Moderator: Estraven
iwoo1 pisze:Właśnie Megi wchrzaniła mi połowę gołąbka, którego jadłam na kolację (nie ptaszka)
Może dostawała takie rzeczy, moje koty nie ruszą takich rzeczy, jej bardzo smakowało

i myśle spoko
.Tak se myśle do czego to doszlo ...a nieraz jak mój tż idzie ze mną na działke to mówi po co mam tam iść jak tam to samo jak w domu 
Lidka, już widzę jak trzymasz te drzwi..... 
lidka02 pisze:To ja napiszę mój TŻ jest z lekka zły jak tak żebrzą a że w kuchni nie było drzwi to kupiłam plastikowe rozsuwanei myśle spoko
A tu nie drzwi zasuniesz i jak stukniesz talerzem to lecą jak szarańcze i tak łapkami w te drzwi że te się otwierają
więc mój szama a ja trzymam drzwi
![]()
.Tak se myśle do czego to doszlo ...a nieraz jak mój tż idzie ze mną na działke to mówi po co mam tam iść jak tam to samo jak w domu
![]()

lidka02 pisze:To ja napiszę mój TŻ jest z lekka zły jak tak żebrzą a że w kuchni nie było drzwi to kupiłam plastikowe rozsuwanei myśle spoko
A tu nie drzwi zasuniesz i jak stukniesz talerzem to lecą jak szarańcze i tak łapkami w te drzwi że te się otwierają
więc mój szama a ja trzymam drzwi
![]()
![]()
...wiesiaczek1 pisze:malutka bidusia Megusia, ale trudno.....
iwoo moja Zuzia ma rujkę, popłakuje sobie cichutko i biega za Felusiem, a on nie wie o co jej chodzi,

agula76 pisze:ale mi narobiłyscie smakagołąbki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 52 gości