MariaD pisze:Zdałaś test na wywoływanie duchów na 5+. Możesz sobie dorabiać w tym fachu.![]()
![]()
Też się zastanawiałam ile czasu zajmie reakcja. Następnym razem trzeba zrobić bookmacherkę w tym temacie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości