Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
wloczykijka pisze:Ze względu na alergika w domu, muszę niestety oddać moją najcudowniejszą, trzymiesięczną Moccę, kociczkę tzw. europejskiej rasy.Jest zadbana, odrobaczona, załatwia się tylko do kuwetki, korzysta z drapaczka i wyglądem przypomina tygryska. Garnie się do ludzi i cudownie mruczy zawsze, kiedy jest jej ciepło i dobrze!
Karmię ją Royal Caninem przez co jej futerko jest gładkie i lśniące, przepuchate i mięciutkie. Z żalem oddam i tylko w dobre ręce!
Dodam wszystkie jej ulubione przybory i zabawki. Proszę najlepiej dzwonić pod nr. 506 445 278. Na terenie miasta Częstochowa podwiozę ją samochodem (do 30 km od miasta też)
m&j pisze:Chyba dlatego, że wszyscy mamy alergie na alergie...
wloczykijka pisze:Blue, trafiłaś w mój czuły punkt. Niestety po pierwszej odpowiedzi na tym forum się załamałam. Dzisiejszy cały dzień przepłakałam jak bóbr, mimo, że dorosłej kobiecie - tym bardziej w pracy - nie przystoi. Najgorzej znoszę te teksty w stylu "wystarczy brać tabletki, a Ty pewnie nie masz serca". Za każdym razem, gdy patrzę na Mokusię mam łzy w oczach... jednak jestem bezsilna.
Dziś miałam okazję oddać ją pierwszej osobie, która zadzwoniła z ogłoszenia - ale nigdy bym tego nie zrobiła!! ona nie wiedziała na co się pisze: mówiła, że chce kota na prezent dla chłopakazwyzywałam ją, że kot nie jest zabawką, to się wielce na mnie obruszyła, poza tym chciała go dać do domu jednorodzinnego przy dość ruchliwej drodze, a moja kicia jest blokowcem - nie wyśle jej na pewną zgubę w obce miejsce, na pożarcie przez psa lub potrącenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości