Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 19, 2012 15:52 Re: DT im.Smartinka9 ..."Zalecenia sylwestrowe"

Może lepiej, że teraz okazało się, że pani ma "problem", a nie jak koty już z nimi zamieszkały... :roll:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro gru 19, 2012 16:13 Re: DT im.Smartinka9 ..."Zalecenia sylwestrowe"

Też tak myślę, szczególnie, że Filon źle znosi zmiany i taka przeprowadzka w tę i nazad na pewno by go rozwaliła :?

Na szczęście, wczoraj nowi towarzysze życia Myszki obiecali podołać emocjonalnie adopcji ślepinki :lol: :piwa: I tak się przeplatają smutki i radości!

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Śro gru 19, 2012 21:26 Re: DT im.Smartinka9 ...Armani...już nie tani !!!

smarti pisze:ok-mówisz i masz :kotek: , już robię u Jus zwiększone zamówienie na kocie mleczko :piwa:

Rozumiem ,że malibu macie na myśli :wink:

Czy ja też mogę na ten bal ? :oops:
Mam taki bury fraczek :

Obrazek
Obrazek

I bardzo się cieszę ,że Melisia ma fajny domek :D .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro gru 19, 2012 21:58 Re: DT im.Smartinka9 ..."Zalecenia sylwestrowe"

śliczny masz fraczek, kotusiu-jasne że możesz na bal-póki co szykuje nam się bal buraniów :ryk:

a foty Melisi i Suzanki w trakcie wrzucania...tzn. pracuję nad tym :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 20, 2012 0:08 Re: DT im.Smartinka9 ..."Zalecenia sylwestrowe"od Julii-str.

:D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw gru 20, 2012 7:42 Re: DT im.Smartinka9 ..."Zalecenia sylwestrowe"

smarti pisze:śliczny masz fraczek, kotusiu-jasne że możesz na bal-póki co szykuje nam się bal buraniów :ryk:

a foty Melisi i Suzanki w trakcie wrzucania...tzn. pracuję nad tym :roll:

Dziękuję :D . Bo tak sobie pomyślałem ,że jedni będą mieli bal na Bora-Bora a inni na Buro-Buro :wink: .
A tak w ogóle to jestem Filon co mieszka z czarną Tosią , bo u Was to jest akurat odwrotnie :ryk: .
Moje "zalecenia sylwestrowe" są takie :

Obrazek

I moja Duża czeka na zdjęcie Melisi , którą znalazła na sali "ozdrowieńców". Myślała ,że kotka jest niewidoma bo oczek nie było widać, a to tylko ropa tak je zakleiła.A opiekun mówił ,że Melisia sobie ciągle śpi bo nie schodziła z posłanka.Melisia nie spała tylko bała się ruszyć bo nic nie widziała :roll: . I wtedy Duża wykonała jeden telefon do Smarti i usłyszała :"przywieź" . No i Smarti uratowała Melisi oczka :1luvu: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Czw gru 20, 2012 10:41 Re: DT im.Smartinka9 ..."Zalecenia sylwestrowe"

MalgosiaZ pisze:Moje "zalecenia sylwestrowe" są takie :

Obrazek

podoba mi się...chyba skorzystam z zaleceń...czekając aż Miśka wróci z wirtualnego balu

smarti pisze: a foty Melisi i Suzanki w trakcie wrzucania...tzn. pracuję nad tym :roll:

Melisia przed i po, jeśli można prosić
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Czw gru 20, 2012 15:04 Re: DT im.Smartinka9 ..."Zalecenia sylwestrowe"od Julii-str.

Czy wiadomo może jak miewa sie Devi, sa może jakieś fotki z odwiedzin>
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Czw gru 20, 2012 19:16 Re: DT im.Smartinka9 ..."Zalecenia sylwestrowe"od Julii-str.

no właśnie-Alareipan , gdzie fotki :?: :evil:-czy Ty tam w ogóle byłaś :?: :ryk:

z tego co wiem to wizyta udała się bardzo bardzo Malwisia kwitnie-ja ma 1 fotkę już z prezencikiem który przesłałam Devi-czyli znaczy że Ania rzeczywiście tam dotarła :lol: -postaram się wstawić

A tak w ogóle to myślę że moge się już pochwalić-właśnie odwiozłam Myszkę do jej nowego domku- ma teraz śliczną, podobną do siebie z wieku i z wyglądu kotkę Endorfinkę-dla przyjaciół Finkę-z którą ma się zaprzyjażnić :ok:

trafiła do młodych ludzi którzy też ratują zwierzaki-Finka jest ze sklepu zoologicznego :evil:
odratowali też kiedyś szczurka, chomika, a jak usłyszeli że Myszka jest ślepa to od razu ją chcieli bo szukali kumpelki dla Finki.
Mam nadzieję że Myszka będzie tam bardzo szczęśliwa :ok:
mają własne mieszkanie-a więc Myszce nie grozi raczej przeprowadzka-w jej przypadku to też ważne.
oby polubiły się z Finką :ok: :kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Czw gru 20, 2012 19:57 Re: DT im.Smartinka9 ..."Zalecenia sylwestrowe"od Julii-str.

Bardzo miłe wieści :D .
Oby Myszeńce było jak najlepiej :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Sob gru 22, 2012 12:43 Re: DT im.Smartinka9 ...niewidoma Myszka pojechała do Domku

Wczoraj, nareszcie, po pobycie u mnie od marca :strach: , do Domku pojechała Shila :D
Już podobno panoszy się po domku, zresztą wczoraj dała mi buziaka na papa i dosłownie kazała mi już sobie iść...
Czekały na jej przyjazd już przygotowane takie atrakcje że w sumie wcale się jej nie dziwię :lol:

za to tamtejszy kotuś, zapomniałam imienia, jest pokrzywdzony-nie dość źe jakaś ruda panoszy mu się po domu to jeszcze go od niej izolują i wciąż nie pozwalają mu jej poznać...ech ci ludzie, naczytali się o jakichś "zasadach dokacania" i za nic mają legendarną kocią ciekawość :mrgreen:
Alareipan ma fotę ślicznego nowego przyjaciela Shili jak wyczekuje pod "jej" drzwiami i jest uprzejmie proszona o jej wstawienie :D

Nie wiem czy Shila poszła z ogłoszenia Alareipan ,czy też jest pierwszym kotusiem który poszedł z ogłoszenia JoliJ, jednak myslę że nadszedł odpowiedni moment,kiedy, nie zapeszając, mogę
bardzo serdecznie, w imieniu ogłaszanych kotusiów, podziękować JoliJ za ogłaszanie tymczasków z naszego DT :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

smarti

Post » Sob gru 22, 2012 18:16 Re: DT im.Smartinka9 ...niewidoma Myszka i słodka Shila w DS

z tego co wiem to na razie dokacanie przebiega szorstko..
oboje Państwo faworyzują nowoprzybyłe kicie i oooczywiście stare są mega zazdrosne :oops:

potrzebne :ok: :ok: za pomyślne dokacanie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

smarti

Post » Nie gru 23, 2012 13:45 Re: DT im.Smartinka9 ...niewidoma Myszka i słodka Shila w DS

weżcie dziewczyny :!: -wszystkie Was gdzieś wcięło 8O 8O

ile można pichcić te karpie i makowce 8O :ryk:

smarti

Post » Nie gru 23, 2012 14:03 Re: DT im.Smartinka9 ...niewidoma Myszka i słodka Shila w DS

ja nie pichcę, ja tylko sprzątam :oops:
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Nie gru 23, 2012 14:09 Re: DT im.Smartinka9 ...niewidoma Myszka i słodka Shila w DS

eee tam,przecież kotki i tak Ci nabałaganią Obrazek :ryk:

smarti

[poprzednia][następna]