Kotki już na pewno w domku.Czekamy na wieści. Bardzo było mi miło poznać Wiolę, super babka i bardzo miłych nowych Dużych Zary i Lilki.Dopiero wróciłam z karmienia hucianych kotów, ale od razu otworzyłam komputer.Nie wyłączam!
Dzwoniłam, kotki już dojechały.Lilka na łóżku, a Zara pod łóżkiem , ale będzie dobrze.Lila płakała po drodze, więc została wyjęta z transporterka i jechała na kolanach.Wtedy już się uspokoiła.
Cześć Dopiero się zalogowałam Kotki wspaniałe Wiadomo nowy dom,nowi ludzie,więc trochę zagubione,ale będzie dobrze Kamila niestety zostawiła u mnie aparat,więc zdjęcia pewnie dopiero w święta,chyba,że telefonem zrobi i wstawi. Dziękujemy Ewie Jutro napiszę albo może Kamila napisze co u kić
W którym miejscu nie idzie? Jak ktoś robi banerek to podaje do niego link. Ten link należy skopiować. Po tym klikamy na panel użytkownika (w prawym górnym rogu). Jak już wejdziemy w panel to z lewej strony jest ramka i tam klikamy na profil. Po otworzeniu znowu w ramce klikamy 'podpis' i wklejamy w polu do pisania (tak jakbyśmy chciały post napisać) i klik 'wyślij'. Ja nie umiem dobrze tlumaczyć, może ktoś zrobi to lepiej.