Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mahob pisze:Najlepiej podstaw mu miskę pod nos i głaskaj równocześnie - zgodnie z zasadą, że miziany kot chętniej je, powinien się posilić![]()
Maupa pisze:Słupku - bo kuweta, którą obecnie posiadamy, jest niewielka, a Ra to duży zwierzak, tak 6-7 kg. jak go do niej wsadziłam, zajął całą. ma około 2,5 roku, jest oczywiście odjajczony, druga dawka szczepienia za miesiąc i na wszelki wypadek w tym miesiącu wytłuczemy jeszcze robale.
a na dole schodów jest Ręka i Kolana, więc prędzej czy później się przełamie![]()
no i oczywiście witamy w gronie czytelników
Maupa pisze:wylazłam z wanny, wołam kota (bo wielką zaletą Ra jest to, że on reaguje, jak się go woła - miauczy i po chwili wychodzi z kryjówki), a tu proszę - zamiast z góry, wychodzi mi z pokoju. i miaukoli, że się stęskniłem i byłem taaaki odważny, a ciebie nie było i nie widziałaś, no ale jestem na dole, to przecież zlazłem, prawda, i proszę mi dać kolana, i to zaraz natychmiast.![]()
babcia wróciła do domu - łajza zamiast uciec poszedł na następne podboje. poinstruowałam babcię, jak ma siąść, żeby mieć kota na kolanach, i szybko zostali przyjaciółmi. opowiada mu już, że jest taki śliczny i taki grzeczny, że kochany, słodki i w ogóle. pełna akceptacja![]()
no, ale tak jak o Bystrej mówiła per "narzeczony", tak Ra jest dla niej "śliczną panienką"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 416 gości