Broszka & Company cz.4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 18, 2012 13:41 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Taaak... Szkoda tylko , że te wszystkie nasze i innych apele tu i na fb, o prezentach, samochodach, zwierzętach na poboczach, trafiają głownie do tych i tak zainteresowanych. Bo się ma takich znajomych w znajomych.. , a ci znajomi też na ogół mają takich..I tak to sie kręci. A cała reszta bezmyślnie [o ile nie świadomie] rozsiewa krzywdę.
Ale oczywiście też rozpowszechniam.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto gru 18, 2012 13:49 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Ja jestem upierdliwa - truję każdemu, który temat zwierzęcy porusza :twisted:
Niektórzy robią wielkie oczy, ale wychodzę z zalożenia, że kropla skalę drąży :wink:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto gru 18, 2012 14:10 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

A ja nie wiem o co chodzi? :(
Nie mam konta na fb :oops:

Robota zupełnie mi nie idzie :(
Słabo mi i co się schylę to krew z nosa mi leci :?
Do lekarza nie dam rady przed wigilią, zresztą wątpię żeby mi pomógł bo najważniejszego nie mogę spełnić czyli wyleżeć w łóżku.

morelowa pisze:W jednym by mi sie przydała pomoc - niechby ktoś przyjechał podciąć mi włosy
Ja sama sobie podcinam, spróbuj, to wcale nie jest trudne :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Wto gru 18, 2012 14:24 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Ale morelowa nie może sobie sama podciąćwłosów, bo rączka ała :wink: Nie zapomnę jak miałam złamaną rękę a musiałam umyś włosy - to był naprawdę hardcore.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto gru 18, 2012 14:44 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Alienor pisze:Ale morelowa nie może sobie sama podciąćwłosów, bo rączka ała :wink: Nie zapomnę jak miałam złamaną rękę a musiałam umyś włosy - to był naprawdę hardcore.

Och, sorry, zapomniałam :oops:

Przed chwilą polowałam aparatem na Prosiaka szalejącego na drapaku - jak zgram i cokolwiek wyszło to wstawię :P
Brosiaczek wyraźnie lepiej się czuje, bawi się i z jedzeniem lepiej :ok:
Jutro jedziemy na kontrolę do weta.
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto gru 18, 2012 14:48 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Broszka - ten link Ci się otworzy bez konta . Chodzi, żeby prezentów z kotów nie robić :twisted:
Z tym Twoim chorowaniem to faktycznie problem. Może by jakaś rodzina wcześniej przyjechała i pomogła...a, no tak - te noclegi.. ot, kłopot. Uważaj choć trochę na siebie.

Tak, włosy sobie podcinałam i obcinałam całe długie życie. Obcinałam, podcinałam i robiłam rózne rzeczy. Ale jak się ma ok. 15 włosów to nie jest to szczególne wyzwanie :mrgreen:
Dzięki Alienorku, że pomyślałaś - mam w tej chwili włosy do łopatek i nie siegam tam ręką prawą. Lewą nie umiem. Nawet rozczesać mi jest je trudno bez podniesienia drugą ręką :roll: Ot, kalectwo. POdobno przejdzie.. :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto gru 18, 2012 15:00 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Zasapany Prosiaczek pozdrawia :P
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto gru 18, 2012 15:06 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Urocze! Te cztery pierwsze zdjęcia to jak puzzle do ułożenia z nich kota :mrgreen: I wcale Brosiaczek nie wygląda na Prosiaczka, całkiem zwinna kotka i .. smukła. :D

Obrazek

morelowa

Post » Wto gru 18, 2012 15:21 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

morelowa pisze:Urocze! Te cztery pierwsze zdjęcia to jak puzzle do ułożenia z nich kota :mrgreen: I wcale Brosiaczek nie wygląda na Prosiaczka, całkiem zwinna kotka i .. smukła. :D

Na początku tak szalała że nie nadążałam łapać ją w kadrze :lol:
Niestety szybciutko włączyła się zadyszka i kaszel i bawiła się bardziej stacjonarnie więc kolejne zdjęcia lepiej wyszły.
Podczas ostatniego kryzysu Broszka bardzo dużo schudła i rzeczywiście teraz jest taka smukła :( Ale pracujemy nad tym ;)
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto gru 18, 2012 15:54 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Zdjęcia śliczne, miała wyjątkową gimnastykę. Broszka jest b.ładna. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Wto gru 18, 2012 16:02 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Fotki boskie :1luvu: To mistrzostwo świata, tak umieć sfotografować czarnego kota :ok: No i modelka piekna - kwintesencja kota w kocie :D Oczy ma tak intensywnie zielone?
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto gru 18, 2012 16:38 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

shira3 pisze:Fotki boskie :1luvu: To mistrzostwo świata, tak umieć sfotografować czarnego kota :ok: No i modelka piekna - kwintesencja kota w kocie :D Oczy ma tak intensywnie zielone?

Ze mnie kiepski fotograf i wcale nie umiem fotografować czarne koty - po prostu Broszka jest wyjątkowo fotogeniczna: pstrykam i wychodzą ładne zdjęcia :lol: Mam jeszcze trzy czarne koty i jak im pstrykam to zwykle wychodzi rozmazana czarna albo szara plama, czasem z oczami :twisted:
A Broszka prawie zawsze błyszcząca, kruczoczarna i wyraźna, zupełnie nie wiem dlaczego tak się dzieje :mrgreen:
Oczy ma bardziej żółte niż zielone, o takie, najczęściej wytrzeszczone i wgapiające się :mrgreen:
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Wto gru 18, 2012 17:40 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Czarnofutra piękność :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto gru 18, 2012 17:44 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Broszka pisze:
shira3 pisze:Fotki boskie :1luvu: To mistrzostwo świata, tak umieć sfotografować czarnego kota :ok: No i modelka piekna - kwintesencja kota w kocie :D Oczy ma tak intensywnie zielone?

Ze mnie kiepski fotograf i wcale nie umiem fotografować czarne koty - po prostu Broszka jest wyjątkowo fotogeniczna: pstrykam i wychodzą ładne zdjęcia :lol: Mam jeszcze trzy czarne koty i jak im pstrykam to zwykle wychodzi rozmazana czarna albo szara plama, czasem z oczami :twisted:
A Broszka prawie zawsze błyszcząca, kruczoczarna i wyraźna, zupełnie nie wiem dlaczego tak się dzieje :mrgreen:
Oczy ma bardziej żółte niż zielone, o takie, najczęściej wytrzeszczone i wgapiające się :mrgreen:
Obrazek

Ładniutka :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto gru 18, 2012 18:28 Re: Broszka & Company - STOP FAJERWERKOM !!!

Jakie fajne zdjęcia :P .
Śliczna modelka-rewelacyjne miny robi :mrgreen:
I ma piękną figurę :ok:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

[poprzednia][następna]