W środe będzie miała ściagane szwy i jedyne co zostanie to.....dług w lecznicy, w zwiazku z tym postanowiłam wystawic bazarek na pokrycie kosztów operacji i jesli starczy na sterylizacje. Staram się tez dawac jej lepsze jedzenie aby wynagrodzic jej poprzedni czas, gdy marzła, głodowała i cierpiała z bólu.
Gdy zwymiotowała po narkozie w tresci żołądkowej znajdowały się same szpilki z iglaków i tak samo wyglądała qupa.
Rysia to wspaniała kotka, jest niesamowicie przymilna. Przez dwa dni trzymałam ją w duzej klatce, ze wzgledu na brak miejsca. Chciałam żeby była sama po amputacji, zeby inne koty nie zakłócały jej spokoju, jednak gdy wzięłam ją do pokoju i posadziłam na kanapie, to do tej pory nie zeszła z niej

Najchętniej lezy wyciągnięta na miękkim kocu, a jeszcze lepiej jest gdy może przytulic sie do człowieka. Oczywiście spi w łóżku

Mam nadzieje, ze ten przemiły kociak znajdzie najlepszy dom na świecie i już nigdy nie
bedzie cierpiała biedy i głodu.
Tak wygladał ogonek Rysi gdy ja znalazłam na stacji benzynowej

A tak Rysia wyglada dzisiaj

Jesli ktos zechciałby pomóc mi w kosztach leczenia, sterylce i utrzymaniu Rysi,
to zapraszam na bazarek

Wystawiam zestaw moich PRZETWORÓW WARZYWN0-OWOCOWYCH + CIASTO CZEKOLADOWE W SŁOIKU, oraz dwa dziergane PONCZA i oryginalny PŁASZCZO-SWETER
Licytacja każdej rzeczy zaczyna się od 30 zł + koszt wysyłki
Licytacja potrwa do 8.III. do godz 21:00
Serdecznie zapraszam <3
1. Zestaw PRZETWORÓW WARZYWNO-OWOCOWYCH + CIASTO CZEKOLADOWE w SŁOIKU + ocet jabłkowy - cena wywoławcza- 30 zł Licytuje - Pako - 68 zł

[ Konfitura Wiśniowa, Konfitura Truskawkowa, Konfitura Jagodowa, Miód z Mniszka Lekarskiego, Dżem Pigwowo-Jabłkowy, Pigwa w Syropie, Ogórki po Meksykańsku, Ogórki Kiszone, Salatka z Kapusty, Sałatka Wielowarzywna warstwowa, Sałatka z Zielonych Pomidorów, Ocet Jabłkowy, Ciasto Czekoladowe ]

Tak wygląda ciasto po otwarciu słoika

2. PONCZO brazowe z golfem - cena wywoławcza- 30 zł - Licytuje - danutkotka - 30 zł

3. PONCZO - cena wywoławcza- 30 zł - Licytuje - Dorota Wojciechowska - 45 zł

4. Oryginalny PŁASZCZ0-SWETER - Daisy Knits- rozm.M-(angora,mohair,acrylik)-z boku dwie kieszenie, podszewka - Cena wywoławcza- 30 zł- Model obszerny. Na rozmiar "M" bardzo luźny, myslę, że spokojnie pasuje na L czy nawet XL. Przy wzoście 160 cm.długośc do kolan.Szerokość ok 130 cm. Licytuje - Lidka- 35 zł