Cieszę się jak nie wiem,że wzięłaś dwa koty ze schroniska- to naprawdę coś..
Ale nie są poważnie chore? Bo tam coraz więcej kotów coraz bardziej kicha..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zelka pisze:Kizia fuka na Czarną, Czarna olewa to z góry:P Nie wiedziałam że jeden średniej wielkości kot może tyle zjeść co Czarna, micha za michą i wiesz co Nika? Już jej się pyszczek zaokrągla chudzince jednej:D Oby tak dalej, fajnie mieć dwa kotki:P:P
Nika Łódź pisze:Dzwonilam dzis do schroniska. Powiedzieli, ze odkad my z Saskia zajelysmy sie kotami, to ilosc adopcji wyraznie wzroslaNie wszystkie koty ida przez forum i przez moje rece. Oglaszam je w wielu miejscach, z numerem kota i namiarem na schronisko. Ludzie sami sobie ida juz zabrac kota. Tylko w okresie miedzyswiatecznym wydano 5 kotow, co jest dla nich duza iloscia
To bardzo budujace
Zelka pisze:Mój ślubny poszedł dzisiaj z Czarną na kolejny zastrzyk. Tak jak przypuszczaliśmy kotka nie ma dolnych ząbków, ma również koszmarny kamień na zębach,może jeść tylko miękkie pokarmy.
saskia pisze:Nika, za pare dni kotów w schronisku nie będzie... są w tragicznym stanie...koci katar...
Nika Łódź pisze:sluchajcie...... z kotami jest zle. Wyglada to na epidemie kociego kataruSporo kotow ma biegunke, wymiotuje..... pomozcie mi wyrwac je stamtad, bo wiele z nich moze nie dozyc adopcji w normalnym trybie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paula05 i 87 gości