taizu pisze:Podobne jajka w różnych rozmiarach (ale nie takie piękne, oczywiscie) sprzedawano u nas na rynku przed ubieglą Wielkanocą - znajoma , ktora je zrobila, dala je jakby w komis do stoiska warzywnego, troche się sprzedało
ruda32 pisze:taizu pisze:Podobne jajka w różnych rozmiarach (ale nie takie piękne, oczywiscie) sprzedawano u nas na rynku przed ubieglą Wielkanocą - znajoma , ktora je zrobila, dala je jakby w komis do stoiska warzywnego, troche się sprzedało
no tak ale nie każdy chce jajko
zastanawiam się co jeszcze zrobić

alab108 pisze:ruda32 pisze:taizu pisze:Podobne jajka w różnych rozmiarach (ale nie takie piękne, oczywiscie) sprzedawano u nas na rynku przed ubieglą Wielkanocą - znajoma , ktora je zrobila, dala je jakby w komis do stoiska warzywnego, troche się sprzedało
no tak ale nie każdy chce jajko
zastanawiam się co jeszcze zrobić
Kurę i kurczaczkiI bazie i forsycje
Karolek(ona) pisze:proszę jaja umieścić w 1wszym poście z ceną !!!

Karolek(ona) pisze:proszę jaja umieścić w 1wszym poście z ceną !!!
Iwonami pisze:Aniu, czy mogłabyś mi zrobić zanim się zobaczymy w sprawie odbioru kotków dwa takie aniołki - jeden z koszyczkiem i drugi bez koszyczka, te z zamkniętymi oczkami?
Jajka ze dwa też by mnie interesowały.
ruda32 pisze:Iwonami pisze:Aniu, czy mogłabyś mi zrobić zanim się zobaczymy w sprawie odbioru kotków dwa takie aniołki - jeden z koszyczkiem i drugi bez koszyczka, te z zamkniętymi oczkami?
Aniołki leżą w domu
Jajka tylko powiedz w jakiej kolorystyce
Iwonami pisze:ruda32 pisze:Iwonami pisze:Aniu, czy mogłabyś mi zrobić zanim się zobaczymy w sprawie odbioru kotków dwa takie aniołki - jeden z koszyczkiem i drugi bez koszyczka, te z zamkniętymi oczkami?
Aniołki leżą w domu
Jajka tylko powiedz w jakiej kolorystyce
Może wiosennej? Żółto zielonej?
Jedno może być z niebieskim.
Iwonami pisze:Aniu, mam nadzieję, że w niedzielę jak będę wieczorem wracać od cioci podjadę może pod Twój dom i zabiorę moje aniołki, kotki i jajka, jeśli jeszcze na mnie czekają.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości