Moderator: Estraven

Minęło kolejne kilka godzin! Mam nadzieję, że stopniowo już spada Ci gorączka. Leż, dużo śpij, odpoczywaj, nie wychodź z łóżka, odzyskuj siły i uważaj na siebie.

DziękujęASK@ pisze:Ewuś to są kłopoty Starego Roku. Tak o tym pomyśl.
Niech ten Nowy będzie jak najlepszy dla Ciebie i Twoich bliskich.
Ja zaraz będę mieć remont w kuchni i już mamy mord w oczach.Szkoda,że nie słyszałaś jak TZ skarżył się na ilość kotów i umęczenie w tym czasie jakie go dopadnie.Wszędzie jest tak samo z TZ-tami.Kciuki i daj sobie dystansu.
Mojego czasem tak nagle najdzie gdy nie idzie do pracy.... tylko dlaczego nie zrobi czegoś o co proszęEVA2406 pisze:Ciężko z tym dystansem .......znam ten ból.....
Widać, że większość TZów tak ma, a zmęczeni są już przed robotą i uważają, że jest jeszcze ok i nic nie trzeba robić, tylko kobietom w głowach się przewraca

MaryLux pisze:![]()
![]()
Bardzo dziękujemy!NITKA/KARINKA pisze:![]()
Pozdrawiamy ! W komplecie, nawet grypa nie chce się z nami rozstać ( dzisiaj rano 37,8 st)
Małe mi się starzeją Kostusia wczoraj skończyła 8 miesięcy ( na razie Kostusia, bo nie możemy wrócić do wagi sprzed choroby) a PETunia przedwczoraj 4 miesiące.
Życzymy spokoju w domu i w pracy.
Gratuluję „poważnego wieku” Maluszkom!
MaryLux pisze:Melduję się
viewtopic.php?f=13&t=149198&start=270kussad pisze:Asiu kiedykolwiek tutaj zaglądnę czytając Wasze rozmowy i opisy muszę, po prostu muszę się uśmiechnąć....nawet jeśli tak jak w tej chwili straciłam plik, nad którym pracowałam cały wieczór.... zanim zdążyłam to zapisać winowajca mi coś przycisnął, leży przede mną, pięknie mruczy i trąca mnie łapką.... W tej chwili to nie jest krwiożerczy wampir
Ostatnio żaliłam się Wam już nawet sama nie wiem na jakim wątku jak sobie wszystko zepsułam po próbach zabawy z Point…. Nie mam pojęcia jak to zrobiłam, cos gdzieś zapisałam i…. na całym pulpicie pojawiły mi się w kilku miejscach dziwne zygzaczki – tak sobie jeździłam piórkiem i gdzieś mi się to zapisało a potem zwielokrotniło na pulpicie – zawsze wiedziałam, że jestem zdolna. Nawet Krzyś gdy ostatnio przyjechał nie wiedział jak to usunąćkussad pisze:BARDZO DZIĘKUJĘMyszolandia pisze:zrobione![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Wracam tam myśleć o ogłoszeniu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości