Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Jak zrobisz budyń, w mikroweli?
johaśka pisze: mleko było takie ciepłe z kożuchami.....
katarzyna1207 pisze:Uwielbiałam kożuchy ...teraz już nie ma takiego mleka ... i szpinak ... w każdej postaci ...Znaczy się, nienormalna byłam
...
![]()
katarzyna1207 pisze:johaśka pisze: mleko było takie ciepłe z kożuchami.....
Uwielbiałam kożuchy ...teraz już nie ma takiego mleka ... i szpinak ... w każdej postaci ...Znaczy się, nienormalna byłam
...
![]()
Bianka 4 pisze:katarzyna1207 pisze:johaśka pisze: mleko było takie ciepłe z kożuchami.....
Uwielbiałam kożuchy ...teraz już nie ma takiego mleka ... i szpinak ... w każdej postaci ...Znaczy się, nienormalna byłam
...
![]()
Kożuch, to jedyne co kocham w gorącym mlekuSzpinak pokochałam dopiero we Francji, czyli całe liście podsmażone z czosnkiem na oliwie z oliwek, może być z dodatkiem musztardy z Dijon... żadnych śmietan, jajek i tym podobnych... no chyba, że na surowo...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek, Silverblue i 26 gości