****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZ-KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob mar 02, 2013 22:58 ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZ-KONIEC

Kilka dni temu znalazłam na stacji benzynowej kicie z oskalpowanym i w części zasuszonym ogonkiem. Kotka dostała nowe imię Rysia. W tej chwili jest juz po amputacji ogonka.
W środe będzie miała ściagane szwy i jedyne co zostanie to.....dług w lecznicy, w zwiazku z tym postanowiłam wystawic bazarek na pokrycie kosztów operacji i jesli starczy na sterylizacje. Staram się tez dawac jej lepsze jedzenie aby wynagrodzic jej poprzedni czas, gdy marzła, głodowała i cierpiała z bólu.
Gdy zwymiotowała po narkozie w tresci żołądkowej znajdowały się same szpilki z iglaków i tak samo wyglądała qupa.
Rysia to wspaniała kotka, jest niesamowicie przymilna. Przez dwa dni trzymałam ją w duzej klatce, ze wzgledu na brak miejsca. Chciałam żeby była sama po amputacji, zeby inne koty nie zakłócały jej spokoju, jednak gdy wzięłam ją do pokoju i posadziłam na kanapie, to do tej pory nie zeszła z niej ;)
Najchętniej lezy wyciągnięta na miękkim kocu, a jeszcze lepiej jest gdy może przytulic sie do człowieka. Oczywiście spi w łóżku :)
Mam nadzieje, ze ten przemiły kociak znajdzie najlepszy dom na świecie i już nigdy nie
bedzie cierpiała biedy i głodu.

Tak wygladał ogonek Rysi gdy ja znalazłam na stacji benzynowej
Obrazek

A tak Rysia wyglada dzisiaj :)

Obrazek

Jesli ktos zechciałby pomóc mi w kosztach leczenia, sterylce i utrzymaniu Rysi,
to zapraszam na bazarek ;)

Wystawiam zestaw moich PRZETWORÓW WARZYWN0-OWOCOWYCH + CIASTO CZEKOLADOWE W SŁOIKU, oraz dwa dziergane PONCZA i oryginalny PŁASZCZO-SWETER

Licytacja każdej rzeczy zaczyna się od 30 zł + koszt wysyłki
Licytacja potrwa do 8.III. do godz 21:00

Serdecznie zapraszam <3

1. Zestaw PRZETWORÓW WARZYWNO-OWOCOWYCH + CIASTO CZEKOLADOWE w SŁOIKU + ocet jabłkowy - cena wywoławcza- 30 zł
Licytuje - Pako - 68 zł :1luvu:

[ Konfitura Wiśniowa, Konfitura Truskawkowa, Konfitura Jagodowa, Miód z Mniszka Lekarskiego, Dżem Pigwowo-Jabłkowy, Pigwa w Syropie, Ogórki po Meksykańsku, Ogórki Kiszone, Salatka z Kapusty, Sałatka Wielowarzywna warstwowa, Sałatka z Zielonych Pomidorów, Ocet Jabłkowy, Ciasto Czekoladowe ]

Obrazek

Obrazek

Tak wygląda ciasto po otwarciu słoika ;)

Obrazek

2. PONCZO brazowe z golfem - cena wywoławcza- 30 zł - Licytuje - danutkotka - 30 zł

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

3. PONCZO - cena wywoławcza- 30 zł - Licytuje - Dorota Wojciechowska - 45 zł

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

4. Oryginalny PŁASZCZ0-SWETER - Daisy Knits- rozm.M-(angora,mohair,acrylik)-z boku dwie kieszenie, podszewka - Cena wywoławcza- 30 zł- Model obszerny. Na rozmiar "M" bardzo luźny, myslę, że spokojnie pasuje na L czy nawet XL. Przy wzoście 160 cm.długośc do kolan.Szerokość ok 130 cm. Licytuje - Lidka- 35 zł

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt mar 08, 2013 21:18 przez Iweta, łącznie edytowano 14 razy
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Sob mar 02, 2013 23:41 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

Zestaw przetworow za 40 :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie mar 03, 2013 0:07 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

nr 3 za wywoławczą :ok:
a kapustka mmmmmmmm jestem jej fanką :P
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie mar 03, 2013 2:11 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

Jaki jest rozmiar 4

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie mar 03, 2013 9:58 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

taizu pisze:Zestaw przetworow za 40 :1luvu:

Dziekuję serdecznie :)

Dorota Wojciechowska pisze:nr 3 za wywoławczą :ok:
a kapustka mmmmmmmm jestem jej fanką :P

Dorotko moja :1luvu: ponczo jest bardzo milutkie i mięciutkie ;)

Lidka pisze:Jaki jest rozmiar 4

Lidziu, opisałam obszerniej przy płaszczu :)

Iweta

Post » Nie mar 03, 2013 14:31 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

Zapraszam na bazarek dla Rysi z amputowanym ogonkiem :)

Iweta

Post » Nie mar 03, 2013 21:11 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

To ja może wywoławczo 4

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie mar 03, 2013 21:18 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

zestaw (nr 1) za 45 zł :kotek:
Pako

Post » Nie mar 03, 2013 21:42 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

Lidka pisze:To ja może wywoławczo 4

Dziekuję, szalejesz Lidio ;)

Pako pisze:zestaw (nr 1) za 45 zł :kotek:

Tobie równiez Pako serdecznie dziekuje :)

Iweta

Post » Pon mar 04, 2013 11:34 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

Zapraszam na bazarek, zapraszam do pomocy dla Rysi :)

Iweta

Post » Pon mar 04, 2013 15:13 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

Poproszę zestaw nr 1 za 50,-;) dla Rysi:) Całe szczęście, że kiciunia jest cała,z małym szczególikiem;) zdrowa i przede wszystkim już bezpieczna:)

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pon mar 04, 2013 15:40 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

Poproszę nr 3 za 40 zł
Czy wiadomo od jak dawna była w takim stanie i co się stało?
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Pon mar 04, 2013 17:22 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

anabelp pisze:Poproszę zestaw nr 1 za 50,-;) dla Rysi:) Całe szczęście, że kiciunia jest cała,z małym szczególikiem;) zdrowa i przede wszystkim już bezpieczna:)

Dziękuję Aniu, że wpadłaś ;)

Bumiś pisze:Poproszę nr 3 za 40 zł
Czy wiadomo od jak dawna była w takim stanie i co się stało?

Dziękuję bardzo :) Niestety nie mam pojęcia jak to sie stało ani od kiedy miała taki ogon. Patrząc na część, która zdążyła uschnąć i sączącą się ropę, to zapewne trwało to dość długo :roll:
Na tej stacji benzynowej nigdy nie tankowałam paliwa, pojechałam tam zupełnie przypadkowo, choc miałam jechac dokładnie w odwrotnym kierunku 8)

Iweta

Post » Pon mar 04, 2013 19:52 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

;)ależ ja zawsze chętnie do Ciebie wpadam. Całe szczęście, że byłaś tego dnia na tej stacji. Kotka ściągnęła Cię telepatycznie:)

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Pon mar 04, 2013 19:57 Re: ****PRZETWORY WARZYWNO-OWOCOWE+PONCZA+PŁASZCZO-SWETER

2 za wywoławczą
ObrazekObrazek

Obrazek

danutkotka

Od: Pon paź 01, 2012 13:02

[następna]