TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 02, 2013 15:47 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Frankowi ciezko foto zrobic, ucieka przed aparatem.
Zadzwonie w najblizszych dniach do opiekunki Frania w tej sprawie.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sty 02, 2013 16:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Dziewczęta... ale bez zdjęć, żadna adopcja się nie uda :(

Proszę... postarajcie się :ok:

Franuś, już ogłoszony na FB stronie Ja Pacze Sercem: http://tinyurl.com/au98wdt - ale potrzebne są nowe zdjęcia.
A za pomocą Ja Pacze Sercem, w ciągu ostatniego miesiąca już 3 nasze schroniskowce znalazły domy.

ewexoxo - dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro sty 02, 2013 17:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Nowa_Sztno pisze:Dziewczęta... ale bez zdjęć, żadna adopcja się nie uda :(

Proszę... postarajcie się :ok:

Franuś, już ogłoszony na FB stronie Ja Pacze Sercem: http://tinyurl.com/au98wdt - ale potrzebne są nowe zdjęcia.
A za pomocą Ja Pacze Sercem, w ciągu ostatniego miesiąca już 3 nasze schroniskowce znalazły domy.

ewexoxo - dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dzwoniłam do ciebie , jest problem z przekazem mmsów do mnia od dt w którym umieściłam braci DD , czy moge daj twój nr sby do ciebie wysyłała .........
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro sty 02, 2013 21:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Mam 3 zdjęcia braci DD - tylko one takie malutkie są (zdjęcia, nie koty, bo koty urosły były znacznie 8O )
Justyś, ile one mogą teraz mieć miesięcy?
Obrazek Obrazek Obrazek

A tu jeszcze zaległe zdjęcie ze sjesty :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Post » Śro sty 02, 2013 21:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Nowa_Sztno dzieki za wstawienie fotek :lol:

Bracia D maja juz ze 4 miesiące , ten czas tak szybko leci ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sty 02, 2013 23:25 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

nie, nie wierze, podmienil ktos te koty! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ale im kurka wodna dobrze :D spojrzcie na ten usmiechniety czarny pysio :1luvu: :1luvu: jaki szczesliwy kocio :1luvu: :1luvu: :1luvu:
faktycznie chlopaki urosly baaaardzo... :1luvu:

co do zdjec Franka-ja sie postaram jak tylko jego opiekunka znajdzie czas, ale on musi wspolpracowac a nie uciekac, jak poprzednim razem :roll: Bardzo go stresowala nawet moja obecnosc w pokoju :(
Ja zrobie co bede mogla, postaram sie cos z tym fantem zrobic kosztem jak najmniejszego stresu Frania. Moze bede miala tym razem wiecej szczescia i trafie na lepszy dzien kiciusia :) :ok:

Kociara82

Post » Śro sty 02, 2013 23:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Kociara82 pisze:nie, nie wierze, podmienil ktos te koty! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ale im kurka wodna dobrze :D spojrzcie na ten usmiechniety czarny pysio :1luvu: :1luvu: jaki szczesliwy kocio :1luvu: :1luvu: :1luvu:
faktycznie chlopaki urosly baaaardzo... :1luvu:

co do zdjec Franka-ja sie postaram jak tylko jego opiekunka znajdzie czas, ale on musi wspolpracowac a nie uciekac, jak poprzednim razem :roll: Bardzo go stresowala nawet moja obecnosc w pokoju :(
Ja zrobie co bede mogla, postaram sie cos z tym fantem zrobic kosztem jak najmniejszego stresu Frania. Moze bede miala tym razem wiecej szczescia i trafie na lepszy dzien kiciusia :) :ok:

:ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Czw sty 03, 2013 6:07 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Dziś sie po porostu poryczałam jak małe dziecko z powodu Lary :cry: :cry: :cry:
Wczoraj po 18 tej byłam na długim spacerze z Sarą , potem na dosłownie moment wyszłam z Larą i Fibim , Lara jak zawsze wpadła w panike i tylko raz bardzo mało zrobiła siku ., chciałam z nia iść po północy , może by wtedy była mniej wystraszona , ale ja sie na chwilkę musiałam położyć bo mi kręgosłup siada a Lara z Sarą sie bawiły i miałam nadzieje że juz mamy przełom ale i tez usnęłam i obudziłam sie o 4 rano , w domu był totalny sajgon , nakupkane , nasikane , na to zrzucone pranie i wywalona pufa w której trzymam jedzenie od Bartusia i większość zjedzona a była tam około 2-3 kg chyba przez Lare a i Sara tez pewnie pomogła jej ....
Wyszłam tuz po 4 tej z nimi wszystkimi , Lara i Fibi na smyczy a Sara bez bo to jeszcze szczeniak a nie idzie prowadzić na 3 smycze, i zaraz po wyjściu z klatki jechał autobus i Lara znów wpadła w panike , i tylko do domu chciała , nawet kantarek nie jest jej w stanie pohamować, oczywiście nie zrobiła ani siku , jestem załamana , nie wiem kiedy do niej dotrze że jej nic nie grozi u mnie , że juz bedzie u mnie do końca swych dni ...
Musze kończyć bo mi Gaja sie budzi a tez biega Bartuś i chyba sie pokupkał ... A Noemi z Wegielkiem juz a raczej jeszcze spią bo je do klatki dałam godzine temu , oczywiście pampersy pogubiły i wszystko była poza ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 03, 2013 13:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

No to faktycznie masz wesoło...

Za ferajnę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw sty 03, 2013 16:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

zalamac sie mozna... :roll:

Kociara82

Post » Czw sty 03, 2013 20:02 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

No co za paskudy z tych zwierzaków! Ładnie to tak łobuzy?

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Czw sty 03, 2013 20:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Miko-bs bardzo dziękujemy za pszenice dla ptaków, sa bardzo szczęśliwe :lol:

Gaja zaczyna sie przyzwyczajać do pampersa a że ma czucie w łapkach choc sie od razu przewraca na nich to bede chciała jej kupić wózeczek i będzie wtedy miała i rehabilitacje i lepszy komfort życia w jednym :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt sty 04, 2013 20:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt sty 04, 2013 21:54 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Gaja pampersiara :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek

Nowa_Sztno

Post » Sob sty 05, 2013 9:49 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Justa, czy u Ciebie przebywa jeszcze świnka morska?
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

[poprzednia][następna]