Wiejskie Kociambry-Życie toczy się dalej-jestem silna

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto lut 12, 2013 15:42 Re: Wiejskie Kociambry-kolejna sterylka za nami :)

Dzisiaj przeżyłam szok
szłam troche zamieśc śnieg przed domem a tu wpada mi na korytarz Kot,śliczny młody krówek
Nie dał się pogłaskac ani złapać,wyglądał bardzo ładnie nie widziałam zranień,oczy bystre
no niestety jak wpadł do środka tak wypadł i pobiegł do stodoły
zobaczę wieczorem czy tam jest,tam zawsze coś do jedzenia koty mają więc może pozwola mu sie pozywić
strasznie jestem ciekawa czy to jest czyjś Kot czy to wędrowny i przylazł do zupełnie nowego Nabytku sąsiada,znowu przytargał skądś Kotkę :roll:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro lut 13, 2013 9:45 Re: Wiejskie Kociambry-kolejna sterylka za nami :)

Witajcie
o 12 decydujące zdarzenie,bardzo sie boję ,latam do kibelka co chwilkę
dzisiaj zapadnie decyzja Sądu ,przeszło 3 lata walczymy o to by nie stracić dachu nad głową
walka nierówna i bardzo osłabiająca nerwy i ogólnie zdrowie
Mam nadzieję że będzie dzisiaj sprawiedliwie że my i Koty nie będziemy płakać oby :roll:

Noc paskudna,Kot o Którym pisałam cały czas trzyma się stodoły a co za tym idzie znaczy teren,atakuje stodołowe Koty,był wrzask i darcie skóry
Wygłodniały jest i żre jak smok dosłownie połyka wszystko,no biedak,wygląda ładnie
wieczorem wskoczył na parapet kuchennego okna i obserwował ze żdziwieniem nasz Koty
a nasze miały kino domowe a jakie emocje ,Nosek dostał chrypki od warczenia

Dziękuje Avian za ciepłe polarowe gacie ,za kurtkę tak puszystą że nawet jesli tir do mnie wjedzie to nie poczuję :lol:
Kasi za karmę dla Dziczków

Powiedzcie mi że będzie dobrze ,słabo mi ze strachu ,boję się Sądów okropnie :(

Kociama

Post » Śro lut 13, 2013 10:11 Re: Wiejskie Kociambry-Dzisiaj zapadnie wyrok oby sprawiedli

Iwuś, będzie dobrze, musi, ja wierzę, że jest sprawiedliwość na tym świecie... Trzymam kciuki mocno i Ciebie przytulam z całych sił...

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Śro lut 13, 2013 10:14 Re: Wiejskie Kociambry-Dzisiaj zapadnie wyrok oby sprawiedli

Lemoniada pisze:Iwuś, będzie dobrze, musi, ja wierzę, że jest sprawiedliwość na tym świecie... Trzymam kciuki mocno i Ciebie przytulam z całych sił...

Właśnie dzwonił Mecenas że będzie Ktos w zastępstwie
akurat dzisiaj akurat teraz gdy najwazniejsze starcie :(
lece się szykować o matko jak mi sie ręcę spociły ,cała sie trzęsę Lemoś ,okropnie się boję

Kociama

Post » Śro lut 13, 2013 10:21 Re: Wiejskie Kociambry-Dzisiaj zapadnie wyrok oby sprawiedli

Będę myślec o Tobie, oby wszystko było ok ! :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Śro lut 13, 2013 15:03 Re: Wiejskie Kociambry-Dzisiaj zapadnie wyrok oby sprawiedli

Czekamy na dobre wieści.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro lut 13, 2013 16:45 Re: Wiejskie Kociambry-Dzisiaj zapadnie wyrok oby sprawiedli

Iwuś mama nadzieje, ze wszystko po Waszej myśli się skończyło i zapadł sprawiedliwy wyrok. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

maggia

Od: Sob gru 02, 2006 12:13

Post » Śro lut 13, 2013 16:57 Re: Wiejskie Kociambry-Dzisiaj zapadnie wyrok oby sprawiedli

Iwuś :ok: :ok: :ok: :ok:
Puszek ciuła do swojej skarbonki na nerki https://pomagam.pl/chorenerkipuszka

girlonthebridge

Od: Sob wrz 22, 2012 1:24

Post » Śro lut 13, 2013 17:52 Re: Wiejskie Kociambry-Dzisiaj zapadnie wyrok oby sprawiedli

Jestem kochani
wprawdzie ortopnie żle się czuję całą sobą ale jestem,wybaczcie jeśli sa błędy ale wzrok mam kiepski jak sie zdenerwuję to prawie nie widzę :oops:
Słuchajcie,było ciężko ale mamy dom ,cały dom jest nasz :D stodoły też i koty będą bezpieczne :ok:
oddalismy wielka część ogrodu ,zostało na tylko kapeczkę ale wystarczy
za to nikt obcy już nie będzie wchodził do domu ,do oazy spokoju dla nas i Kociastych
jedyne co sprawia że nie potrafię nie płakać to koszty końcowe,jutro ogłoszenie werdyktu
ale dom i dach nad głowami ajki jest taki jest ale mogę powiedzieć że nasz :D
3,5 roku nerwów,spraw w Sądzie masa kosztów ale w końcu moge powiedzieć że śpie pod swoim dachem
Dziękuję Wam za ciepłe myśli i za kciuki
to jednak jest jakas moc

Kociama

Post » Śro lut 13, 2013 17:54 Re: Wiejskie Kociambry-Mamy dom :)o matko jak się cieszę

Bardzo się cieszę Kociamko razem z Tobą :D :1luvu: :dance2: :dance: :piwa:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro lut 13, 2013 17:56 Re: Wiejskie Kociambry-Mamy dom :)o matko jak się cieszę

Czekałam cały dzien... boszzz, jak się cieszę!!! :ok:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Śro lut 13, 2013 17:59 Re: Wiejskie Kociambry-Mamy dom :)o matko jak się cieszę

Bo my tu wszyskie od rana w nerwach razem z Iwonką.

Teraz już możemy odetchnąc :ok:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Śro lut 13, 2013 18:00 Re: Wiejskie Kociambry-Mamy dom :)o matko jak się cieszę

to można wbijać na meliskę :))))))) :D

Kociamku kot mi się jeden zdublował. Znaczy nic się nie urodziło, okazało się, że są 2 identyczne.
Puszek ciuła do swojej skarbonki na nerki https://pomagam.pl/chorenerkipuszka

girlonthebridge

Od: Sob wrz 22, 2012 1:24

Post » Śro lut 13, 2013 18:08 Re: Wiejskie Kociambry-Mamy dom :)o matko jak się cieszę

Dziewczyny nie mogę jeszcze uwierzyć,som stary rozlatujący się ale nasz i kotów nikt nas nie wyrzuci i możemy spac spokojnie
nie myślałam że mozna tak płakać ze szczęścia że można ryczeć tak że łez nie mozna zatrzymać
Ja zdaję sobie sprawę że koszty sądowe nas dobiją ,ale jakos to musimy znieśc pod swoim i tylko swoim już dachem ,matko ja nie wiem co napisać ja mimo ze tyle się na łeb zwala to mam ochotę zatańczyć
mam ochotę bolowi fizycznemu powiedziec a skocz ty mi w 4 litery bo ja chce się cieszyć tym że nie wyląduję na ulicy z Kotami

jest jakis sp[osób żeby zatrzymac te łzy? bo tak rycze że nie umiem opanować tego
po tylu latach taki cud

Kociama

[poprzednia][następna]