RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2012 16:03 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

agula76 pisze:ZBIÓRKA KASY NA RUDEGO- KTO ILE DEKLARUJE.

Wpłaty będziemy dokonywac po uzyskaniu informacji co dalej z Rudzikiem

VIVIEN- 45 zł :1luvu: deklaracja
AGULA76- 50 zł- przekazane jo.anna :1luvu:
MONIKA.KRK- 30 ZŁ :1luvu: deklaracja

45 zeta ode mnie :)
jo.anna

Post » Pt gru 14, 2012 16:11 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Teraz najbardziej potrzeba jakiegoś DT, skrawka miejsca, gdzie byłby izolowany, póki nie wyjaśni się sprawa, czy test był wiarygodny.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt gru 14, 2012 16:22 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

jo.anna pisze :

ZBIÓRKA KASY NA RUDEGO- KTO ILE DEKLARUJE.

Wpłaty będziemy dokonywać po uzyskaniu informacji co dalej z Rudzikiem

VIVIEN- 45 zł :1luvu: deklaracja
AGULA76- 50 zł- przekazane jo.anna :1luvu:
MONIKA.KRK- 30 ZŁ :1luvu: deklaracja
JO.ANNA - 45 ZŁ :)

czyli jest dobrze, już teraz :ok:

Prostuję : najpierw to pisała agula, jo.anna cytowała agulę - a ja jo.annę
Każdy cytuje jak umie :wink:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt gru 14, 2012 17:36 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Monika_Krk pisze:ariel - dlatego mówię, koordynator wątku, taki dyrektor zarządzający by się przydał.
dorcia ma urwanie głowy, to wiem.
A my w boksach czekamy, co robić, żeby ktoś nami pokierował.

W ogóle czy ktoś wie, co teraz z Rudim jest ?
Jak rana?
Jak samopoczucie ?
Ważne , że jest w cieple i ma co jeść. Była akcja super szybka, dorci , jo.anna też chciała jechać go zabrać.
Ma chłopak szczęście, więc może i domek szybko znajdzie.
Taki Miś Bambaryła kochany.
:roll:

Do czego Wam koordynator? Ktos sie podejmuje zabrac go DO SIEBIE DO DOMU na DT i potem mozna organizowac transport. Zbiorka pieniedzy to sprawa wtorna.
Kot w tej chwili jest w lecznicy, ale zaraz nie bedzie dla niego miejsca.
A widze, ze stron watku przybywa tylko nie ma chetnego do dania kotu miejsca.
Jesli ktos sie waha czy moze zabrac kota do siebie na DT, chetnie podpowiem jak proste to jest.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt gru 14, 2012 17:50 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Agneska, niech ten wątek będzie na górze, a nuż zdarzy się cud?
Zapytam, czy ktoś robi mu ogłoszenia? Przydałyby się jak najszybciej, równolegle z szukaniem mu DT.Naprawdę łazienka wystarczy na tymczas.Jego szczęście, że jest rudy, z jakiegoś powodu ludzie chcą rudasy.Nie jest bez szans.

ewar

Post » Pt gru 14, 2012 17:51 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Wątek się rozrasta ,ale tak naprawdę dalej nie mam co z Rudzikiem zrobić ..potrzeba kawałek miejsca nic więcej.
Nie da rady trzymać go tygodniami w klatce i nie tylko o finanse tu chodzi lecz także o kota :!:
Bardzo się cieszę że będą finanse na parę kolejnych dni ale co dalej ?
Ja dziś prawie cały dzień byłam bez netu ,teraz nie mogę dodzwonić się do lecznicy na Strzeleckiego żeby dowiedzieć się o jego stan i ew. kastrację.
Czy mógł by ktoś pomóc i zrobić ogłoszenia na Tablicy ,Gumtree?
Ja już muszę gnać z kociakiem do weta.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt gru 14, 2012 17:54 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Ogłoszenia napisać mogę, jeśli chcecie, ale nie potrafię ich umieszczać na portalach ogłoszeniowych :oops: , tylko na niektórych, a jemu potrzeba wielu, tak sądzę.

ewar

Post » Pt gru 14, 2012 17:56 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Ewciu, to dawaj tekst, ja wstawię nawet na 50-tkę portali.

I tak już mam kociokwik :mrgreen:

Tylko potrzebuję tekst, zdjęcia
mail oraz telefon
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt gru 14, 2012 17:56 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Agneska rozumiem, że jesteś chętna ???
jo.anna pisała że nie może bo dokocona, vivien też po kokardki, ja dopiero co przygarnęłam kota na drugiego a mój rezydent kiepsko to znosi bo jest dużym wrażliwcem.
Chyba jasne , że DT szukamy gdzie indziej ?
Rozumiem , że Ty byś mogła go zabrać ? :roll: :roll: :roll:

Zrzucamy się na niego, bo to możemy zrobić, każdy oferuje pomoc jaką może.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pt gru 14, 2012 18:10 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Monika_Krk pisze:Agneska rozumiem, że jesteś chętna ???
jo.anna pisała że nie może bo dokocona, vivien też po kokardki, ja dopiero co przygarnęłam kota na drugiego a mój rezydent kiepsko to znosi bo jest dużym wrażliwcem.
Chyba jasne , że DT szukamy gdzie indziej ?
Rozumiem , że Ty byś mogła go zabrać ? :roll: :roll: :roll:

Zrzucamy się na niego, bo to możemy zrobić, każdy oferuje pomoc jaką może.

Nie napisze nic niegrzecznego, powstrzymam sie... Zacytuje jednego z "forumowych klasykow": zanim zaproponujesz mi kolejnego tymczasa upewnij sie, czy nie mam ich wiecej od Ciebie. Latwo odnalezc moj watek i sprawdzic co sie dzieje u mnie. Wiec zdecydowanie bylo to co najmniej nieeleganckie zachowanie z Twojej strony, Monika_Krk.

Kazdy oferuje to, co mu najlatwiej zaoferowac. :(
Obrazek

Agneska

Post » Pt gru 14, 2012 18:38 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Agneska nie rozumiem oburzenia, pytanie było prosto z mostu, jak odebrałaś , trudno.

Nie sądź innych tak łatwo.

Jeśli chodzi o mnie ja Rudiego wziąć nie mogę, mogę zaoferować wsparcie finansowe.

Jestem za jasnym stawianiem sprawy.

Pozdrawiam Cię mimo Twojej urażonej miny.

Monika_Krk

Post » Pt gru 14, 2012 18:39 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Każda z nas ma koty... i to w tej sytuacji jest problem nie do przejścia.
Jedno jest pewne - potrzebny DT gdzie Rudzik będzie izolowany i dojdzie do siebie żeby można było powtórzyć test na FIV.
Mogę miesięcznie dorzucić 10 zł na jego utrzymanie.
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Pt gru 14, 2012 18:50 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

To nie jest problem nie do przejscia. Potrzebne jest zamykane pomieszczenie - pokoj, lazienka, garaz itp. Ten kot NIE jest zagrozeniem dla innych kotow, jesli nie moze ich ugryzc.
Obrazek

Agneska

Post » Pt gru 14, 2012 19:04 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Był taki wątek o rudym maurycym (autor kotika) okazało się, że jest do niego kolejka domów, może by się z nią skontaktować, może któryś z tych z kolejki by się na naszą rudą kluskę zdecydował....

viewtopic.php?f=1&t=148555
jo.anna

Post » Pt gru 14, 2012 19:14 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Trzeba go dać na wątek rudzielce, ja pytam po znajomych "samotnych" babkach, ale póki co
Kraków gościnny nie jest :roll:
FIV dla ludzi jest nieszkodliwy , więc jako jedynak - a dużo ludzi chce tylko jednego kota- ma szansę.

Będziemy szukać i podbijać wątek.
Taki przystojniak ma szansę, rozglądajmy się za DS - może nam się uda :ok:

Monika_Krk

[poprzednia][następna]