PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 02, 2013 23:46 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Kinnia pisze:Karmelek lepiej się czuje widzę. Super. Pewnie zbiera sie do kolejnego "testu" na Dużej :D . Niecierpliwie czekam na relację :twisted: .

Ktoś chyba miał ciężki dzień że się wyzłośliwia :wink: .
jo.anna - no masz sprytnego, uroczego persa po przejściach. W zasadzie sądząc po fotkach raczej Twój TŻ go ma :wink: . Ciesz się nim - nawet jak rozrabia - bo to znaczy że dobrze się czuje i na tyle pewnie i "u siebie", żeby np. nie siedzieć za pralką czy lodówką po całych dniach :ok: :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob lut 02, 2013 23:49 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Karmelek nie może dogadać się z Kuleczką, warczą i syczą na siebie...dziś wieczorem plaskaty wpadł do pokoju z miaukiem na ustach, jakiś z adhd był, chciał na kolana tż wskoczyć ale kulka go zniechęcił, co drzemie w tej głowie nie wiem, bawi się ładnie kabelkiem :ryk: i lubi buziaki w same perskie usta
jo.anna

Post » Nie lut 03, 2013 15:56 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Właśnie wróciliśmy od weta, Karmelek miał pobraną krew i dziś wieczorem albo jutro rano będą wyniki, biochemia plus jonogram. wczoraj znowu była rzadka kupa więc dziś dostał nospę i canigest do podawania 2 razy dziennie, strasznie się boję tych wyników :?
jo.anna

Post » Nie lut 03, 2013 16:04 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Ania będzie dobrze :ok:

Karmelek :1luvu:
agula76

Post » Nie lut 03, 2013 16:06 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

jo.anna pisze:Właśnie wróciliśmy od weta, Karmelek miał pobraną krew i dziś wieczorem albo jutro rano będą wyniki, biochemia plus jonogram. wczoraj znowu była rzadka kupa więc dziś dostał nospę i canigest do podawania 2 razy dziennie, strasznie się boję tych wyników :?

:ok: będzie dobrze!
ma apetyt, to już bardzo dużo!

Animus

Od: Nie wrz 30, 2012 18:12

Post » Nie lut 03, 2013 16:10 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

ciekawe od czego ma to rozwolnienie, je tylko tego hillsa, który jest chyba naprawdę smaczny, muszę go chować przed szabrownikami ( laki i milka ) bo inaczej wszystko by mu zjedli
jo.anna

Post » Nie lut 03, 2013 16:13 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

moi rezydenci też jedzą tego renala Brzydulce, wyjadają,
ile razy dziennie są te kupale? to jest typowa biegunka???

Animus

Post » Nie lut 03, 2013 16:19 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

raz dziennie, przeważnie wieczorem, ale teraz zrobił od razu po wizycie u weta, brzydka zółtawo-zielonkawa mega rzadka kupa :?
jo.anna

Post » Nie lut 03, 2013 16:26 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

jo.anna pisze:raz dziennie, przeważnie wieczorem, ale teraz zrobił od razu po wizycie u weta, brzydka zółtawo-zielonkawa mega rzadka kupa :?

Jak kupa żółto-ziolona i taka rzadka to trzeba ostro się za to zabrać. Żarty się skończyły. Przechodzi w ostrą biegunkę, rozwija się. Braliście pod uwagę bakterie? Pierwotniaka?
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Nie lut 03, 2013 16:30 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

Kinnia pisze:
jo.anna pisze:raz dziennie, przeważnie wieczorem, ale teraz zrobił od razu po wizycie u weta, brzydka zółtawo-zielonkawa mega rzadka kupa :?

Jak kupa żółto-ziolona i taka rzadka to trzeba ostro się za to zabrać. Żarty się skończyły. Przechodzi w ostrą biegunkę, rozwija się. Braliście pod uwagę bakterie? Pierwotniaka?

u nas podobnie, zielonkawe smużki są pomieszane z żółtym.
Czy mogę zanieść kupala do ludzkiego laboratorium????

Animus

Post » Nie lut 03, 2013 16:30 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

nic nie brałam jeszcze, zgłaszałam to wetom, to pytali się też o wymioty, ale wymiotów nie ma, ost po zastrzyku kupa była normalna a na 2 dzień już znowu rzadka, a co z tym canigest ? matko święta, skąd ta biegunka :(
jo.anna

Post » Nie lut 03, 2013 16:33 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

spokojnie u nas to samo, weci w ogóle mają w doopie biegunki. Każdemu jak mówię, pyta ile razy - jak usłyszy, że nie 5 x dziennie, to nie uważa tego za biegunkę. U nas w kupie były jaja glist. Dostała Milbemax. Był antybiotyk na anemię zakaźną i po zakończeniu to samo. Jeszcze te lamblie mi chodzą po głowie

Animus

Post » Nie lut 03, 2013 16:35 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

w kupie Karmela nie ma "obcych" ja nie wiem, załamuję już ręce...zanim zaczęłam go leczyć wyniki miał jakie miał, potem mocznik wzrósł, kupa zrobiła się rzadka, jeszcze nie wiem co w tych dzisiejszych badaniach wyjdzie, ludzie kochani....
jo.anna

Post » Nie lut 03, 2013 17:01 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

to tak jak u nas,
spokojnie, podaj mu smectę troszkę, jak się martwisz,
najważniejsze, ze ma apetyt

Animus

Post » Nie lut 03, 2013 20:03 Re: PORZUCONY pers Karmel jest w DS :) chore nerki :(

jutro o 10 będę miała wyniki Karmelka...
jo.anna

[poprzednia][następna]