puszatek pisze:alem się napracowałaalem zdążyła...chyba
isabell36 pisze:Thorkatt pisze:U nas Bestla jak wstaje to mówimy że " cała w piżamce"
chcemy zdjęcie "w pidżamce"![]()
![]()
![]()
Ale ostatnie miejsce jest fajne! Bo dają nagrodę! To powiedziałam ja - Kicia.Miraclle pisze:My pierwszy raz w konkursie bierzemy udział, może una nam się nie zająć ostatniego miejsca![]()
![]()
mavi pisze:Ale ostatnie miejsce jest fajne! Bo dają nagrodę! To powiedziałam ja - Kicia.Miraclle pisze:My pierwszy raz w konkursie bierzemy udział, może una nam się nie zająć ostatniego miejsca![]()
![]()

Miraclle pisze:My pierwszy raz w konkursie bierzemy udział, może una nam się nie zająć ostatniego miejsca![]()
![]()
Thorkatt pisze:isabell36 pisze:Thorkatt pisze:U nas Bestla jak wstaje to mówimy że " cała w piżamce"
chcemy zdjęcie "w pidżamce"![]()
![]()
![]()
Nie udało się zrobić takiego zdjęcia w pidżamce, o jakim myslałam - mielismy w domu akcję z młodym szczurem z piwnicy i po przebudzeniu koty biegły pilnować "Bożenki".
Ale przesyłamy z pozdrowieniami dla cioć, bo nawet na konkurs to spóźnione

isabell36 pisze: ... ale najważniejsze jest to, że można pomóc doskonale się przy tym bawiąc![]()
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości