Przygody Kitka&Alienika - kity jadą do stolicy :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 30, 2004 19:41

No to teraz kciuki za szybkie gojenie :ok:

ina

Od: Śro paź 08, 2003 21:27

Post » Pt gru 31, 2004 0:42

ina pisze:No to teraz kciuki za szybkie gojenie :ok:

:mrgreen:

Muszę przyznać, że Alien ma zdumiewający charakter :lol: Kitek po kastracji przytulał się dopóki czuł się słabo. Potem unikał mnie przez miesiąc :? Pamiętliwa bestia prawie taka jak ja :lol:
Ali jeszcze rano traktował nas z lekką rezerwą, w najlepszym razie jako uchwyt na myziaka ;), a wieczorem już strzelał baranki :lol:
Słodziaczek, łasiczka moja :D

Kumpela mnie dziś zdegustowała. Przyszła, wycelowała palcem w Kitka i wystrzeliła z grubej rury:
- Masz może stały dostęp do takich kotów? Tylko żeby był rudy i taki puchaty.
8O :?
Poczułam się jak paserka, handlująca kradzionymi komórkami, albo przemytnik taniego spirytusu z Ukrainy :? Stały dostęp... :?

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Pt gru 31, 2004 1:02

A niech sobie ludziska plują w brodę,że Alien Łasiczka i Kiten Przystojniacha nie mogą mruczeć dla nich.
Super mieć taki stały dostęp.
:ok: za dostęp
P.S.Rana po jajcątkach w porządku? Pozdrowienia dla rekonwalescenta.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Od: Pt cze 25, 2004 20:55

Post » Pt gru 31, 2004 1:11

Chyba w porządku :D .
Trochę mnie niepokoi, kiedy zaczyna się wylizywać. No ale w końcu kiedyś musi się umyć biedaczyna :roll: Pooglądałam miejsce "zbrodni" i nic specjalnego się nie dzieje.

Za to - co za ulga - nie ma wieczornego wycia, żaden parszywek nie obszczał mi ubrania :lol: i nareszcie Kitek chodzi po mieszkaniu spokojny i zrelaksowany [tak szybko te zmiany na lepsze? zdziwiona jestem, spodziewałam się, że trochę to potrwa :roll: ].
Tak na dobrą sprawę, to może powinnam wyciachać Aliena wcześniej :roll: Ale zawsze mi się wydawał taki malutki i słabiutki ;) W porównaniu z Kitkiem, rudym i zdrowym jak rydz, Ali zawsze będzie w moich oczach sierotkiem, niebożątkiem i chudziną :lol:

Sigrid

Post » Pt gru 31, 2004 1:15

Niebożątko wie co robi.W ślinie ma lizozym, enzym odkażający i przez to przyspieszający gojenie.Będzie dobrze.
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Post » Pt gru 31, 2004 1:17

Iśka pisze:Niebożątko wie co robi.W ślinie ma lizozym, enzym odkażający i przez to przyspieszający gojenie.Będzie dobrze.

O! Nie wiedziałam.
To czuję się uspokojona :D
Bałam się, że sobie rankę rozliże :roll: Kitek niespecjalnie się fatygował samoodkażaniem lizozymem :wink: Zdaje się, że bez reszty zaufał nowoczesnym środkom farmakologicznym ;)

Sigrid

Post » Pt gru 31, 2004 1:19

:ryk:
Obrazek
Cinia i Tycia

Iśka

Post » Pt gru 31, 2004 4:58

Sigrid pisze:
Za to - co za ulga - nie ma wieczornego wycia, żaden parszywek nie obszczał mi ubrania :lol: i nareszcie Kitek chodzi po mieszkaniu spokojny i zrelaksowany [tak szybko te zmiany na lepsze? zdziwiona jestem, spodziewałam się, że trochę to potrwa :roll: ].

To sie nazywa "uciecie problemu" :twisted: Roll tez tak mial. Jaja znikly - zniklo szczanie i wycie 8)

Tak na dobrą sprawę, to może powinnam wyciachać Aliena wcześniej :roll: Ale zawsze mi się wydawał taki malutki i słabiutki ;) W porównaniu z Kitkiem, rudym i zdrowym jak rydz, Ali zawsze będzie w moich oczach sierotkiem, niebożątkiem i chudziną :lol:
Jakbys urznela wczesniej, to by Cie zaszczyt osmrodzenia przez Aliena ominal :lol:

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt gru 31, 2004 9:26

Myszka.xww pisze:Jakbys urznela wczesniej, to by Cie zaszczyt osmrodzenia przez Aliena ominal :lol:

Tja ;) I nawet nie wiedziałabym, co tracę :ryk:

Sigrid

Post » Sob sty 01, 2005 1:40

Memu kochanemu chrzesniakowi Kitkowi i jego braciszkowi Alienikowi

i Sigrid, i jej TŻtowi

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU Obrazek

evanka

Od: Pt gru 13, 2002 16:16
Lokalizacja: miasto wojewódzkie na prawach powiatu, a nawet gminy

Post » Sob sty 01, 2005 14:13

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bendżi - dziękujemy Ci za pamięć :D I wzajemnie CUDOWNEGO ROKU 2005, OBFITUJĄCEGO W SPEŁNIONE MARZENIA DLA CIEBIE, TŻTA I SZCZUPŁEJ BRUNETKI TAYECZKI!!! :mrgreen:

A na razie, Twój ulubieniec, rudy zgred Kitek demonstruje śmiertelną obrazę :roll: Wylazł na drapak i się nie odzywa ;) No nie wiem, może kaca ma po wczorajszej imprezce z Alienem ;)

Sigrid

Post » Sob sty 01, 2005 14:36

Kitkowi i Alienikowi całusy noworoczne przesyła ciotka :!:
Obrazek

Ella

Od: Czw mar 07, 2002 13:22

Post » Sob sty 01, 2005 15:05

Sigrid pisze:rudy zgred Kitek demonstruje śmiertelną obrazę :roll: Wylazł na drapak i się nie odzywa ;)

normalnie podpadliście chłopakowi :wink: :twisted:

evanka

Post » Nie sty 02, 2005 12:38

Bengala pisze:
Sigrid pisze:rudy zgred Kitek demonstruje śmiertelną obrazę :roll: Wylazł na drapak i się nie odzywa ;)

normalnie podpadliście chłopakowi :wink: :twisted:

Noooo ;) I jeszcze nas postanowił skorumpować ;) Jest wołowina - są przytulanki, nie ma wołowiny, jest awantura :smiech3:
I Aliena uczy takich manier :evil:

Sigrid

Post » Nie sty 02, 2005 19:58

umie się chłopak dostosować do obowiązującej rzeczywistości :twisted:

evanka

[poprzednia][następna]