POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2012 21:49 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Ja nie dam rady niestety, mam pozszywanego kota po zabiegu, z którym muszę posiedzieć w domu ...

Obserwuj wątek transportowy, teraz na swięta ludziska będa się przemieszczać - może akurat uda sie kociaka przewieźć. Oby się udało, trzymam kciuki za bidulka !
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Pt gru 14, 2012 22:10 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Winterr skąd ty wytrzasnęłaś tego kota?
W głogowskim schronisku zatrzęsienie kotów w znacznie lepszej kondycji ;)
Taka bida jeśli się ją nie poratuje to do poświąt i zejść może :((( A ci ludzie co ją mają nie mogą ci dowieźć pociągiem - do Poznania z Głogowa jeżdżą też busy.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Pt gru 14, 2012 22:16 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Przepraszam, że tak post pod postem, ale znajoma podrzuciła mi taki link:
https://www.facebook.com/groups/2965872 ... ts&fref=ts
pytaj tam.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Post » Pt gru 14, 2012 22:16 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Winterr pisze:
kropkaXL pisze:Winterr-wysłałam Ci sms-a-zadzwoń proszę do tej dziewczyny!!!!!-ona ma pustki na koncie.

Niestety, sytuacja nie zagraża życiu więc nie da rady. No cóż... Szukam dalej a jeśli się teraz w niedziele nie uda to będę szukać dalej już po świętach bo sama nie dam rady jechać, niestety praca mnie pochłania w całości mimowolnie...

Ale my wszyscy pracujemy, mamy obowiązki-wykorzystaj propozycję noclegu i po swietach jedź po kotka!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 14, 2012 22:21 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

vivien! to jest genialne! :) Dziękuję :*

Wiem że każdy ma obowiązki, ja również...

To starsza kobita ma tego kota pod Głogowem, mają też małą białą kotkę i kocura starszego i w ogóle i w ogóle czyli koty się tam mnożą na potęge :/
Ja przeglądałam Allegro i te zdjęcie mnie zaczęło nurtować i weszłam w ogłoszenie/aukcję i był tam on i jego siostra. Jak zapytałam czy zawiozą mi go do Poznania to powiedzieli że mają za daleko... Szkoda bo to by mi ułatwiło gdyby go zawieźli do Poznania.
Ja jestem z drugiego końca Polski i w Poznaniu będę tylko i wyłącznie w niedzielę.
Jak się nie uda to trudno, próbowałam pomóc.

Winterr

Od: Pt gru 07, 2012 21:25

Post » Pt gru 14, 2012 22:24 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

GSPZ AMICUS co roku organizuje bezpłatne sterylki, ale to jak widać kropla w morzu - ludzie radośnie mnożą te kocie nieszczęścia :((( A jak nikt nie weźmie to albo utopią albo w reklamówce podrzucą do schroniska :((((
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Post » Pt gru 14, 2012 22:27 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Aaaaaa mam! Jedna studentka jedzie z Głogowa do Poznania z chłopakiem akurat w niedzielę! Zabiorą kota i mi podrzucą! Tylko jeszcze pozostaje miejsce :)
Rany... nie wiedziałam że się uda!
Co lepsze! Mam chętną osobę do adopcji tego kociaka po wyleczeniu.
Cóż za prezent na święta! :)

Dziękuję Wam wszystkim za zainteresowanie i pomoc! Jesteście wielcy!

Winterr

Post » Pt gru 14, 2012 22:36 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

:ok: :ok: :ok:
Daj znać czy wszystko się udało :)
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt gru 14, 2012 22:42 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Jestem pod wrażeniem chęci młodych ludzi i tak szybkiej pozytywnej decyzji :)
Taką odpowiedź dostałam na swoją dłuuuugą prośbę:

"Jasne nie ma sprawy, masz mój numer ... i dzwoń jutro to się dogadamy...:)"

A osoba chętna na kotka jest z Olsztyna czyli już niedaleko Ostródy więc będzie dobrze. Białe to ma szczęście :)

Sądzę że temat można zamknąć jeśli trzeba :)

Winterr

Post » Pt gru 14, 2012 22:44 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Cieszę sie bardzo!!!-to tez moje tereny i wiem,że tu wcale nie łatwo o adopcję-sama mam z tym problem :(

I nie zamykaj wątku-jesteśmy ciekawi jak dalej sie losy koteczka potoczą!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt gru 14, 2012 22:52 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

To vivien mi pokazała tę stronkę :) - Jestem mega wdzięczna!

Winterr

Post » Pt gru 14, 2012 23:50 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Tu znalazłam forum "Głogów".
http://glogow.miaston.pl/forum/

A tu transportowe fb
http://www.facebook.com/groups/425886884111869/

Widzę, że sprawa nieaktualna :ok:
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Sob gru 15, 2012 6:03 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Dzięki mimo wszystko :kotek:

Winterr

Post » Sob gru 15, 2012 9:20 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

Winterr - kurcze, a w jaki sposób ci ludzie przewiozą chorego kota? W kartonie? Bo rozumiem, że świadomość ludzi, u których kot przebywa jest żadna.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Post » Sob gru 15, 2012 13:09 Re: POZNAŃ Potrzebna Pomoc Osoby z Poznania! Na już. :(

A co z jego siostrą w ogłoszeniu? też tak źle wgląda?

moorland

Od: Pon cze 22, 2009 12:26

[poprzednia][następna]