Lara z alergią , znów mamy stresa , tym razem auta :(

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie gru 16, 2012 18:54 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Lara i Sara i Ptyś jakby poszli razem do adopcji byłoby zabawnie,dzisiaj one dwie się bawiły a Ptysiek zawzięcie próbował złapać ogon Sary,z każdej możliwej strony,pare razy zsunął się z parapetu,pare razy spadł na ziemię ale się nie poddał :D

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

Post » Pon gru 17, 2012 21:22 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

:ok: :ok: :ok:

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro gru 19, 2012 21:35 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Coś sie dzieje z oczami Laryski , ciągle je drapie i nie wiem czy to nie jest z powodu alergii , dziś miała w nich nawet ropne ślady :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw gru 20, 2012 15:34 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

:roll:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob gru 22, 2012 23:12 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Może je tylko na dworze przemroziła i to nic poważnego?

miko_bs

Post » Pon gru 24, 2012 1:06 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Obrazek

Wesołych Świąt,
dużo uśmiechu,
miłości, radości,
szczęścia i wrażliwości.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw gru 27, 2012 13:16 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Dzis Lara wyszła na spacer dopiero po 11 tej a zaraz po wyjściu jakiś gówniarz odpalił i nawet nie zdążyła sie załatwić :cry: , tak mnie ciągła do domu ze Fibi nie nadążał i gdyby nie kantarek to by mi na ulice wybiegła , aby tylko sie schować, dostała aż kaszlu . jak ona cierpi , nawet nie chciała po powrocie jeść Musze iść po jakieś leki dla niej , bo ona mi sie wykończy Nawet Sara ( szczeniak tymczas ) nie jest w stanie jej odstresować nienawidzę gówniarzy z petardami , niech matkom w domu odpalają :evil: :evil: :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw gru 27, 2012 20:04 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

miałam tel w sprawie adopcji Sary lub Lary , jestem z Panią umówiona na spacer z psami w sobotę na godz 12 tą bo Pani mieszka w Tychach na os "H" , no i czy ktoś by ze mną poszedł na wizytę PA jeśli spacer wypadnie ok ?
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob gru 29, 2012 19:47 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

:kotek: :kotek: :kotek:

miko_bs

Post » Nie gru 30, 2012 0:07 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: no to kciuki

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie gru 30, 2012 22:00 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Lara bardzo i to bardzo źle znosi te cholerne strzały , dziś jak byłam z nia do południa to jak robiła kupala jakis s#$%#el strzelił ( szkoda ze nie strzelił sobie w ten durny łeb :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ) :(:(:( na klatce schodowej dostała silnej zadyszki , boje sie o nią , bo jak jest w domu to nawet szaleje z Sarą a jest na relanium , nie wiem jak ją teraz wyprowadzić :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon gru 31, 2012 21:52 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Lara była o 11 i wtedy miałyśmy szczęście bo zrobiła siku , ale i 16.30 już nie było tyle szczęścia , bo strzelali , nie zrobiła ani siku i wpadła znów w panikę mimo iz jest na dużej dawce relanium , jest z nia bardzo źle , wpada wtedy w potężna panikę :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 01, 2013 17:22 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

U nas nadal strzelają , na spacerze rano udało sie jej zrobić siku , kupal troszke też , na szczęście zrobiła też troche na legowisko ...
Cała moja praca poszła w zapomnienie , dzis jak zobaczyła faceta w starszym wieku to sie go też bała
Chyba nie bede jej szukać domu , ja nad nia jakoś panuje a jak w potencjalnym domu by było , jak nawet u ludzi których zna potrafi sie zesikać na dywan , to był mały test jak reaguje jak mnie nie ma obok a mnie wtedy nie było ze dwie godz i wtedy jeszcze nie strzelano ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 03, 2013 6:09 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Dziś sie po porostu poryczałam jak małe dziecko z powodu Lary :cry: :cry: :cry:
Wczoraj po 18 tej byłam na długim spacerze z Sarą , potem na dosłownie moment wyszłam z Larą i Fibim , Lara jak zawsze wpadła w panike i tylko raz bardzo mało zrobiła siku ., chciałam z nia iść po północy , może by wtedy była mniej wystraszona , ale ja sie na chwilkę musiałam położyć bo mi kręgosłup siada a Lara z Sarą sie bawiły i miałam nadzieje że juz mamy przełom ale i tez usnęłam i obudziłam sie o 4 rano , w domu był totalny sajgon , nakupkane , nasikane , na to zrzucone pranie i wywalona pufa w której trzymam jedzenie od Bartusia i większość zjedzona a była tam około 2-3 kg chyba przez Lare a i Sara tez pewnie pomogła jej ....
Wyszłam tuz po 4 tej z nimi wszystkimi , Lara i Fibi na smyczy a Sara bez bo to jeszcze szczeniak a nie idzie prowadzić na 3 smycze, i zaraz po wyjściu z klatki jechał autobus i Lara znów wpadła w panike , i tylko do domu chciała , nawet kantarek nie jest jej w stanie pohamować, oczywiście nie zrobiła ani siku , jestem załamana , nie wiem kiedy do niej dotrze że jej nic nie grozi u mnie , że juz bedzie u mnie do końca swych dni ...
Musze kończyć bo mi Gaja sie budzi a tez biega Bartuś i chyba sie pokupkał ... A Noemi z Wegielkiem juz a raczej jeszcze spią bo je do klatki dałam godzine temu , oczywiście pampersy pogubiły i wszystko była poza ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw sty 03, 2013 21:21 Re: Lara z alergią szuka domu i $ na karme wet TYCHY .

Justa, a jaką karmę podajesz małej? Moja bullterierka[*] była alergiczką, podawaliśmy jej PURINĘ PRO PLAN ADULT SENSITIVE SALMON & RICE z łososiem, alergia minęła. Ona miała straszne problemy ze skórą, przyplątała się grzybica. Kąpaliśmy ją w szamponie Bayera Vetriderm dla skóry wrażliwej, zostało mi pełne opakowanie, mogę Ci przesłać. Doraźnie, przy mocniej zaczerwienionej skórze, podawaliśmy wapno w syropie dla dzieci. Ale kąpiel przede wszystkim, działała na skórę bardzo kojąco.
Jeśli niszczy w domu, zamykaj ją w klatce, to też ograniczy załatwianie się w domu. My mamy psa z lękiem separacyjnym, klatka to jego azyl.
Obrazek

Iwlajn

Od: Śro paź 21, 2009 19:35

[poprzednia][następna]