"I tak człowiek trafił na kota..."

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2012 21:14 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Dobry pomysł. Ja tez mogłabym chodzić z takim kocim znaczkiem :wink:
Chociaż i tak po mnie widać że mam koty bo ubranie mam ciągle w kudłach kocich :D
Juz nawet nie mam siły się otrzeopywać, tego nie da się pozbyć :mrgreen: Ale mi to nie przeszkadza.
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Pt gru 14, 2012 23:52 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

"Tamten kot już wie, że ma do czynienia z wariatką".

Nooo...
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...
Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Od: Pon sie 27, 2012 17:47

Post » Pt gru 14, 2012 23:56 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Po co znaczki :lol: ? kłaki na ubraniu, sznyty na rękach ... i nie tylko - widać z daleka :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob gru 15, 2012 0:06 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

'
Chociaż i tak po mnie widać że mam koty bo ubranie mam ciągle w kudłach kocich :D
Juz nawet nie mam siły się otrzeopywać, tego nie da się pozbyć :mrgreen: Ale mi to nie przeszkadza.

Też tak mam. I wali mnie to. :D
"honni soit qui mal y pense "
Ostatnio edytowano Sob gru 15, 2012 12:08 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno...

Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.

Villentretenmerth

Post » Sob gru 15, 2012 0:24 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

" Po co znaczki ? kłaki na ubraniu, sznyty na rękach ... i nie tylko - widać z daleka "

Ojtam, ojtam ...moje cudne koti śladów nie zostawiają, na rękach i nigdzie indziej, tak mają po prostu.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Sob gru 15, 2012 1:04 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

i tak człowiek trafił na wątek... :piwa:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob gru 15, 2012 12:01 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Tytuł wątku zapożyczyłem, przyznaję. Ale nie od byle kogo. Od Noblisty.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Sob gru 15, 2012 12:34 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

a ja od Ciebie :) idąc tym tropem wróżę Ci świetlaną przyszłość :D
a Koty nadal na whiskasie? czy w przeciągu bytowania na forum zmieniły się im już gusta kulinarne? :wink:
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Sob gru 15, 2012 13:03 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Z jedzeniem trochę problemik. Próbuję cały czas wprowadzać nowe rzeczy. Ale koty... Odiś był karmiony z ludzkiego stołu i lubi kurczaka. Mięsko surowe też zje. Ale po namowach i z ręki. Albercik jest grymaśny. Nie wszystko mu pasuje - jada dziwne rzeczy, oliwki, serek waniliowy, tuńczyka z puszki czasem ruszy. Sądzę, że kiedyś żywił się w śmietnikach. Whiskasa lubi. Ogólnie to jest niejadek, Odik tradycyjnie wypróżnia jego miskę. Pojęcia nie mam jakim cudem Albert wyhodował sobie taką grubą dupę. To jakiś mutant chyba jest. :)

Grube dupsko Alberta :arrow:

Obrazek

Mimo wszystko...Jak zechce, to potrafi wstrzelić ten ogromny tyłek na dwumetrową szafę, no z małą podpórką na wieszaku... Ale supercat to on jest, nie ma dwóch zdań, jest.
Ostatnio edytowano Sob gru 15, 2012 14:34 przez Villentretenmerth, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Sob gru 15, 2012 14:26 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Villentretenmerth pisze:Z jedzeniem trochę problemik. Próbuję cały czas wprowadzać nowe rzeczy. Ale koty... Odiś był karmiony z ludzkiego stołu i lubi kurczaka. Mięsko surowe też zje. Ale po namowach i z ręki. Albercik jest grymaśny. Nie wszystko mu pasuje - jada dziwne rzeczy, oliwki, serek waniliowy, tuńczyka z puszki czasem ruszy. Sądzę, że kiedyś żywił się w śmietnikach. Whiskasa lubi. Ogólnie to jest niejadek, Odik tradycyjnie wypróżnia jego miskę. Pojęcia nie mam jakim cudem Albert wyhodował sobie taką grubą dupę. To jakiś mutant chyba jest. :)

Grube dupsko Alberta :arrow:

Obrazek

A właśnie ze śliczna dupeczka Albercika :1luvu: A ile do głaskania :1luvu:
Obrazek

agusialublin

Post » Sob gru 15, 2012 14:31 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Czepiają się doopinki kociej :roll: Toż ona cudna jest :D
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Sob gru 15, 2012 18:10 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Villenie, ciesz się z tej kształtnej dupinki kociej. Ja mam już lekką schizę jak patrzę na chudziznę tylną Ofelii. A mój tata na żarty woła na nią: "gruba dynia" :twisted: . Gdzie tam ona gruba? Z żadnej strony.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob gru 15, 2012 20:11 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Aaa się tam znacie na tłuściochu... Pani doktor od Alberta mówi; na kocie trzeba wyczuć żebra. Jak nie ma to jest spasiony. Bezwstydnie spasiony.
Obrazek Obrazek

Villentretenmerth

Post » Sob gru 15, 2012 20:21 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Nie wierz wetom. A w każdym razie nie wszystkim. Mi jeden powiedział, że Ofelii grozi otyłość!!! :strach: Czterokilowej kotce!
Chociaż przypuszczam, że chodziło mu o to, żebym kupiła Royala czy Purinę albo inne świństwo dla kastratów i zaczęła tym karmić Ofelię...
Do tego weta drugi raz z Ofelką nie poszłam. Na szczęście nasz stały wet popiera barfowanie :D
Albert jest po prostu dobrze zbudowanym kocurrem. Zawodnik wagi ciężkiej.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob gru 15, 2012 20:25 Re: "I tak człowiek trafił na kota..."

Villenie, dopóki przy braniu Albercika na ręce nie wychodzą Ci oczy z orbit, dopóki nie masz duszności i zadyszki, dopóki nie wychodzi Ci z brzucha kiszka znaczy ze Albercik wagę ma w normie :mrgreen: :ryk:
Obrazek

agusialublin

[poprzednia][następna]