Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lut 17, 2013 15:00 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

MaryLux pisze:Miaudoberek

Inka....juz nie jestem facetem:\ ukradli mi jajka :( .Duza zaniosla mnie do weta,dostalem bolacego bardzo kuja ,zasnalem a jak sie obudzilem to mnie bolalo ,a jak sie mylem odkrylem ze czegos brakuje Oo.. mysleli ze bede grzeczny po tym ale ja nie bede mwahhah.Jak oni mogli mi to zrobic????

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Nie lut 17, 2013 15:02 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Lilka Mrau pisze:

Inka....juz nie jestem facetem:\ ukradli mi jajka :( .Duza zaniosla mnie do weta,dostalem bolacego bardzo kuja ,zasnalem a jak sie obudzilem to mnie bolalo ,a jak sie mylem odkrylem ze czegos brakuje Oo.. mysleli ze bede grzeczny po tym ale ja nie bede mwahhah.Jak oni mogli mi to zrobic????

Złosiu, ależ jak najbardziej jesteś facetem: dopiero teraz jesteś całkiem podobny do Psotusia, a to był najbardziej facetowaty facet na świecie.
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie lut 17, 2013 15:24 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

agusialublin pisze:Czyli życie wróciło do normy :ok:
:D

I bardzo dobrze!!! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lut 17, 2013 15:29 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

MaryLux pisze:
Lilka Mrau pisze:

Złosiu, ależ jak najbardziej jesteś facetem: dopiero teraz jesteś całkiem podobny do Psotusia, a to był najbardziej facetowaty facet na świecie.
Inka

No właśnie, Złosio, nas Pysionek tez chłopacysko bezjajecne :ok:
I chłopisko wielki sie zrobił mega męski :ok: facecik z niego że ho ho :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Nie lut 17, 2013 15:32 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

agusialublin pisze:
MaryLux pisze:
Lilka Mrau pisze:

Inka

No właśnie, Złosio, nas Pysionek tez chłopacysko bezjajecne :ok:
I chłopisko wielki sie zrobił mega męski :ok: facecik z niego że ho ho :ok:

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

MaryLux

Post » Nie lut 17, 2013 19:32 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Złosio, Ty wies ze dzisiaj nase świeto DZIEŃ KOTECKA :D

Razem z Rysią i bezjajecnym Pysionkiem składamy Ci bezjajecny Złosiu wsystkiego naj naj lepsego :D
I zeby Ci twoja Duza nie wywijała więcej zadnych innych numerów :mrgreen:

Wesolutka Koko, i równie wesolutkie Ryśka I Pysionek :D
Obrazek

agusialublin

Post » Nie lut 17, 2013 19:41 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Złosio dziękuje za życzenia :))On jest obrażony dziś i nie przychodzi nawet na mizianie :(

Lilka Mrau

Post » Nie lut 17, 2013 19:41 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Lilka Mrau pisze:Złosio dziękuje za życzenia :))On jest obrażony dziś i nie przychodzi nawet na mizianie :(

Dziwisz się :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Pon lut 18, 2013 0:08 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

no tak to jest :D przejdzie mu to ;)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 18, 2013 11:40 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

No proszę, przyszłam nadrabiać zaległości, a tu takie rewelacje, Złosiowi ukradli klejnoty! :lol: To jest właśnie w kocurach fajne, że po kilku godzinach całkowicie dochodzą do siebie, jak gdyby nic się nie stało. :)
Ciekawa jestem czy po kastracji Złoś się uspokoi i rozleniwi, jak część kotów, czy nie zmieni się zupełnie, jak np. Malagito. :D A ten humorek mu przejdzie, mnie Malaga też zawsze po wizycie u weta jakiś czas unika, potem to mija. :wink:

solarie

Od: Pt mar 02, 2012 17:21

Post » Pon lut 18, 2013 19:51 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Złoś szaleje jak zwykle:P Nie mam co liczyć na wyciszenie xD
Dziś byliśmy u weterynarza , kontrola po kastracji .Wszystko ślicznie sie goi :) Przy okazji dostał 2 kuje .Do tego odrobaczenie , wzielam tabletke bo cała kosztuje 8 zł i to jest na 2 razy do podania , pół dziś i pół za 3 mies:)Zmieszałam z galaretka z saszetki i podałam mu najpierw na łyżce , ale nie chciał więc włozyłam do strzykawki i po troszku wstrzyknęłam mu do paszczy :)Przy okazji troszke mnie opluł xD

Lilka Mrau

Post » Pon lut 18, 2013 19:55 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Złosiu, Ty mądry Kotecek jesteś, wiesz?
Inka

MaryLux

Post » Śro lut 20, 2013 9:24 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

MaryLux pisze:Złosiu, Ty mądry Kotecek jesteś, wiesz?
Inka

Jestem ? A dlaczemu?
A Ty jesteś milusia :)

Lilka Mrau

Post » Śro lut 20, 2013 15:14 Re: Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2 - BezPomponiasty

Ceść Złosio :1luvu:
No i jak się chłopie cujes? :D
Pewni Ci teraz lzej bez tych jajecek :mrgreen:

wesolutka Koko :D
Obrazek

agusialublin

[poprzednia][następna]