RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 17, 2012 20:58 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Agneska pisze:
Marcelibu pisze:Ja mogę tylko napisać, że ta lecznica nie pyta o okna itp. zabezpieczenia.

Czyli trzeba o wszystko samemu dopytac, sprawdzic osobiscie.

Może będę świnia, że to napiszę, ale Rosoła nie sprawdza dokładnie warunków (zabezpieczeń itp.) w nowym domu. Ja wiem, że oni nie mają czasu, bo są lecznicą wet, a nie ochronką dla bezpańskich kotów. Wiem też, że Rudy jest poniekąd chory i każdy dom lepszy niż żaden. Ale to jest wspaniały kot, tak przepotwornie miły i kochany, że aż mi się serce kraje, że miałby pójść do warunków, które mu nie zapewnią bezpieczeństwa. Tak, wiem, że nie mam prawa tak pisać, bo nie daję mu DT ani DS. Ale tak po prostu czuję.

Wiem, że Dorcia to dokładnie sprawdzi.
:ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon gru 17, 2012 21:21 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Marcelibu, zadnej lecznicy nie mozna winic za to, ze nie sprawdza domow. Jesli nie maja co zrobic z bezdomnym kotem, to lepszy kazdy dom niz ulica.
Tylko, ze faktycznie w przypadku kotow specjalnej troski ryzyko nieudanej adopcji zawsze jest wieksze. :(
Kciuki za czujnosc Dorci. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pon gru 17, 2012 21:23 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Za czujność Dorci i za to żeby to był TEN domek choć szukany tak szybko i po partyzancku :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon gru 17, 2012 21:23 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Dziewczyny a co z tym dt ? mam zagadać tą koleżankę w środę ?
jo.anna

Post » Pon gru 17, 2012 21:32 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Życie jest nieprzewidywalne - moim zdaniem dla tak specyficznego kota lepiej mieć DT w zanadrzu, dopóki adopcja nie będzie przeprowadzona.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon gru 17, 2012 21:50 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Dziewczyny witajcie,

wróciłam teraz do pracy po przerwie,
w związku z powyższym na pewno coś mogę przegapić,
czytam wątek Rudolfa i nadrabiam zaległości, ale :

PROSZĘ WAS - gdyby coś w sprawie pieniążków, piszcie na priv do mnie.

Obrazek

Trzymam bardzo, ale to naprawdę bardzo kciuki za tego dzwońca.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pon gru 17, 2012 21:52 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Monika_Krk pisze:Dziewczyny witajcie,

wróciłam teraz do pracy po przerwie,
w związku z powyższym na pewno coś mogę przegapić,
czytam wątek Rudolfa i nadrabiam zaległości, ale :

PROSZĘ WAS - gdyby coś w sprawie pieniążków, piszcie na priv do mnie.

Obrazek

Trzymam bardzo, ale to naprawdę bardzo kciuki za tego dzwońca.

:piwa:
agula76

Post » Pon gru 17, 2012 21:59 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

dziewczyny dajcie kod banerka bo mi zniknał
agula76

Post » Pon gru 17, 2012 22:07 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

agula76 pisze:dziewczyny dajcie kod banerka bo mi zniknał

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hk63m][img]http://tiny.pl/hk63r[/img][/url]
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Pon gru 17, 2012 23:23 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

dzieki wkleiłam znów
agula76

Post » Wto gru 18, 2012 10:03 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

jeszcze jesteśmy zawieszeni ,ale pewne sprawy się dopracowują i jeżeli się uda ,a rudy trafi tam gdzie myślę będzie miał cudowną gwiazdkę prosto z nieba :wink:
na razie cicho sza. :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto gru 18, 2012 10:04 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

A czy to ma być dt czy już ds?
Kciuki za powodzenie :ok: :ok: :ok:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Wto gru 18, 2012 10:08 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

:ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto gru 18, 2012 10:11 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

wszystko napiszę później.
żeby nie zapeszyć . :ok:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto gru 18, 2012 11:13 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

No to trzymam :ok: :ok:
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

[poprzednia][następna]