Lila i Zara.Zwróćcie uwagę, że Lila ma każdą łapkę inną, ciekawie to wygląda.Dla mnie wygląd kota jest sprawą drugorzędną jednak, zdecydowanie bardziej interesuje mnie charakter kota.Te polubiłam bardzo i nie jest to żadne ściemnianie.One są nieprawdopodobnie grzeczne.Nie bałabym się zostawić je z niemowlęciem, słowo daję.
Witam w mrozna sobotę !!! Charater tych kotów taki jest ! Moje tez maja cudowny charakter , Bardzo podobaja mi się MCO.Powinny znalezc kochający domek ,nie powinno sie je rożdzielać !!!Gdybym była bardziej sprawna (jestem po operacji biodra ) pisała bym sie na te koteńki !!!!
Nie będą rozdzielone, szykuje im się fajny domek.Bardzo się cieszę, że znalazł się przez forum, trochę mroziła mnie myśl o telefonach w ich sprawie.Wiadomo jak to jest, kiedy chodzi o rasowe koty.
Jedna adopcja, a tyle osób zadowolonych, prawda? Ogromnie się cieszę ze względu na te dwie urocze kotki.Będą miały fajny domek, taki już na zawsze A i my będziemy o nich czytać, nie popuszczę , za bardzo je polubiłam.