Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2013 18:30 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

mb pisze:Biedne stworzenia :(

Właśnie, a tu człowiek ma ograniczone możliwości. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon sty 07, 2013 19:57 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

Anna61 pisze:Oto dziewczynka,
do zdjęć była zabrana do domu tylko na zdjęcia ale zaraz po tym wypuszczona.
Kotka ta mała ma lokum w starym wychodku gdzie jest rupieciarnia teraz, a ta większa w jakiej szafce z desek w ogródku.
Tam jest 10 kotów i tylko te 2 nie są wpuszczane do środka, znaczy kotłowni bo pozostała je tłuką a malutka tak bardzo by chciała do człowieka. :cry:

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Zapomniałam napisać, że pani która dokarmia te koty ma prawie 80 lat.
Ostatnio edytowano Wto sty 08, 2013 13:40 przez Anna61, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto sty 08, 2013 12:31 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

Śliczne biedactwa :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Wto sty 08, 2013 15:09 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

Takie śliczne :(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto sty 08, 2013 16:52 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

Malutkiej założyłam wątek na kociarni viewtopic.php?f=13&t=149745
ale czy to ma sens. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto sty 08, 2013 18:37 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

Wiekszy sens maja ogloszenia w necie, ale to na pewno wiesz :)
Ja tymczasu dla kociakow na Miau nie znalazlam, ale w ciagu 3 miesiecy znalazlam przez ogloszenia domy dla dwudziestu paru kociakow. Tez z dziaki, stodoly, kotki bure i chore... Rob ogloszenia :)

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 5 >>

Post » Wto sty 08, 2013 21:05 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

Aniu, jak by co to pakiecik ogłoszeń wykupię dla ślicznej.
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Śro sty 09, 2013 15:23 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

Arcana pisze:Wiekszy sens maja ogloszenia w necie, ale to na pewno wiesz :)

Oczywiście, że wiem.

Iza_ pisze:Aniu, jak by co to pakiecik ogłoszeń wykupię dla ślicznej.

Dziękuję Iza za pomoc kolejny raz. :1luvu:

Jakiś tekst tylko potrzebny i można działać. :kotek:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro sty 09, 2013 16:33 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

To twórz ogłoszenie i wybieraj zdjęcia, już napisałam o pakiecik, jak dostane dane do przelewu od razu wyślę kasę i dam Ci znać.

Śliczna dziewuszka :1luvu:
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Śro sty 09, 2013 21:20 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

Witam,
Byłabym zainteresowana tą koteczką (jestem z Łodzi) ale potrzebuje wiecej informacji, a przede wszystkim informacje czy mala rzeczywiscie jest w ciazy. Moj mail -----> a k a s h a h @ t l e n . p l
Bardzo prosze o kontakt.

ryptoidulla

Od: Śro sty 09, 2013 19:52

Post » Czw sty 10, 2013 13:47 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

ryptoidulla pisze:Witam,
Byłabym zainteresowana tą koteczką (jestem z Łodzi) ale potrzebuje wiecej informacji, a przede wszystkim informacje czy mala rzeczywiscie jest w ciazy. Moj mail -----> a k a s h a h @ t l e n . p l
Bardzo prosze o kontakt.

Co do ciąży to według osoby opiekującej się, to brzuszek ma ciągłego jedzenia bo czasie głodu, ale dla mnie ten brzuszek coś jest za twardy i do sprawdzenia.
Jeżeli nawet malutka jest kotna, to przed wydaniem zostałaby wysterylizowana.

Przepraszam, ale mam urwanie głowy w domu i nie wyrabiam czasowo.

Dzisiaj kolega w pracy powiedział mi o kotku bezdomnym około półrocznym z wyłupiastymi oczkami, którego i inne dokarmia staruszka. Kotek podobno od listopada jest w takim stanie. :cry:
Czekam na kontakt i zdjęcia, i jak tylko to będę miała to napiszę i mam nadzieję, że wspólnymi siłami jakoś pomożemy kotkowi.
Kotek lub kotka podobno nie widzi zupełnie bo z początku jak stracił wzrok to kręcił się w kółko. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw sty 10, 2013 14:17 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

Koszmar z tymi biednymi kotami :(

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw sty 10, 2013 15:23 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

mb pisze:Koszmar z tymi biednymi kotami :(

Strasznie ich żal, ale możliwości pomocy niestety ograniczone. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw sty 10, 2013 19:43 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

co ze ślepaczkiem?
a z małą?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt sty 11, 2013 15:26 Re: Nasza kocia rodzinka i tymczasy.Pilnie tymczas potrzebny

ASK@ pisze:co ze ślepaczkiem?
a z małą?

Ani w jednej ani drugiej sprawie nic nie wiadomo. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]