Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Miaudoberek
Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Miaudoberek
Inka....juz nie jestem facetem:\ ukradli mi jajka.Duza zaniosla mnie do weta,dostalem bolacego bardzo kuja ,zasnalem a jak sie obudzilem to mnie bolalo ,a jak sie mylem odkrylem ze czegos brakuje Oo.. mysleli ze bede grzeczny po tym ale ja nie bede mwahhah.Jak oni mogli mi to zrobic????
MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Miaudoberek
Inka....juz nie jestem facetem:\ ukradli mi jajka.Duza zaniosla mnie do weta,dostalem bolacego bardzo kuja ,zasnalem a jak sie obudzilem to mnie bolalo ,a jak sie mylem odkrylem ze czegos brakuje Oo.. mysleli ze bede grzeczny po tym ale ja nie bede mwahhah.Jak oni mogli mi to zrobic????
Złosiu, ależ jak najbardziej jesteś facetem: dopiero teraz jesteś całkiem podobny do Psotusia, a to był najbardziej facetowaty facet na świecie.
Inka
facecik z niego że ho ho 
agusialublin pisze:MaryLux pisze:Lilka Mrau pisze:MaryLux pisze:Miaudoberek
Złosiu, ależ jak najbardziej jesteś facetem: dopiero teraz jesteś całkiem podobny do Psotusia, a to był najbardziej facetowaty facet na świecie.
Inka
No właśnie, Złosio, nas Pysionek tez chłopacysko bezjajecne![]()
I chłopisko wielki sie zrobił mega męskifacecik z niego że ho ho

Lilka Mrau pisze:Złosio dziękuje za życzenia)On jest obrażony dziś i nie przychodzi nawet na mizianie
MaryLux pisze:Złosiu, Ty mądry Kotecek jesteś, wiesz?
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: katkop i 17 gości