Pń : Maru DS, 8-mies Striełka bardzo pragnie domu! Czeka ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 07, 2013 13:47 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pon sty 07, 2013 22:18 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Maru został gwiazdą sezonu, my tam jedną nogą a tu drugą :mrgreen: z naszym puchatym gangiem, śledzimy wszystko.
Cieszę się, że Maru trafił na DOM - wszystko z dużej ,bo tam widać serce i duszę .
Będzie miał raj.
A'propos raj... muszę podkreślić, że u Avian koty też mają raj.
W związku z powyższym są to niebiańskie charaktery i już. Wszystkie co do joty.
No może ... jeden tam tylko ponoć chwilowo "upadły anioł" jest ale nie będziemy mu przypominać , że wystawia czasem różki Obrazek
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Wto sty 08, 2013 10:07 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Nasz Maru kochany już w swoim domku :D
Wszystkiego dobrego kocie na nowej drodze zycia :ok:
Avian pisze:Obrazek

Teraz kciuki za dom dla cudnej Striełki :ok: :ok: :ok:

miltonia

Od: Wto maja 08, 2007 18:29

Post » Wto sty 08, 2013 10:10 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Striełka kot cudo :1luvu:
Niesamowite te koty u Avian :ok:
po_prostu_kaska

Post » Wto sty 08, 2013 10:28 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Pamiętacie Biełkę? Siostrę Striełki?
Już też ma dom na zawsze :dance:

Teraz kolej na Striełkę 8)
Obrazek

Avian

Post » Wto sty 08, 2013 11:12 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Cudna wiadomość, że i Biełka znalazła DOM :1luvu:

No to faktycznie teraz czas na Striełkę :)
po_prostu_kaska

Post » Wto sty 08, 2013 14:28 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Biełka ma dom ? Ależ te koty schodzą jak świeże bułeczki :mrgreen:
W sumie one są piękne , okrąglutkie i nie dziwię się.
Tu wszystko jest pyszne :twisted:

To teraz Striełka - stoi na pasie startowym :ok:
Czarujemy.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Wto sty 08, 2013 15:02 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

No to dla Striełki :ok: :ok: żeby dołaczyła do klubu domowych kotów

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto sty 08, 2013 17:46 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Avian pisze:Pamiętacie Biełkę? Siostrę Striełki?
Już też ma dom na zawsze :dance:

Teraz kolej na Striełkę 8)

Biełeczko wszystkiego naj... Tobie i Twoim Dużym!
Ale sie ten rok zaczął :D
Avian gratulacje!

BeciaQ

Od: Śro lis 07, 2012 19:33

Post » Śro sty 09, 2013 17:03 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

No kurde , co jest 8)
Trzeba wybrać Vice Króla Wątku, jest na działce może jakiś Elvis... Presley może być .

Trzeba ogłosić konkurs.
Odkąd Maru abdykował , znaczy bardziej to on się udał na elekcję 8) do innego królestwa gdzie na niego zagłosowali mieszkańcy tegoż...zamczyska :mrgreen: mamy wakat.

Ja obstawiam teraz Wściekłego Radka, albo Batonika, chyba że Avian ma tajną broń w zanadrzu i wyciągnie jakiegoś królika z kapelusza :mrgreen: ?

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 18:47 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Teraz władzę przejęła Striełka ;) Chwilowo kobiety górą :mrgreen:

Trzeba ją wekspediować do DS :)
po_prostu_kaska

Post » Śro sty 09, 2013 19:31 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Striełce obiecuję "szamańskie wsparcie" ona jest ładna w takim kalibrowym stylu, kobietka kształtna a nie wieszak na ubrania.
No i ma jakąś taką radosną buzie.
Spojrzenie lekko filuterne i wdzięczne, to jest kotka wyrazista.

Poza wszystkimi zaletami , takimi jak wdzięk i "krępość" misiowa oraz rezolutne spojrzenie u Striełki, powtórzę do znudzenia :
taki jak u niej kolor nie wiem czemu wszyscy uparli się nazywać "zwykłym burym" ?

A to jest kolor niezwykły i wcale nie tak popularny.
Piękny wzór, komponujący się ze wszystkim, doskonale maskujący i klasyczny - czyli nigdy nie wyjdzie z mody.
Tak jak kostium Coco Chanel - klasyka , klasa i styl z górnej półki.
Nie każda dama lubi krzyczeć strojem, są takie co na przyjęciu w tzw. małej czarnej robią wrażenie wśród cekinów i piór.

No i żaden to bury okazuje się a "czarny pręgowany" jak oświeciła mnie Avian.

Choć w wierszykach i bajkach brzmi swojsko i znajomo, więc tu dam dyspensę na użycie tego terminu.

Tak więc Striełka ma ode mnie wsparcie szamańskie , a kobitki znów proszę o pozytywną wizualizacje :

Striełka JUŻ jest w nowym , fajnym domu - tak sobie wyobrażamy, nie że ma mieć tylko - już jest.
Siła pozytywnej energii - sprawdzimy jak szybko zadziała im więcej osób myśli - wystarczy minuta dziennie - tym szybciej powinno się zdarzyć.
Do roboty babeczki :
Obrazek

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 19:38 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

PS Avian proszę powiedz mi , gdzie na tym forum znajdę jeszcze zdjęcie tego cuda , które wkleiłaś na wątku takich dwóch persich kociątek z pseudo węgierskiej hodowli, z których jedna bieluszka zmarła a TUPTUŚ ocalał.
No taki pysio jak u tej szynszyli to ja pierwszy raz widzę , on jest taki inny niż reszta tej rasy 8O
Nie umiem określić na czym to polega bo fachowcem nie jestem ale różnica jest. Taki okrągły pyś, oczka też jak guziczki i bliżej chyba niż u innych kolorów.
Świetny jest.

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 19:50 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Myślisz o moim plaskatym Grochu?
Nooo zdarzają sie czasem fotki, acz rzadko, bo tu się rasowych kotów nie bardzo ... ;)
Pysio inne, bo to szynszylka ekstremalna :mrgreen:

Masz na mojej stronie, juz tam byłaś, prawda? ;)
Własnie wczoraj wkleiłam nowe, jeszcze ciepłe fotki.

A propos Striełki - czy ja już wklejałam taki filmik? (bo nie pamiętam :oops: )
http://www.youtube.com/watch?v=rpqiD-YDmbM
Obrazek

Avian

Post » Śro sty 09, 2013 19:54 Re: Maru i Striełka z działek - Maru pojechał do DS :)

Avian pisze:Myślisz o moim plaskatym Grochu?
Masz na mojej stronie, juz tam byłaś, prawda? ;)
Własnie wczoraj wkleiłam nowe, jeszcze ciepłe fotki.

No to ja mam kłopoty z paczaniem, bo go tam nie widziałam.
Idę jeszcze raz.Obrazek

Taki biały z ciemno platynowymi akcentami, i zdziwioną buzią ale tak przyjaźnie. No cud.

A ten z klapniętym uszkiem Macho to jest w kategorii Koci Belmondo - piękny i pociągający brzydal .
Mam dla niego też wierszyk i jak dla mnie to również pretenduje do miana vice króla gagatków :

Klapie uszko, w nosku blizna,
to prawdziwy jest mężczyzna.
Macho nie jest całkiem nowy,
ale za to kot morowy !
Taki ciut Belmondo Jean
łamacz serc i słodki drań.

Pozostaję mi tylko pogratulować cudeniek tych puchatych i tych mniej puchatych :ok:

Monika_Krk

[poprzednia][następna]